Bolesť priedušiek - babské recepty na rozpustenie hlienov
Ahojte prepukla mi choroba a hrozne ma bolí hrdlo a priedušky, bojím sa aj odkaslať, čo ma to tak veľmi bolí, hlien mám hustý zelený. Nepoznáte nejaké babské, overené recepty, na rozpustenie hlienu? Večer som si zaliala cibuľu s medom.. Ďakujem.
Tekutiny, vela, vela..
Len babsky recept je málo v tvojom pripade.Pomahaju obklady na priedušky nieco nahriate napr.maslo,tvaroh priložit na kožu,zakryť mikroten.sačkom a na to bavlnenu latku idealne detsku bavl.plienku.
Z lekarne Bromhexin alebo Pleumolysin kv.
Len babsky recept je málo v tvojom pripade.Pomahaju obklady na priedušky nieco nahriate napr.maslo,tvaroh priložit na kožu,zakryť mikroten.sačkom a na to bavlnenu latku idealne detsku bavl.plienku.
Z lekarne Bromhexin alebo Pleumolysin kv.
@janinah ďakujem, zajtra pôjdem do lekárne, lebo je to fakt bolesť pri vykasliavaní.skusim ešte to maslo..
Tekutiny, vela, vela..
@anonym_1095d9 tekutín pijem veľa.
Nevie ti tie lieky niekto doniest dnes?
Nevie ti tie lieky niekto doniest dnes?
@janinah sú otvorené lekárne? Našla som doma erdomed. Sirupy máme iba na suchý dráždivý kašeľ? Idem pozrieť kde je lekáreň v okolí otvorena
Erdomed je vhodny,mozes uzivať.
Erdomed je vhodny,mozes uzivať.
@janinah našla som otvorenú lekáreň v okolí, niekoho tam pošlem, ale nie je bromhexin iba na lekársky predpis? Erdomed som užívala pri rovnakom probléme.
Bromhexin je volnopredajny.
Aj inhalacie su vhodne,ak si vies zadovazit inhalator ( vincentka +yabro),pozor,nie naparovanie,ale inhalacia.
Aj inhalacie su vhodne,ak si vies zadovazit inhalator ( vincentka +yabro),pozor,nie naparovanie,ale inhalacia.
@janinah inhator nemám, jedine, že by to všetko mali v lekárni. Do nosa si striekam morskú soľ a otrivin. Ešte raz ďakujem za rady.

@anonym_autor Ahoj, mrzí ma, že si chorá/ý na Vianoce. Skús si na väčší kus vaty naliať zohriaty olej a priložiť na priedušky - nie je to úplné terno, ale teplo trochu uvoľní hlien. Keď otvoria lekárne, kúp si jazvečiu masť.