Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.

    Máte doma budúceho prváčika? Alebo čerstvého škôlkára? 🎒👧🧒👦👩📚

    HOMEOPATIKÁ NA ĽAHŠIU ADAPTÁCIU V ŠKOLE

    Prázdniny sa končia a blíži sa prvý školský deň. Väčšinou sa začiatok školského roka spája s radosťou. Nielen u rodičov, ktorý sa tešia, že o potomkov bude postarané. Aj deti sa zvyknú tešiť na spolužiakov, nové predmety či krúžky.
    Niekedy však zmeny prinášajú obavy. Ak Vaše dieťa ide do školy prvý krát alebo zmenilo školu a má strach z toho, čo najbližšie dni prinesú, môže pomôcť homeopatia:

    🖋 Gelsemium 30CH – ak je dieťa uzavreté, tiché, reaguje spomalene. Obavy ho jednoducho zväzujú.
    🖋 Argentum nitricum 30CH – ak je u dieťaťa zjavný nepokoj a stres, nevie obsedieť a je vybudené. Môže sa objaviť hnačka.
    🖋 Pulsatilla 30CH – ak je dieťatko príliš naviazané na rodiča, často plače a odlúčenie od matky si nevie predstaviť.
    🖋 Stramonium 30CH – ak má dieťatko veľký strach z nového prostredia a z neznámeho. Schováva sa a snaží sa nástupu všelijako uniknúť.

    🏫 Homeopatiká je možné začať užívať pár dní pred nástupom – 1x denne 2 guličky vycmúľať v ústach. Ak by ste nevideli do pár dní od nástupu do zariadenia zmeny, je potrebné kontaktovať homeopata, ktorý dieťatku odporučí homeopatikum presne na mieru jeho správaniu.

    Ahojte maminy, kamoska potrebuje informacie pre jej clanok na web TA3 ohladom nakupu skolskych pomocok, ak by ste mali zaujem odpovedat, bude povdacna. Je potrebne jej potom odpovede poslat priamo na email.

    Pekný deň všetkým,
    na náš televízny web TA3.com pripravujem článok o novom školskom roku. Týmto by som vás chcela osloviť ako respondentky a respondeta, či by ste mi v tejto súvislosti vedeli odpovedať na niekoľko otázok. Vopred Vám ďakujem. Otázky zasielam nižšie, odpovede mi môžete poslať na mail: hmihalkova@gmail.com.

    Otázky:
    1. Nakupovali ste školské pomôcky tento rok v predstihu alebo si to nechávate "na poslednú chvíľu"?

    2. Ak ste už pomôcky nakupovali, koľko ste za ne doteraz zaplatili? Ak ste pomôcky ešte nekupovali, máte vyčlenenú sumu, do ktorej by ste sa chceli zmestiť?

    3. Viete vymenovať jednotlivé položky a sumy, ktoré ste za ne zaplatili? Pocítili ste na vašich peňaženkách zdražovanie?

    (môžete cca takto: peračník - 20 eur, atramentové pero - 6 eur)

    4. Zvyknete nakupovať školské pomôcky priamo v kamenných papiernictvách alebo v supermarketoch? Ktoré školské pomôcky sa zvyknú najčastejšie opotrebovať (v prípade, ak nemáte prváka)?

    5. Stretli ste sa s doteraz neobvyklými potrebami do školy? Sú požiadavky na rúška, respirátory, dezinfekciu alebo rukavice?

    6. Sú vám známe bližšie opatrenia, ktoré čakajú školákov, v prípade zhoršenia epidemickej situácie?

    7. Deťom zostávajú do konca prázdnin posledné dni. Ako ich trávite? Tešia sa deti na vyučovanie?

    Zároveň by som Vás chcela požiadať, aby ste mi napísali, ktorý ročník a typ školy navštevuje vaše dieťa, vaše celé meno, a ak môžete odfotiť pomôcky, v prípade, ak ste ich už stihli nakúpiť.

    Vopred Vám veľmi pekne ďakujem za spoluprácu a prajem pekný deň

    S prianím pekného dňa Henrieta Mihalková, TA3
    www.ta3.com

    lucylka25
    Správa bola zmenená    7. aug 2021    

    Môj nový článok o homeopatickej liečbe úzkostí v aktualnom Balanse. Skvelé čítanie k vode 😎⛱☀️

    Môj nový článok v júlovom Balanse 🤩 O homeopatickej liečbe autoimunitných ochorení 🩺 Nové čítanie na dovolenku ⛱⛰⛺️

    Ahojte, prosím o radu. Ak máte deti, ktoré spia v posteli pri stene a dotýkajú sa telíčkom steny, čo ste dávali na stenu? Nejakú deku kúpiť? Alebo co sa tam dáva? Teraz mame stenu doma dosť studenú. Ďakujem

    Ako na ZVÄČŠENÉ NOSNÉ MANDLE? Dá sa to riešiť aj alternatívne, pomocou homeopatie.
    Neraz sa po správne vybranom homeopatiku dieťa vyhlo ich chirurgickému odstráneniu.

    Homeopatiká môžete doma vyskúšať:

    🤧 BARYTA CARBONICA – môžete použiť, ak okrem zväčšených nosných mandlí má dieťa často zväčšené a zapálené aj krčné mandle. Dieťa môže byť citlivé na chlad, býva často choré v chladom počasí, kedy máva angíny a kašle. Pri chorobe kýcha a tečie mu hustý žltý hlien z nosa.

    🤧 CALCAREA CARBONICA – použite ak má Vaše dieťatko zväčšené mandle s častými nádchami a infekciami horných dýchacích ciest.

    🤧 CALCAREA IODATA – použite, ak má dieťa okrem nosných mandlí často zväčšené aj uzliny.

    🤧 AGRAPHIS NUTANS – použite, keď už zväčšená nosná mandľa ovplyvňuje sluch.

    🤧 KALIUM SULFURICUM – ak sa nosná mandľa zväčší opakovane aj po chirurgickom odstránení.

    🤧 TUBERCULINUM – ak sa nosná mandľa zväčší po opakovaných infekciách horného aj dolného dýchacieho traktu.

    🏥 Všetky uvedené homeopatiká je možné zakúpiť v potencii 9CH v lekárni a užívať 2x denne 2 gul.

    🔬 Tiež je možné zakúpiť si homeopatický komplex – NOSNÁ MANDĽA v podobnom zložení v lekárni Homeo Centrum v Nitre (https://homeocentrum.sk), ktorá komplex pripravuje.

    HOMEOPATIKÁ NA DETSKÚ KOLIKU

    O tom, ako sa vyrovnať s nafúknutým bruškom u malých bábätiek, sa popísalo už mnoho.

    Čo vlastne je novorodenecká kolika?

    Termín detská kolika sa vzťahuje na všetky stavy, keď bábätko plače dlhšie ako 3 hodiny denne, častejšie ako tri dni v týždni, po dobu aspoň 3 týždňov, pritom je ale novorodenec úplne zdravý, nič mu nechýba a prospieva. Bohužiaľ tieto stavy môžu trvať i niekoľko mesiacov.

    Uvádzame najčastejšie homeopatiká, ktoré uľavia bábätku pri bolesti. Homeopatiká volíme podľa správania dieťatka.

    🌸 Colocynthis - veľký liek na koliky, dieťa tlačí kolienka k brušku. Kŕče sú silné, dieťa vytrvalo plače, úľavu prinesie len tlak na bruško a teplo.

    🌸 Dioscorea - keď sa telíčko prepína do tvaru luku - opak Colocynthis.

    🌸 Chamomilla - veľké bolesti, dieťa neznesie žiaden dotyk, od bolesti zúri, je podráždené, potiaže prichádzajú najmä večer, zlepšenie stavu nosením, ak ho chceme položiť do postielky, začne plakať. Ak má dieťa jedno líčko červené a druhé bledé, ide o potvrdenie homeopatika.

    🌸 Lycopodium - plynatosť, nafukovanie, niekedy časté grganie. Zlepšenie ľahom na pravom boku. Dieťatko prekonalo novorodeneckú žltačku.

    🌸 Nux vomica – kolika spojená s vytrvalou zápchou. Bruško je tvrdé. Bábätko tlačí neúspešne na stolicu. Snaha o vytlačenie stolice sa končí hnevom a plačom. Stolica môže vyzerať množstvo drobných bobkov.

    😂😂😂

    Moja ordinácia/kancelária profesionálne nafotena, teším sa 👏🏻👩🏻‍💻🏥♥️🌸

    (2 fotky)

    Stále aktuálna téma KOMÁRE! 🦟🦟🦟
    U nás doma používame na PREVENCIU - prírodný repelent z esenciálnych olejov - tento konkrétne vyrobený v lekárni Iris v Bratislave a homeopatický komplex OKOUBAKA, ktorý sa používa ako prevencia proti uštipnutiu hmyzom (aj kliešťom), ale tiež aj na liečbu následkov uštipnutia hmyzom a rôznych intoxikácii, bodných poranení a aj pohryznutí zvieratami (pes, atď).

    Homeopatický komplex OKOUBAKA je možné zakúpiť v homeopatických lekárňach v Nitre.
    Podávate 2 guličky 30 minút pred vystavením možného útoku bodavého hmyzu, prípadne na dovolenke v tropických oblastiach používate 2x denne 2 guličky po dobu pobytu v ohrozenom území. Max 1-2 týždne.
    Taktiež je možné ho podávať aj zvieratám.

    Tipy na homeopatickú samoliecbu: https://www.homeopatia.sk/homeopaticka-samoliec... 👍🏻👌🏻

    Môj office ❤️🌿☯️🏢

    (2 fotky)

    Aj my sme dnes podporili študentov bojujúcich za našu čistejšiu budúcnosť #fridaysforfuture #piatkyzabuducnost #smojimichlapmi na proteste

    (2 fotky)

    😂👌🏻

    Kratky dokument zo včera z ČT2 o alternativnej medicine. Urcite doporučujem pozriet ! https://www.ceskatelevize.cz/porady/10318730018...

    lucylka25
    Správa bola zmenená    31. okt 2018    

    😂😂😂👍🏻

    Každý člen rodiny má pripravenú svoju literatúru na večer 😂

    pumpkin pie 🎃 🥧🍂

    raňajky 🍞☕️🥛

    Ako na šiestu chorobu prirodzene, homeopaticky: https://www.facebook.com/homeopatiaonlinesk/pho...

    Sobota...

    Aj my aktívne podporujeme PROTEST FARMÁROV 🚜🚜🚜🥕🌽🍆🍎🍐

    (2 fotky)

    😂🙈👍🏻

    Ranná káva 😊🌳🌺🌞

    Zdieľam z FB. Výstižne a presne 👌🏻

    Dovolim si upravit Dankov vyrok o predstave "buducej vlady":

    - Predstavte si krajinu kde premier a minister vnutra byvaju v dome danoveho podvodnika.
    - Teraz si predstavte ze minister skolstva, zodpovedny za rozkradnutie 600mega z eurofondov odstupi a potom robi poradcu novej ministerke skolstva.
    - Teraz si predstavte ze premier si nanominuje na statnu radkynu byvaju milenku mafiana (obvineneho v 70+ pripadoch) a nosi ju so sebou na stretnutia s hlavami statov.
    - Predstavte si predsedu parlamentu, ktory nevie povedat suvislu vetu a pritom vedla neho sedi madar, ktory vie lepsie po Slovensky ako on.
    - Sucasne si predstavte silnu "narodnu" stranu(ticho akceptujucu rozkradanie - pripadne tomu este pomaha kde sa len da) v koalicii so stranou, ktora obhajuje mensinove zaujmy(dvojjazycne tabule miest a obci na juhu Slovenska musime vymenit za vacsie, lebo tych par madarov co tam zije uz slabsie vidi).

    Ok, teraz pritvrdime
    - predstavte si ze tento premier nevie ze na vychode Slovenska nieco existuje (podla neho tam nic nieje)
    - predstavte si ze si na generalneho prokuratora vymenoval byvaleho spoluziaka
    - predstavte si ze clovek z mafianskych zoznamov je blizka rodina prezidenta policajneho zboru
    - minister vnutra dostane peniaze od danoveho podvodnika, ale sudia cloveka co tieto informacie zverejni.

    Nestaci ? Tak este pridame :
    - Clovek co obchodoval s mafianmi, bol hlavnym statnym tajomnikom s previerkou PT (prisne tajne). Mal pristup ku vsetkym dokumentom, ktore prechadzali uradom vlady.
    - Hlas podobny premierovi povedal ze zohnal vlastnou hlavou peniaze(30-40 mega, kto to ma pocitat), ale prokurator zastavil stihanie (ano - jeho byvaly spoluziak).
    - Iny prokurator, ktory zacal vysetrovanie v inej veci proti ministrovi vnutra bol udajne zdiskreditovany policajnym prezidentom a ministrom vnutra. Po ocisteni mena (sudnou mocou) sa prokurator (premierov ex-spoluziak) stale vracia ku kauze, ktora ho mala zdiskreditovat.

    A teraz na dorazenie :
    - predstavte si ze v tejto krajine bol popraveny novinar s priatelkou, ktory zistil prepojenie vlady s mafiou a chcel to zverejnit.
    - uplne nahodou nepride na obhliadku mrtvoly odbornik.
    - na miesto cinu pride clovek, o ktorom novinar pisal v suvislosti s vazbami na ludi s mafianskych zoznamov.
    - minister vnutra odstupi (ale az po 2och tyzdnoch a najvacsich protestoch v historii krajiny)
    - strana obhajujuca mensiny ako jedina vystrci rozky a snazi sa tvarit ze to chcu vyriesit, ale nakoniec iba vyzeraju ako banda idiotov.
    - premier odstupi, ale pri svojej demisii sa smeje a hovori prezidentovi "Nebojte sa, ja nikde neodchádzam"
    - na jeho miesto pride jeho stranicky kolega a cela hra moze pokracovat tam kde skoncila pri vrazde.

    Strasna predstava ? Ale toto nieje predstava, toto je zial realita.

    A teraz mi povedzte - chcete zit v krajine kde je toto mozne ? Je horsia moja predstava alebo Dankova ?
    Ak so mnou suhlasite, pridte zajtra podporit protesty - su po celom Slovensku a kazdemu relativne blizko.

    Nový remix, kto ešte nepočul...veľmi zle sme dopadli v tejto krajine...

    https://www.youtube.com/watch?v=N07TCFoZ5Is

    V týchto chvíľach je veľmi dôležité kde sme a čo robíme pre našu budúcnosť a budúcnosť našich detí !!!

    (2 fotky)

    Ako dnešný večerný program doporučujem pozrieť úžasný nový dokument od americkej homeopatky Cilly Whatcottovej o SKUTOČNEJ IMUNITE, dostupný na zhliadnutie zadarmo iba 36 hodín!!!

    Dozviete sa aká dôležitá je pre imunitu teplota, prekonanie detských chôrob, zdravá strava a emócie, ako všetko spolu súvisí a hlavne ako dôležité je dôverovať telu a jeho obranným a samoliečiacim schopnostiam.

    Zatiaľ iba v anglickom jazyku.

    https://vimeo.com/254210483