Chiropraktik pre malinké deti
Dobrý den. mam otazku ohľadom tohto druhu liečiteľstva, či mate skusenosti s nim že liečil vaše detičky, skor myslene male detičky pod 5r. Mam 13m syna a nechce sedieť široky sed. Nedavno som počula o prípade kde zhruba rovnako stare dieťatko tiež nechcelo sedieť len sa plazilo a šli s nim k nejakemu liečitelovi a on mu stlačil nejaký bod a dieťatko odvtedy sedelo. Bolo to teraz nedavno ale v zahraničí. Tak ma napadlo či nemame podobny problem. Moj maly inak robi všetko ako ostatne deti v jeho veku, okrem toho sedu. sadne si jedine do W, Ked ho posadim ja do širokeho sedu tak tam zotrva max nejake 2-3sekundy a už sa pretača. Videla som že to aj sam skuša, ale ako keby to nešlo. Stavia sa už od 8m a teraz ked sa začína pušťať straca rovnovahu. myslite že nam s tým chiropraktik može pomocť? a je taký čo robí aj s malými detičkami? lebo zvyčajne len deti od 5r a dospely.dakujem

no neviem mne to pride ze urcite nie a ak sedi do W tak to je skor problem skor by som sla k ortopedovi nech zhodnoti ale chiropraktik nie mozno rehabilitacne ono ozaj existuju body co treba stlacat ale nie len raz aj vojtovka je tak zamerana. ale urcite nie chiropraktik pre male dita aj u dospeleho je to take ze musi to byt ozaj odbornik aby neublizil