Ako bezpečne podávať včelí peľ deťom?
Ahojte, mam doma tekutý vceli pel a chcem dávať deťom,prosím vás ak mate niekto skúsenosti mozem priamo na lyžicu dat do úst ? ci je potrebne to niekde rozmiešat vo vode,čaju a tak
Nie je k tomu návod?
Tekutý včelí peľ? To čo za blbosť?
@anonym_autor detom do troch rokov žiadne včelie produkty
@anonym_autor nemyslis propolis?Pel nieje tekuty.
A co od toho ocakavas ? Dalsia zufala matka co kupi kazdu blbost…..
@anonym_fca8b2 preco myslis ze je zufala.Len preto ze nejde podla mamickovskych modernych navodov?Ked chce vyskusat nech vyskusa, ale aspon si si do nej rypla no.
@anonym_fca8b2 preco myslis ze je zufala.Len preto ze nejde podla mamickovskych modernych navodov?Ked chce vyskusat nech vyskusa, ale aspon si si do nej rypla no.
@anonym_f62f8a nerypla som si .To je fakt a vyhodene peniaze . Tak ako za ine umele vitamini….ale jej peniaze nech dava co chce.
navod by mal byt uvedeny ale Odporúčané dávkovanie
Deti: 1 čajová lyžička denne, pri zdravotných problémoch 2–3 lyžičky.
Dospelí: 1 polievková lyžica denne, od 40 rokov 2 lyžice, pri ochoreniach až 3 lyžice denne.
chut pelu je dost zvlastna, tak vyskusajte a uvidite v com vam to bude najprijemnejsie, ale detom do 3 rokov sa pel nedava. klasicky pel by sa mal jest nalacno a podrveny pripadne napucany vo vode, ale tento kde je aj lieh a je odporucane po uziti soferovat najskor po cca 2h, netusim. skus kontaktovat obchod kde si to kupila alebo vyrobcu
@anonym_f62f8a nerypla som si .To je fakt a vyhodene peniaze . Tak ako za ine umele vitamini….ale jej peniaze nech dava co chce.
@biglovemom aj vieš nejako rozumne zargumentovať prečo sú to vyhodené peniaze?
navod by mal byt uvedeny ale Odporúčané dávkovanie
Deti: 1 čajová lyžička denne, pri zdravotných problémoch 2–3 lyžičky.
Dospelí: 1 polievková lyžica denne, od 40 rokov 2 lyžice, pri ochoreniach až 3 lyžice denne.
chut pelu je dost zvlastna, tak vyskusajte a uvidite v com vam to bude najprijemnejsie, ale detom do 3 rokov sa pel nedava. klasicky pel by sa mal jest nalacno a podrveny pripadne napucany vo vode, ale tento kde je aj lieh a je odporucane po uziti soferovat najskor po cca 2h, netusim. skus kontaktovat obchod kde si to kupila alebo vyrobcu
@lauruska_sumienka dieta ma 5 rokov takže myslím už môže
@lauruska_sumienka dieta ma 5 rokov takže myslím už môže
@anonym_autor máte nejaké alergie v rodine? Ak je to v alkohole, tak by som to deťom nedávala. Možno im viac uškodíš ako pomôžeš. 5 ročnému by som vôbec neriskovala.
@anonym_autor máme doma včely, peľ sú také guličky rôznofarebné, no vidím, že nejaká šikovná firma ho spracováva do tekutej formy. Skôr by som to dala ako tie guličky do jogurtu a rozmiešala.
@anonym_autor máme doma včely, peľ sú také guličky rôznofarebné, no vidím, že nejaká šikovná firma ho spracováva do tekutej formy. Skôr by som to dala ako tie guličky do jogurtu a rozmiešala.
@margotka17 táto firma je na trhu 20 rokov ,tak hádam to je kvalitné
@anonym_autor tie guľôčky co spomínate som ja užívala niekedy ale také bolesti som mala v bruchu ze som musela prestať
@anonym_autor tie guľôčky co spomínate som ja užívala niekedy ale také bolesti som mala v bruchu ze som musela prestať
@anonym_autor guľôčky včielky obalila, oni sa nedokážu rozpustiť samé ani vo vode či dzusiku, treba ich dať do medu a nechať rozpustiť, alebo do jogurtu. Stačí mokka lyžička denne.
@anonym_autor tak to áno, len som o takej forme nepocula a to sme často na rôznych prednáškach o včelách a produktoch včiel.
@anonym_autor máte nejaké alergie v rodine? Ak je to v alkohole, tak by som to deťom nedávala. Možno im viac uškodíš ako pomôžeš. 5 ročnému by som vôbec neriskovala.
@anonym_38036d to v propolise je lieh, nie v peli.
@anonym_autor tak to áno, len som o takej forme nepocula a to sme často na rôznych prednáškach o včelách a produktoch včiel.
@margotka17 take ma zloženie
@margotka17 take ma zloženie
@anonym_autor no neviem teda. Ja ak robím propolisove kvapky, dávam 60%lieh z lekárne. Mamky zvyknú dať deťom 2-3 kvapky do cajika deťom.

A co od toho ocakavas ? Dalsia zufala matka co kupi kazdu blbost…..