Skúsenosti s online terapiou cez Hedepy
Ahojte, aké máte skúsenosti s online sedeniami so psychológom cez Hedepy?
Žiadne pozitívne. Keď som sa potrebovala vykecať pár krát, tak som si to zaplatila. Žiadna pridaná hodnota.
@anonym_c06e86 toto som počul od niektorých klientov, ktorí boli odhodlaní hľadať pomoc ďalej, kým neprišla.
Mala som asi 2-3 sedenia, bola som veľmi spokojná
Veľmi veľmi veľmi veľmi zle. Skúsila som raz. Bola som maximálne na dne, cez Covid, doma pri deťoch 5.ty rok vkuse, vzťah s partnerom bol v najhoršom možnom bode vrátane začínajúceho fyz.nasilia, každý súdny človek by mi povedal okamžite sa zbaľ a odíď, pani “terapeutka” na ktoru som dala v tej dobe ťažko našetrené peniaze, mi poradila “neriešiť” odchod, kým nemám nový vzťah co výhľade, že veď kto by ma s dvomi detmi chcel (??!!!), a pytala sa ma aké som znamenie (??!!)… NIKDY VIAC
tá neplatená hodina narýchlo - no, može byť… ale platená služba? ja mám radšej osobne…
Veľmi veľmi veľmi veľmi zle. Skúsila som raz. Bola som maximálne na dne, cez Covid, doma pri deťoch 5.ty rok vkuse, vzťah s partnerom bol v najhoršom možnom bode vrátane začínajúceho fyz.nasilia, každý súdny človek by mi povedal okamžite sa zbaľ a odíď, pani “terapeutka” na ktoru som dala v tej dobe ťažko našetrené peniaze, mi poradila “neriešiť” odchod, kým nemám nový vzťah co výhľade, že veď kto by ma s dvomi detmi chcel (??!!!), a pytala sa ma aké som znamenie (??!!)… NIKDY VIAC
@anonym_6e3adb to čo píšete ma úprimne bolí. Keď si človek pride po radu k človeku, od ktorého očakáva, že dostane odbornú pomoc, ktorú skutočne nutne v tej chvíli potrebuje a nedostane nič konštruktívne a keď sa niekto ešte začne oháňať znameniami, je mi na vracanie. Ani ľudia ktorí sú narodení v rovnaký deň nie sú rovnakí, nie to ešte v rovnaký mesiac. Dúfam, že ste našli cestu a dnes sa máte lepšie.
@anonym_6e3adb pre boha😮 to by snad ani začínajúci brigádnik bez vzdelania nemohol myslieť vážne… autorka, nájdi si psychoterapeuta s dobrými recenziami niekde v okoli
My to mame ako firemny benefit, myslim 2 hodiny mesacne. Niektore kolegyne to vyuzivaju, ze sa nemaju s kym rozpravat, tak sa rozpravaju s tymito roznymi terapeutkami. Ziadne rady od nich nedostavaju, len sa potrebuju vykecat s cudzim clovekom.

Žiadne pozitívne. Keď som sa potrebovala vykecať pár krát, tak som si to zaplatila. Žiadna pridaná hodnota.