icon

CBD olej

8. nov 2020

Ake mate skusenosti s CBD olejom? Vazne to pomaha ?

kvevka
Odpoveď bola odstránená
dadus_ka
10. sep 2021

@katka9102 15% od Euphoria, fullspectrum 😊

erimari
Odpoveď bola odstránená
kvevka
Odpoveď bola odstránená
mancalucia
17. sep 2021

@dadus_ka euphoria nema testovania tretimi stranami a neobsahuje to, co ma v certifikate

mancalucia
17. sep 2021

Ano pomaha. Nie kazdemu sadne. Nelieci, ale nastoluje v tele rovnovahu, vsetko sa v nasich telach deje preto, lebo je niecoho nedostatok alebo nadbytok. A konope toto vsetko vyrovnava. Ovplyvnuje uplne kazdy system a sustavu v nasom tele. Nevovy system, srdcovo-cievny, imunitny, hormonalny, traviaci, vyluvovaci, spankovy, kostny, system nalad a chuti, spankovy,...... uplne kazdy jeden.
Odporucam kazdemu, kto ma nejake problemy, aby ho vyskusal. Musim dodat, ze znizuje tlak ( takze ludia s nizkym tlakom-opartne) a nemoze sa uzivat zarovan s niektorymi liekmi. Najcasetsie s antidepresivami😉

1nikolkaaa1
19. sep 2021

@kirsten8462 ak ešte zháňas kvalitné cbd viem poradiť

mancalucia
20. sep 2021

@amito ano som a migrenu viem uplne odstranit, len treba brat pravidelne,aj ked uz migrenu nebudes mat

mancalucia
20. sep 2021

@kubobubo ano, da sa aj fajcit-vapka a tam je liqud-rychlejsi nastup ucinku, cca do 5 minut a drzi v tele cca 2 hodinky. Ale mozte kludne nakvapkat aj do jedla, na kozu. Receptory cb1 a cb2 mame uplne v kazdom kusku nasho tela

gabka1234
17. okt 2021

@milivanilka dobrý deň.. mohla by som vás poprosiť o názov cbd oleja, ktorý používate?

zabbka
21. okt 2021

@janelillith Dobrý deň. Mohla by som poprosiť nejake info ohľadom toho CBD oleja a cenu tiež. Ďakujem.

ak47hopup
7. dec 2021
Používateľ ak47hopup je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ak47hopup.

Ahojte, CBD aj CBG používam už vyše pol roka, trapili ma zápalové ochorenia , problémy so spánkom , úzkosti , migreny. Neverila som že nejaký olejček mi pomôže, no naozaj po mesiaci užívania som pocitíla zmeny. Užívam len full spectrum 20% cbd a niekedy to kombinujem aj s cbg pretože sa to výborne dopĺňa . Moja známa ma Crohnovu chorobu a bez CBD si už nevie predstaviť žiť, veľmi jej to pomohlo. Užívam produkty z tohto eshopu www.gooba.sk

tomasb2
10. dec 2021
Používateľ tomasb2 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od tomasb2.

@ejkapod ja by som ti sem aj dal link na pekné články ále veď všetko mažú. Pozri podomnou, bohvie čo tam bolo za linky. Ale veď skúsim https://www.fitland.sk/cbd-olej/ a potom sú dobré aj tu https://www.vyzivovy-doplnok.sk/cbd/

tomasb2
10. dec 2021
Používateľ tomasb2 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od tomasb2.

@skybielicka pozri dolu som poslal články s fajn informáciami 🙂 Keď tak napíš správu...

bea1708
10. dec 2021

@milivanilka dobrý deň prosím môžete mi napisat do správy bližšie informácie odkiaľ ste cbd objednávali a ako vám pomohlo ? Ďakujem

ak47hopup
14. dec 2021
Používateľ ak47hopup je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ak47hopup.

Dobrý deň, ja mám problém s Crohnovu chorobou používam CBG produkty, veľmi mi to zmiernilo zápal a upokojilo črevá, tak isto na silné migrény a veľmi dobrý spánok mi zase CBD pomohlo , objednávam z eshopu www.gooba.sk

mmmmggggg
19. dec 2021

@edinka25 kam vám môžem napísať ?

sunset65
Odpoveď bola odstránená
lma633593
7. jan 2022
Používateľ lma633593 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od lma633593.

mne to pomaha na depresie

suzy_dm
20. jan 2022

@milivanilka mozete mi prosím napisat do spravy ake cbd mate? Dakujem.

katka3213
Odpoveď bola odstránená
ctrl
27. jan 2022

@katka3213 koľko kvapiek si dávaš?

marta_sim
10. feb 2022

Ja uzivam na menstruacne bolesti a funguje mi to skvele, lepsie cbd ako nejake ibalginy.. Citala som vela clankov a hlavne skusenosti ludi co to uzivaju. Podla toho co vidim tak to pomaha na dost vela veci, ale ja konkretne to vyuzivam len na tu menstruacne bolesti. Takze zeny, ak sa pocas dni trapite, vyskusajte. Ak mozem poradit tak skuste odtialto www.cbdians.com

anzelka
18. feb 2022

Prosím Vás akú značku CBD užívate? Vopred ďakujem za odpoveď.

erimari
20. feb 2022

@anzelka botano lebo je priamo z holandska

marta_sim
21. feb 2022

@anzelka osobne odporúčam Cbdians a príchuť peppermint

birko
Odpoveď bola odstránená
hodulikova
7. mar 2022

@janelillith kde vas mozem kontaktovat mala by som zaujem o cbd pripadne blizsie ino dakujem

hodulikova
7. mar 2022

@tomasb2 mozete mi napisat kde vas mozem kontaktovat pre blizsie info dakujem

hazerova
31. mar 2022

@milivanilka môžte mi napísať z akej firmy?