Alternatívne liečenie chrbtice po autonehode: Rady a skúsenosti
Ahojte hľadám niekoho kto sa zaoberá alternatívnejším/alternatívnym liečením zraneniam chrbtice. Ide o poranenie chrbtice po autonehode s následným ochrnutím od pása nadol.
Vedeli by ste mi poradiť kto na Slovensku Česku pripadne iné zahraničie sa venuje aj takýmto veciam alebo podobným.
Ďakujem každému.
Nedavno som cital niekde clanok, ze cesi maju "dobre" vysledky s elektroakupunkutorou. Ale teda nie je to alternativna ale seriozna liecba.
https://www.janskelazne.com/elektroakupunktura/ asi by to malo byt ono
ochrtnutie je nemenny stav tam ti asi nik nepomoze len sa prisposobit a zit podla moznosti. ziadna alternativa. ak je tam len utlak nervov opuch ktory moze odzniet jednoznacne odbornik nie sarlatan na alternativu aby sa to nezhorsilo. drzim palceky
ochrtnutie je nemenny stav tam ti asi nik nepomoze len sa prisposobit a zit podla moznosti. ziadna alternativa. ak je tam len utlak nervov opuch ktory moze odzniet jednoznacne odbornik nie sarlatan na alternativu aby sa to nezhorsilo. drzim palceky
@kacena4 Nikdy nevies , mozno je iba prekysleny, alebo ma skratene centromery......to big pharma mu nakecali ze sa neda nech vyrobcovia vozickov mozu dozivotne zarabat
@kacena4 treba veriť vďaka za odpoveď

Alternativna medicina sa zasadne venuje lieceniu symptomov co su nemeratelne. Cize ochrnutiam nikto