5 mesiacov mám bolesti v oblasti žlčníka. Poraďte niečo prírodné, čo mi pomôže
Ahojte už asi 5 mesiacov mám bolesti v oblasti žlčníka. Na chirurgii mi povedali že nemôžem mať ani kameňe..
By som chcela prírodný liek na žlčník. Nechcem už žiadne antibiotiká.. ma veľmi zničili..
@tatranka4 takže som bola na USG pred asi 7 mesiacmi.. a oni povedali že mi netreba robiť USG. Bola som aj na gastro ten ma ani nevyšetril poslal ma na Ortopédia kde je zase blbí doktor len mi dal krém.. ani röngtgen nič.. takže som stála na nich.. aj na pohotovosti tak isto .. nič mi nespravili iba mi dali dve injekciá a platila som zato 10€ za nič.
Proste nechápem keď sú lekári prečo svoje povinnosti nerobia.. stále len lieky a lieky.. a pritom nerobia nič.
Prvý žlčníkové zachvat som mala nečakane z ničoho nič bolo to strašné ani sa hýbať, ani dýchať, keď sme šli na pohotovosť topánky mi obuval muž ja som to nedokázala... Pichli injekciu a bol kľud... Potom sa to opakovalo, po pár týždňoch či za mesiac-dva medzitým som mala pokoj myslela som že to prešlo samé, už som odsledovala ktoré jedlo mi vadi. Poslali ma na sono, resp. sama som sa pýtala nenechaj sa odbiť a choď aj k inému lekárovi, hoc do iného mesta žiadne také že si mladá a bla bla bla. Ja som mala 25 a doktorka na usb povedala že mám žlčník plny ako dochodkyna... Operácia laparoskopicky si v nemocnici 2-3 dni, nič hrozne. moja mama to stále odkladala že to prejde prejde až dostala akútny zápal a operovať museli normálne nie laparo, viac to boli, je to nebezpečnejšie a dlhšie sa to hojí... určite sa pýtaj na sono, až ti povedia že nič nemáš treba hľadať príčinu problémov inde 😉
@pikuli nie je pravda, že kamene sú obvykle po 30tke...kamene 3 menšie mi našli keď som mala 18 rokov, pomohla zlcnikova dieta, pitie čajov na žlčník a prírodné kvapky rowachol. Ale jednoznačne najviac strava. Ja som si zaplatila sono celej brušnej dutiny, kde mi zistili problém 🙂

@pikuli skús čaj z ostropestreca mariánskeho, spôsob použitia a dávkovanie nájdeš na krabičke.