icon

Skúsili ste akupunktúru na extrasystoly?

pavol59
Dnes o 10:46

skušal niekto akupunkturu na ekstrasystol?

billy_jean
Dnes o 11:26

Na extrasystoly mi zabral jedine draslík (ja beriem 300 mg denne). Na večer jeden sáčok magnézia - magnosolv. Vylúčiť kofeín, teín, taurín, alkohol, cigarety, veľa vody, elektrolyty a dostatok spánku. Ak nie je pohyb, tak aspoň tých 8000 krokov denne.

pavol59
autor
Dnes o 11:31
@billy_jean

Na extrasystoly mi zabral jedine draslík (ja beriem 300 mg denne). Na večer jeden sáčok magnézia - magnosolv. Vylúčiť kofeín, teín, taurín, alkohol, cigarety, veľa vody, elektrolyty a dostatok spánku. Ak nie je pohyb, tak aspoň tých 8000 krokov denne.

@billy_jean nepijem nefajšim,pravidelne cvičim...magnezium...skusim teda aj draslim

anonym_40ec30
Dnes o 11:32

Psychika ako? Aj tá to veľmi ovplyvňuje.

billy_jean
Dnes o 11:42
@pavol59

@billy_jean nepijem nefajšim,pravidelne cvičim...magnezium...skusim teda aj draslim

@pavol59 bez draslíka to nejde, to je alfa a omega na extrasystoly. Plus tie elektrolyty.

ameixa
Dnes o 11:45

akupunkturu na nic, nie extrasystoly...pseudo science, mal si aj Holtera, ci su fyziologicke? ak nie si profi sportovec, je to ok

anonym_32259c
Dnes o 12:55

@pavol59 ano draslik, daj si kazdy den dva banany, melon, pohar marhul, mango aspon tyzden a porovnaj. A daj si z krvi zistit hladinu urobia za 15 eur v unilabs