icon

Bylinkárky pre páry snažiace sa o dieťa

kristina1777
27. máj 2025

Dobrý deň. Dlho sa snažíme o baby a už hľadáme alternatívu kde sa da. Nemáte skúsenosti s nejakou bylinkarkou? Vedeli sme o pani vo Vrbovom ale ta už nepracuje. Ďakujem za každú radu.

spanielka44
27. máj 2025

https://www.modrykonik.sk/forum/ideme-na-to/pomohla-vam-bylinkarka-z-vrboveho-k-otehotneniu/ Prečítaj si, podľa mna sú to zbytocne vyhodené peniaze za nič

really8
27. máj 2025

@kristina1777 ja som prave bola vo vrbovom. Nepomohlo. Tak som sa upla na to ze dokazem otehotniet prirodzene ze som stratila 6 rokov zivota. Keby mozem vratit cas vykaslala by som sa na vsetky tieto pokusy a rovno zasla do car

bystrozraky
27. máj 2025

Napisem ti tu len jednu kratku story ludi co poznam, co sa im podarilo po neuspesnych IVF, ICSI a vsetko co sa dalo otehotniet takto: ona začala užívať myo-inositol 4 g (2 g ráno, 2 g na obed) a on prestal nosiť telefón vo vrecku (veľmi dôležité, aj keď sa ide v aute a tiez nebyt moc blizko WIFI - proste nic co vyzaruje HF), žiadny alkohol (u niektorých mužov aj malé množstvá môžu asi robiť šarapatu), žiadne sauny a žiadne kúpanie vo vani. Začalo to pôsobiť po 3 mesiacoch, a po 5 mesiacoch boli tehotní. Teraz majú dve deti (jedno za druhym)...Nie som ziaden lekar a toto mnie je ziadna zdravotna rada. Studie na to si mozes lahko dohladat. Drzim palce👍

michaela329
27. máj 2025

Tiež som mala špeciálne bylinky a stratila akurát tak čas 😃 Inak aj samotná pani z Vrbového hodne odporúčala gynastan čaj. Mne pomohlo aj IVF a to mám v rôznych doplnkoch a zázračných vitamínoch (aj ten myoinositol) peňazí, že by za ne bola super dovolenka. Choďte na vyšetrenie, nestrácajte čas.

mariynka
30. máj 2025

Veronika lekarska, gynex, obklady zo svedskych horkych.. inak bylinkarka eniris na fcb. Vyplachy irigatorom. Strava-protizapalova. Kys.listova.

mariynka
30. máj 2025

Veronika lekarska
Fialove kvety, chlpata

V drazovciach pri nitre bola bylinkarka, ktora odporucala tuto bylinu. Ja som sa vdaka nej zbavila cysty. A kopec zien vdaka nej otehotnelo. Liter caju denne.

mariynka
30. máj 2025

Materska kasicka