CBD olej
Ake mate skusenosti s CBD olejom? Vazne to pomaha ?
@dadus_ka euphoria nema testovania tretimi stranami a neobsahuje to, co ma v certifikate
Ano pomaha. Nie kazdemu sadne. Nelieci, ale nastoluje v tele rovnovahu, vsetko sa v nasich telach deje preto, lebo je niecoho nedostatok alebo nadbytok. A konope toto vsetko vyrovnava. Ovplyvnuje uplne kazdy system a sustavu v nasom tele. Nevovy system, srdcovo-cievny, imunitny, hormonalny, traviaci, vyluvovaci, spankovy, kostny, system nalad a chuti, spankovy,...... uplne kazdy jeden.
Odporucam kazdemu, kto ma nejake problemy, aby ho vyskusal. Musim dodat, ze znizuje tlak ( takze ludia s nizkym tlakom-opartne) a nemoze sa uzivat zarovan s niektorymi liekmi. Najcasetsie s antidepresivami😉
@kirsten8462 ak ešte zháňas kvalitné cbd viem poradiť
@amito ano som a migrenu viem uplne odstranit, len treba brat pravidelne,aj ked uz migrenu nebudes mat
@kubobubo ano, da sa aj fajcit-vapka a tam je liqud-rychlejsi nastup ucinku, cca do 5 minut a drzi v tele cca 2 hodinky. Ale mozte kludne nakvapkat aj do jedla, na kozu. Receptory cb1 a cb2 mame uplne v kazdom kusku nasho tela
@milivanilka dobrý deň.. mohla by som vás poprosiť o názov cbd oleja, ktorý používate?
@janelillith Dobrý deň. Mohla by som poprosiť nejake info ohľadom toho CBD oleja a cenu tiež. Ďakujem.
Ahojte, CBD aj CBG používam už vyše pol roka, trapili ma zápalové ochorenia , problémy so spánkom , úzkosti , migreny. Neverila som že nejaký olejček mi pomôže, no naozaj po mesiaci užívania som pocitíla zmeny. Užívam len full spectrum 20% cbd a niekedy to kombinujem aj s cbg pretože sa to výborne dopĺňa . Moja známa ma Crohnovu chorobu a bez CBD si už nevie predstaviť žiť, veľmi jej to pomohlo. Užívam produkty z tohto eshopu www.gooba.sk
@ejkapod ja by som ti sem aj dal link na pekné články ále veď všetko mažú. Pozri podomnou, bohvie čo tam bolo za linky. Ale veď skúsim https://www.fitland.sk/cbd-olej/ a potom sú dobré aj tu https://www.vyzivovy-doplnok.sk/cbd/
@skybielicka pozri dolu som poslal články s fajn informáciami 🙂 Keď tak napíš správu...
@milivanilka dobrý deň prosím môžete mi napisat do správy bližšie informácie odkiaľ ste cbd objednávali a ako vám pomohlo ? Ďakujem
Dobrý deň, ja mám problém s Crohnovu chorobou používam CBG produkty, veľmi mi to zmiernilo zápal a upokojilo črevá, tak isto na silné migrény a veľmi dobrý spánok mi zase CBD pomohlo , objednávam z eshopu www.gooba.sk
mne to pomaha na depresie
@milivanilka mozete mi prosím napisat do spravy ake cbd mate? Dakujem.
Ja uzivam na menstruacne bolesti a funguje mi to skvele, lepsie cbd ako nejake ibalginy.. Citala som vela clankov a hlavne skusenosti ludi co to uzivaju. Podla toho co vidim tak to pomaha na dost vela veci, ale ja konkretne to vyuzivam len na tu menstruacne bolesti. Takze zeny, ak sa pocas dni trapite, vyskusajte. Ak mozem poradit tak skuste odtialto www.cbdians.com
Prosím Vás akú značku CBD užívate? Vopred ďakujem za odpoveď.
@janelillith kde vas mozem kontaktovat mala by som zaujem o cbd pripadne blizsie ino dakujem
@tomasb2 mozete mi napisat kde vas mozem kontaktovat pre blizsie info dakujem
@milivanilka môžte mi napísať z akej firmy?