Aké máte skúsenosti s produktami od firmy Just a Nahrin?
Ahojte dostala som sa k produktom a éteriským olejom od týchto dvoch firiem a rada by som vedela, či ste prišli s nimi do kontaktu a aké máte skúsenosti..Ďakujem za všetky reakcie... Paulína
Aj ja poprosim info ak mozem
je nejaky prípravok vhodny aj na pleseň na nohach? na nechte konkretne... vdaka
@kamilkka teatree olej
@majolenka11 natierať alebo kupele? lebo nepomaha :(
@kamilkka natierať plus by som pridala soľ pedibath a teatree krém po kúpeli
sol na nohy kupel a natierat cistym tea tree olejom
@zuzkamargit ja mam reumu v recesii,a borievku.neodporucam na opuchy
Baby je tu niekto u koho si mozem objednat z okolia ZA ?
Dobrý deň PROSÍM vie mi niekto poradit. Dcérka má 2,5 roka a ma pod kolenom vzadu v záhybe nohy začervenanu kožu teda ekzém (alergiu nema na žiadne jedlo vysledky vyšli dobré) čiže zo stravy by to nemala mať. Kožna nam dala pred rokom nejaky krem ale pomoze na 3-4 dni potom sa to vráti tak či by jej niečo iné lepšie nepomohlo hlavne teraz v lete. Hrozne si to škriabe svrbi ju to. Ďakujem krásne.
@ally1990 ma to zapalene?
@zuzkamargit nie zapalene nie len začervenane a mierne vidno bodky krvičky
@janka301 pri akutnych zapalovych stavoch borievku nie, to je pravda
@maca283 no ved to sa cudujem prisiel mi manual a velmi ma prekvapilo ze propagacia na webe nesmie byt v tejto dobe je web hlavnym zdrojom informacii a poradenstva. Vsade tlacia vo firmach na to aby sa propagovalo marketingovo na fcb instagrame atď a oni nejak opačne som s toho trochu zmetena
To ze ludia bonzuju to ani nekomentujem clovek chce pomoct a oni takto

uvažujem stať sa predajcom just.... poradite niekto? výhoda aspon pre seba mať vyrobky za menej.... ale neviem či nazbieram odberatelov na 100 eurovu objednavku každy mesiac, ako na to?