icon

Aké máte skúsenosti s produktami od firmy Just a Nahrin?

saulinka
25. máj 2015

Ahojte dostala som sa k produktom a éteriským olejom od týchto dvoch firiem a rada by som vedela, či ste prišli s nimi do kontaktu a aké máte skúsenosti..Ďakujem za všetky reakcie... Paulína

zuzkamargit
7. jan 2018

@badimeria som poradkyna, ale takto ti nikto seriozne neporadi. Treba poznat pricinu bolesti 😉 bolia ta svaly, je pretazeny, klby, mas posunute platnicky, bolia ta krize od prechladnutia,...... xy moznosti je

lulunika
Autor odpoveď zmazal
bazoskaa
7. jan 2018

@lulunika
Dobrý večer nech sa páči píšem IP..

onestar
11. jan 2018
womankc
12. jan 2018

@onestar vyhadzuje mi , že skupina neexistuje .
@lulunika
Vždy musí poradkyňa mať viac info, aby ti vedela poradiť produkty ,a samozrejme musíte počítať s tým , že je to prírodná kozmetika a teda niekomu zaberie za týždeň dva a niekto musí dlhodobejšie , záleží o čo sa jedná .... Ja osobne som spokojná ...
Ja just používam a aj rada pomôžem , poradím , ak by si potrebovala . Som v okolí Žiliny .

zuzkamargit
21. jan 2018

Doteraz som o tea tree oleji v suvislosti s kiahnami pocuvala len na seminaroch, ale uz mam za sebou osobnu skusenost. Syn mal dokopy 10 pluzgierikov, takze super priebeh. Dcera to schytala horsie. Oboch som potierala vatovym tamponom namocenym v salke s asi 100 ml vody a 2 kvapkami TT oleja. 4-6 krat denne. Malu takmer pri kazdom prebalovani. Vysledok je, ze sa deti absolutne neskriabali, pluzgiere sa nezapalili a chrasty im uz aj opadali. Takze to mame za sebou a sme bez jedinej jazvicky! Ani sa mi verit nechce. Dcera mala dost po tvari a kedze ma 1,5 roka, ze sa nema skriabat by sa tazko vysvetlovalo 🙄. Takze odporucam vsetkym, ktore maju doma nebat sa pouzit. A ktore nemaju, zaobstarat si. Vyuziju aj pri inych detskych problemoch, ako napr. vsi. A nielen pri nich ☺️

martina1305
22. jan 2018

@zuzkamargit tea tree je moja dlhorocna laska...odkedy ho poznam, tak nechodievam k lekarke, nebrala som pri chorobach dychacich ciest antibiotika, ani dcera...v novembri 2017 tu boli v okoli rozsirene streptokokove anginy...dostala aj dcera, aj ja...dali sme to bez jedinej navstevy u lekara s pomocou tea tree a este kapsulkam z reishi a cajom s reishi...potom sme boli v decembri 2017 na 9-rocnu preventivnu prehliadku a som to pediatricke spominala, tak sa cudovala ale zaroven chvalila. takze tea tree na milion % ho treba mat v kazdej domacnosti...kto ho vyskusa raz, opakovane sa mi ozyva s objednavkou. toto mi nedavno pisala kamoska: "chcela by som sa spytat,ci mas na predaj TTO..uz davno som neobjednavala a zistila som,ze je ozaj nenahraditelny v domacej lekarnicke🙂"

zuzkamargit
22. jan 2018

@martina1305 a dnes pridem do skolky a ucitelka na mna, ze treba kontrolovat hlavky, lebo vyskytli sa vsi 🙄🙄🙄😧😧😧 rovno vsetkym kvapknem do samponu preventivne

martina1305
22. jan 2018

@zuzkamargit alebo do maleho rozprasovaca a sem-tam preventivne prestriekat vlasky

womankc
22. jan 2018

@martina1305 ako často inhalujete pri chorobe ???

zuzkamargit
22. jan 2018

@martina1305 vsetko viem, sama robim poradenstvo, ale tie kiahne az teraz som na nas odskusala 😉 Ja este aj v satni rano syna TT kremom okolo vlasov vymastim 😀

martina1305
22. jan 2018

@womankc pri chorobe uzivam vnutorne, ako take prirodne antibiotikum

prirodka
22. jan 2018

pPírodné antibiotikum existuje v tabletkovej forme,nemá vedľajšie účinky a likviduje aj vírusy, na čo klasická medicína liek nemá.....používame doma aj pri malých detičkách,rozdrvíme,účinkuje!!!!

frisnica26
22. jan 2018

@prirodka teraz neviem , čo myslíte prírodné atb, kapucínku tinktúru alebo niečo z justu? zatial odtial mám eukalyptus, nahrin sirup a aj typmiamnový krém a 3 1 bylín tinktutrur olej

prirodka
22. jan 2018

@frisnica26 Nemyslím na Just,písala som to pre informáciu, že také niečo existuje.JUST to nemá, má to len jedna jediná firma, ktorá-neviem či by sa tu malo takéto niečo písať,či sa to neberie potom ako reklama. ..?Preto viac info môžem poskytnúť cez meil alebo IP.

frisnica26
Odpoveď bola odstránená
simatko2
1. feb 2018

Ahojte som poradkyna pre just nahrin,keby ste mali o nieco zaujem spytat sa,objednat, v okolí piestan,ozvi te sa,mame len dobre skusenosti, Simona 🙂

frisnica26
Odpoveď bola odstránená
ally1990
2. feb 2018

Dobrý deň rada by som sa s niekym kto sa do týchto produktov od Justu vyzná (nejaký poradca alebo pod.)poradila. Chcela by som kúpiť niečo pre svojho otca ktorý má bolesti rúk trpnutie pálenie ... chcela by som mu niečo kúpiť nejaký krém alebo olej aby mu to zmiernilo bolesti alebo vyliečilo. Vopred ďakujem za vaše odpovede.

ally1990
2. feb 2018

A ešte som z východu Humenné.

zuz1978
2. feb 2018

@ally1990 tvoj otec by mal ist na neurologiu lebo to moze mat z krcnej chrbtice. Masticky mu nepomozu.

ally1990
2. feb 2018

@zuz1978 aj som mu vravela že nech ide k lekárovi že to je vážne ale sa boji že ho pošlú na operáciu ... ale tak aspoň takto nejako som mu chcela pomôcť ...

andrea101112
18. feb 2018

ahojte. Ja by som mala zaujem o nejake korenicky. Ale nie cele korenia. Komu sa mozem ozvat? dakujem

elmunda81
18. feb 2018

@andrea101112 máš správu 😉

majolenka11
18. feb 2018
jahodka84
Odpoveď bola odstránená
simatko2
19. feb 2018

Koreniny sú vynikajúce, sama používam,odporúčam

ekyna
19. feb 2018

a je tu niekto z BA, kto by mi vedel dodat jeden tea tree od justu ?

majolenka11
19. feb 2018

@ekyna poslem 1. Triedou zajtra mate, posta grátis