icon

Calm Valera homeopaticky liek z Nemecka

13simonel13
22. máj 2023

Dobrý deň, chcela by som sa vás ženy opýtať, či poznáte niekoho kto robi sluzbu nakupov zo zahraničia a dodava to ako sukromnej osobe tu na Slovensku? Nakolko už nepracujem v Nemecku, chyba mi odtial jeden homeopaticky liek ktory dufam ze doteraz nie je viazany na lekarsky predpis existuju take kvapky myslim ze s obsahoom 50 ml a tiez tabletky, ktore budem potrebovat. Teraz este nie ale niekedy v juni urcite. Kedysi v bazari bola ponuka ani neviem ci od pana alebo od pani ktora takuto sluzbu ponukala, ale inzerat uz zmizol. Mate niekto s tymito vecami skusenost, poznate ci mate nejaky seriozny kontakt na takeho cloveka?
Ďakujem.

renatka100
22. máj 2023

@13simonel13 z amazon.de ti poslu aj na slovensko maju ho tam postovne nie je vela

ivka225
22. máj 2023

Homeopaticke lieky maju jednu velku vyhodu, ze su vzajomne nahraditelne. Ucinok bude rovnaky.

13simonel13
autor
25. máj 2023

uz som nasla nemecke lekarne kde dovazaju aj na SK tak problem nebude ziadny dakujem

lucylka25
28. júl 2023

@13simonel13 Homeopatia je holisticka liecba, je preto potrebne vyberat homeopatikum presne na vase tazkosti, na pricinu problemu. Momentalne mame na vyber z tisicov homeopatik, homeopatika nefunguju ako bylinna liecba - fytoterapia, je potrebne vyberat individualne homeopatikum na vas celkovy fyzicky a mentalny stav.