Bioptron - ako môže pomôcť na dýchacie cesty? Máte dobrú skúsenosť?
Prosím Vás o radu,ako pomocou tejto lampy "uvoľňujete" nos. Dcérka má pravidelne upchatý nos a odporučili nám tento prístroj. Pomáha? Máte s tým skúsenosť? Ďakujem.
a mas lampu? ak ano ktoru-aky priemer?
@luxus10 lampu nemám.
a ako by si to teda chcela prevadzat? mas kam na nu ist?
Všetko je popísané v brožúre k lampe.. treba svietiť 2-3 x za den 10-15 min
Ja ju používam keď majú deti priedušky. Podľa mna je to dobrá vec, ale treba ju používať pravidelne, určite netreba čakať zázraky po par x.
zavisi aky priemer ma lampa ak ta najvacsia, staci aj 1 min 2x denne...
@luxus10 vraj ambuvak je dobrý na predychanie
Lampu som neskúšala, ale nám nos uvoľní len preplach konvičkou. No ale sople a zapchatý nos sa stále vracajú, tá lampa je aj preventívna? U nás žiadne lieky, ani spreje do nosa nefungujú.
@lukas01011988 Aj nám alergologička povedala, že najúčinnejšia je morská soľ, robíme s ňou denné výplachy, ale aj tak máme ten noštek taký začarovaný a to sme už skúsili asi všetko :(
@l007 a odkial jej tie sople tecu? z cela ci zo sinusov-tam treba svietit,
5,5 cm je mensia lampa, ma aj mensiu ucinnost do hlbky, pozri v navode na aku vzdialenost a kolko minut treba,a skusat co kedy zaberie... lebo hlava je specifikum, a treba davat pozor , ked to s minutami trocha prezenies, mozu sa dostavit silne bolesti celej tvare-take na skapanie...

@l007 dobrý je flixonase Nasal sprej a na denný výplach morská voda v spreji. Ten flixonase Nasal sprej predpisuje imunológ alergolog