icon

Alternatívne liečebné metódy a ich účinnosť

stelly652
4. jan 2026

Ahojte ľudia dneska som tak premýšľal a zvažoval nad tým čo mi ľudia narozprávali svoje zdravotne ťažkosti a nevedia sa stoho dostať a vyliečiť nevedia nájsť príčinu.....zamyslel som sa nad ľudmi,ktorí majú neurologické,ortopedické,kardiologické,psychické problémy rozmýšľal a pýtam sa prečo ??...kde je príčina?? naši lekári sú taky,že si nás ani neprezrú nevyšetria len sa opýtajú aký mame problém a natlačia nás s liekmi,ktoré nepomôžu ale skôr po horšia stav a potom si nás lekári prehadzujú ako horúci zemiak vytlačia nás s ordinácie von aby sa nás čim skôr zbavili a papier zahodil do koša......obrátime sa dozadu zamyslime sa nad našimi starými rodičmi,ktorí nepoznali čo to sú Antibiotika,Antidepresíva a neboli žiadne lekárne s liekmi od nevymysli svätá... liečili sa sami doma prírodnou cestou....a dožili sa 90 tky...Zamysleli sme sa niekedy nad sa mím sebou??...a nad svojim zdravím??...aby sa nám pohodlne žilo??..Zmeniť životosprávu viac pohybu pestrejšie sa stravovať takto sa nám telo poďakuje a hľadať také zamestnanie ktoré nás neničí fyzicky,psychicky....ale napĺňa a priemnou atmosférou 😉

anonym_8f8507
4. jan 2026

@stelly652 chod sa dat vysetrit do rakuska

anonym_ebecc7
4. jan 2026

@stelly652 doba jedovatá kde je veľa ťažkých kovov teraz,mne prírodná liečba zaberá ale nenutim ju .a veľa chorôb je 1.zo zlého stravovanie pretože 90percent imunity je v črevách, 2,duchovné príčiny ,psychika. Ľudia kupujú polotovary,nadávajú na život a nežijú naplno,jedia sračky a čudujú sa že sú chorí. Nevravím keď sú genetické problémy alebo fakt kde ťa strava a psychika nehrá rolu,stane sa,ale keď človek zdravý zrazu degeneruje je to k zamysleniu. V dobe jedovatej nečakajme zdravých ľudí,keďže idú podľa nejakých linajok

stelly652
autor
4. jan 2026
@anonym_ebecc7

@stelly652 doba jedovatá kde je veľa ťažkých kovov teraz,mne prírodná liečba zaberá ale nenutim ju .a veľa chorôb je 1.zo zlého stravovanie pretože 90percent imunity je v črevách, 2,duchovné príčiny ,psychika. Ľudia kupujú polotovary,nadávajú na život a nežijú naplno,jedia sračky a čudujú sa že sú chorí. Nevravím keď sú genetické problémy alebo fakt kde ťa strava a psychika nehrá rolu,stane sa,ale keď človek zdravý zrazu degeneruje je to k zamysleniu. V dobe jedovatej nečakajme zdravých ľudí,keďže idú podľa nejakých linajok

@anonym_ebecc7 vieš strašne sa ľutujem aj keď už je neskoro keď som bol malý,že som sa tak zle a nezdravo stravoval doma a teraz si nesiem zato následky čo už je neskoro ten stav je o trochu lepši zmenil som stravu nepijem,nefajčím neje mi to za potreby len zbytočne vyhodené peniaze a strata času

zivotsakrasnemeni
4. jan 2026
@stelly652

@anonym_ebecc7 vieš strašne sa ľutujem aj keď už je neskoro keď som bol malý,že som sa tak zle a nezdravo stravoval doma a teraz si nesiem zato následky čo už je neskoro ten stav je o trochu lepši zmenil som stravu nepijem,nefajčím neje mi to za potreby len zbytočne vyhodené peniaze a strata času

@stelly652 veľakrát ľudia ochorejú aj preto lebo ako sa vraví ,,emočne zpusobuji nemoce,, .potlačené emócie hlavne robia brutálne veci s telom,mám odzite.

marianarem
4. jan 2026

@stelly652 Tak pozor, nasi predkovia sa nedozivali 90ky bezne, priemerna dlzka zivota bola podstatne nizsia ako teraz a ovela castejsie ako dnes zomierali deti alebo dieta rovno aj s matkou uz pri porode.
No a mnohi ludia maju nezistitelne alebo neliecitelne diagnozy, lebo medicina napriek snahe proste este na vsetko neprisla. Bezia vyskumy, ale niektore veci su jednoducho tazke.

viestta
4. jan 2026

@stelly652 ti co mali stastie sa dozili devatdesiatky. A ti co stastie nemali zomreli ako male deti na zaskrt, boli do smrti poskodene po obrne, osypkach. Matky ak mali stastie nezomreli po porode na krvacanie alebo horucku omladnic. Novorodenecka umtrnost a umrtnost deti do jedneho roka sa pocitala v dvojcifernych cislach a nedonosene deti zomierali bez pomoci. Chlapi ak mali stastie tak nezomreli na sepsu z infekcie z ran, ktore ziskali pri praci. Ak dostali zapal pluc, tak mali stastie ak prezili. Rakovina mala jednoznacny koniec, niekedy velmi rychly, niekedy nahly, lebo metastazy prerastali telo nenapadne. Tuberkuloza si tiez vyziadala mnozstvo obeti, lebo bola neliecena. Cukrovka bola smrtelna choroba s velmi rychlym koncom. A mozme ist dalej, deti s vrodenymi srdcovymi vadami, ktore dnes uspesne operujeme v nizkom veku zomierali skor ako dosiahli pubertu. Demencia sposobena poruchami stitnej zlazy z nedostatku jodu postihovala cele generacie. Epileptici zomierali pri zachvatoch. Infarkt malokto prezil. Este stale sa chces liecit bylinkami?

simona20201309
4. jan 2026
@stelly652

@stelly652 bohužiaľ, v mojom okolí poznám väčšinu ľudí ktorí práveže žili,,zdravo"
Športovali, cvičili, rôzne bio eko raw...A práve oni trpia zakernymi chorobami.
Hľa na burinu ktorá nevyhynie - plná krčma stamgastov s cigaretami v ustach

anonym_7ce52c
4. jan 2026
@viestta

@stelly652 ti co mali stastie sa dozili devatdesiatky. A ti co stastie nemali zomreli ako male deti na zaskrt, boli do smrti poskodene po obrne, osypkach. Matky ak mali stastie nezomreli po porode na krvacanie alebo horucku omladnic. Novorodenecka umtrnost a umrtnost deti do jedneho roka sa pocitala v dvojcifernych cislach a nedonosene deti zomierali bez pomoci. Chlapi ak mali stastie tak nezomreli na sepsu z infekcie z ran, ktore ziskali pri praci. Ak dostali zapal pluc, tak mali stastie ak prezili. Rakovina mala jednoznacny koniec, niekedy velmi rychly, niekedy nahly, lebo metastazy prerastali telo nenapadne. Tuberkuloza si tiez vyziadala mnozstvo obeti, lebo bola neliecena. Cukrovka bola smrtelna choroba s velmi rychlym koncom. A mozme ist dalej, deti s vrodenymi srdcovymi vadami, ktore dnes uspesne operujeme v nizkom veku zomierali skor ako dosiahli pubertu. Demencia sposobena poruchami stitnej zlazy z nedostatku jodu postihovala cele generacie. Epileptici zomierali pri zachvatoch. Infarkt malokto prezil. Este stale sa chces liecit bylinkami?

@viestta Plne s tebou súhlasím. Autor príspevku si tu všetko maľuje na romanticky ružovo, ale tak to nebolo, realita bola krutá