icon

Aké máte skúsenosti s produktami od firmy Just a Nahrin?

saulinka
25. máj 2015

Ahojte dostala som sa k produktom a éteriským olejom od týchto dvoch firiem a rada by som vedela, či ste prišli s nimi do kontaktu a aké máte skúsenosti..Ďakujem za všetky reakcie... Paulína

stulrajterova
4. dec 2019

@prirodka len pisete v skupine o produktoch z Justu

prirodka
4. dec 2019

@stulrajterova ,,,,vyplynulo to z minulých konverzácií...😉

prirodka
18. dec 2019

@prirodka a? Názov je- aké sú skúsenosti, to je moja skúsenosť, že si v Juste nemôžete vybrať produkty, ktoré by ste chcela. To je celé.

kristy_g
4. sep 2020

Zdravim, mozem sa prosim opytat aky je rozdiel medzi vyskou nakupnej ceny produktov pre registrovanych predajcov a predajnej ceny pre konecnych zakaznikov? Aspon orientacne? Zvazujem ci by sa mi oplatila registracia aj ak sa nechcem aktivne venovat predaju, len prilezitostne pre seba a svoje blizke okolie nieco objednat. Je tam nejaka podmienka pravidelne objednat v nejakej vyske, aby som mohla zostat registrovana? Budem vdacna za info pokojne do sukromnej spravy, lebo sa neviem k tomu nikde dopatrat.

mirellka
4. sep 2020

@kristy_g napíšem Vám IP

kristy_g
4. sep 2020

Dakujem pekne za vsetky rychle odpovede, ktore som dostala. Uz viem co som potrebovala 🙂 Pekny den vsetkym

evaslavo
18. okt 2020

Máte niekto skúsenosti so žeruchovým krémom?

maca283
18. okt 2020

@evaslavo áno mam používaš na skvrny na rukách a tváre

stulrajterova
18. okt 2020

@evaslavo skvely na skvrny na rukach, ak treba..mozeme viac v sprave...

evaslavo
18. okt 2020

@stulrajterova kľudne 😉napíš, ďakujem

evaslavo
18. okt 2020

A viete ho poskytnúť aj v lepšej (lacnejšej) cene ako sa predáva?

helen112
27. okt 2020

@evaslavo áno viem, píšem ti spravu

mirba
18. nov 2020

v prípade záujmu vas možem pozvať do jednej skupinky kde sa môžete zoznamiť s vyrobkami, poradenstvom ohľadom just nahrin , pripadne registrovať ak chce niekto s tou firmou spolupracovať 😊

linna
Autor odpoveď zmazal
kamilkka
19. nov 2020

@mirba poprosim

elkakk
19. nov 2020

@mirba aj ja prosim

zuzkamargit
Autor odpoveď zmazal
elmunda81
19. nov 2020

Ahojte som poradkyna, mozete konzultovat, cele svk. Pekny vecer.

mia456
30. nov 2020

@kristy_g toto by zaujimalo aj mna, ze ci sa oplati registrovat kvoli súkromnému objednavaniu. Mozem poprosit aj ja info 🙏🙏🙏

kristy_g
30. nov 2020

@mia456 Ja som do toho nakoniec nesla, ale vela dam sa mi ozvalo v priebehu cca hodiny od mojej spravy, urcite rady poradia 🙂

stulrajterova
30. nov 2020

@mia456 nooo...ak kvôli sebe...tak sa vám to oplatí...ako poradca máte v ponuke viac produktov možnosť testovať za minimálnu cenu...a v polovičnom balení.... za 120 € je tam dosť produktov... hodnota balíčka je podstatne vyššia.... ale...je to na vás..možno vás časom výrobky oslovia..za pokus to určite stojí...ak treba..vysvetliť zrozumitelnejšie...kludne sa možete pýtať v správe

cacka
Odpoveď bola odstránená
prirodka
2. feb 2021

Ja som registrovná v Juste, ale objednávam si len bodliakový olej a koreniny....sú produkty, ktoré sú celkom fajn, ale mne pri mojich zdravot. ťažkostiach nepomohli.Odporúčam ako prevenciu.
Pokiaľ už máte problém závažnejší a chcete ho riešiť, treba si vybrať produkty "kóšer" a "halal"/ čistá príroda bez vedľajších účinkov/,tie to vyriešia.Mne vrátili zdravie,ktoré bolo odsúdené na doživotné užívanie liekov s vedľajšími účinkami,a to som nedopustila. Dnes som úplne bez liekov,cca už 12 rokov, chodím len na preventívne prehliadky, a to už mám dosť rokov..🙂V prípade potreby, kľudne mi napíšte do správy, rada poradím....

djordje
18. apr 2021

@prirodka Dobry vecer ,ja by som potrebovala nieco na chudnutie, pisu ze od Justu Aloe vera gel, nenasla som recenzie vdaka za radu

zuzkamargit
18. apr 2021

@djordje na vselico je super! Potvrdzujem, ale budem objektivna - neschudnes z neho

elkakk
18. apr 2021

@djordje na chudnutie jedine znížiť kalorický deficit pridať nejaký pohyb kľudne aj prechádzky hocičo a k tomu vitamíny aby sa telo vedelo regenerovať napr narosan sirup

kamilkka
19. apr 2021

@djordje presne ako píše zuzka - neschudnes z neho, na chudnutie je skor minci plus 🙂

stulrajterova
19. apr 2021

@kamilkka nooo ani z toho zial zazrak nie je...upravi vylucovanie

zuzikazuzika
8. jún 2022

Má na predaj niekto Basico?

stulrajterova
8. jún 2022

@zuzikazuzika prasok ci tablety?