Chiropraktik Roman Farkaš
Boli ste niektora pri chiropraktikovi Romanovi Farkasovi?Pomohol Vam?Mam neskutocne bolesti kostrce a lekari kedze nic nenasli,tak to so mnou po dvoch rokoch vzdali.😞Dakujem
@mimka17 ja som si pisala sukromne s jeho byvalou partnerkou. Nebolo by odo mna fer pisat detaily, ale napisem, ze je to este horsie, ako sa pise. Ona je v kontakte aj s matkou toho synceka, ktori museli vycestovat do Polska z obavy- Farkasa. Nie je veru pravda, ze ona mu branila styk so syncekom, ona zije v nadeji, ze sa Farkas zmeni a posle-aspon cent- na maleho, lebo ziju v chudobe.Problem Farkasa je alkohol a potom udajne nasilie..:(((Ja som ozaj rada, ze som tam nesla…
@yoxinka, v tom nevidim nejaky problem. Moj maser je nevidiaci a keby chcem neni problem aby som bola v tricku obtiahnutom samozrejme aby to nahmatal. Ale zas ortoped ked vysetruje, ten vidi, tam samozrejme do spodneho pradla. No mne pride henten ako sarlatan, skoda reci. A keby jej aj naj odbornik, hento co spravil je neospravedlnitelne.
@katka1981
Ja mám prasknutú platničku v drieku, sekvester a útlak nervu, dve vyššie platničky vysunuté, ochrnutý akcesórny nerv a paralyzovaný trapéz, fyzioterapia bol posledné dva roky moja každodenná realita. Staral sa o mňa tím fyzioterapeutov, pričom dvaja robia aj chiropraxiu. Všetci videli Farkašove videá a zhodli sa na tom, že ten chlap je buď psychopat a chce ľuďom ubližovať alebo netuší, čo robí. Nemá základne vedomosti a znalosti. On si dovolil nanipulovať krčné chrbtice len tak, bez akýchkoľvek vedomostí o človeku a ešte to robil aj úplne zle. Každé jeho naprávanie bol zdravie ohrozujúci úkon. Videla som video, kde kopal pánovi ležiacemu na podlahe do zadku s komentárom, že to je uvoľňovanie neviem akou metódou. Staršej pani zlomil stavec!!!!! Mňa sa môj vyšetrujúci fyzio ani nedotkol, kým nevidel moje MRko. Nie popis od lekára, normálne si pozrel v počítači komplet snímky. Ľudia u Farkaša často písali, že papiere od lekárov odhodil, že on to nepotrebuje čítať, lebo on VIE! Často to boli ľudia s vážnymi stavmi. Akože, ten chlap by mal sedieť vo väzení, podľa mňa. Na FB sa ozvala jeho bývala priateľka, že vkuse slope. Neskutočný arogantný debil, neviem to inak už vyjadriť.
@yoxinka, ja mam 3 diagnozy chrbtice, ale v porovnani s vami som v top stave. Je mi to velmi luto. Kiez by sa vam polepsilo. Ja som videla tiez jeho videa a nechapala som. Ziadna masaz pred napravanim a to divne chovanie. Nepacilo sa mi to. Aj moj maser potrebuje aby mu clovek precital spravu a aj posledne MMR. Je to sialene. Ja si tiez myslim, ze to nie je na pokutu ale na basu. Kde zobral tu odvahu toto robit s ludmi? Je to ako jazda v opilosti bez vodicaku. Nepochopitelne.
@katka1981
Mne sa polepšilo, pred dvoma rokmi som nevedela chodiť, dnes normálne fungujem, mám tri deti, stále s nimi voľačo, chodíme na túry, športujeme, ja som už v stave, ked posilňujem so závažiami a spevňujem telo, lebo bez toho nemôžem fungovať. Chrbtica potrebuje silnú oporu svalov. Vnímam sa v podstate ako zdravý človek, k fyzio chodím keď potrebujem trochu zmeniť cviky, prípadne čosi uvoľniť. Ale bola to veľmi dlhá a strastiplná cesta 💪.
@yoxinka ano, mne fyzioterapeut s vysokou skolou v danom odbore povedal, ze ten chalan ma len masersky kurz a kedze bol zvedavy a bol u neho, ze nikdy v zivote by k nemu uz nesiel, pretoze moze viac ublizit ako pomoct. Tento pan ma milion profilov a tolko obdivovatelov, akoby bol neviem aka hviezda. Bohuzial, komenty jemu nevyhovujuce maže, uz ho par ludi zazalovalo. Tak som zvedava ako to dopadne.
@yoxinka Nepoznáte ma, prečo tu píšete takéto bludy a bez dezinformáciií ktoré zavádzajú a strašia ľudí. Kto za tým stojí? Komora fyzioterapeutov???
@redbull92 prajem všetko dobré. Ja robím len akútne odblokovanie.
To sa nedá potvrdiť. Sorry.
@romanfarkasba, to tricko je uplne v poriadku, v tom problem nevidim. Moj maser je nevidiaci a kludne mozem mat obtiahnute tricko ked mi je chladno.
@romanfarkasba, ze sa nehanbite vtaka posielat klienta, Ja na vasom mieste skrotnem a zmenim profesiu.
@romanfarkasba
Čo z toho, čo píšem sú bludy a dezinformácie? Nepoznám človeka, ktorý by nebol hrdý na svoje vzdelanie? Vaše vzdelanie je aké? Chiropraxia nie je sranda. Na Slovensku sa to nedá ani len študovať. V USA je chiropraxia mimoriadne obľúbená, no tam je to medicínsky odbor, to znamená, že to môžu robiť len ľudia, ktorí niekoľko rokov študovali všeobecné lekárstvo a potom sa špecializovali na chiropraxiu. Poznám osobne fyzioterapeuta, ktorý mal na stole pár vašich klientov, ktorých ste vy svojim totálne neodbornými zásahmi dokatovali. Koooopec ľudí po skúsenosti s vami písalo negatívne recenzie, všetko je dohľadateľné na facebooku. K tomu, že ste potenciálnej klienkte poslali váš penis sa tu ani nebudem baviť, lebo to je už vrchol amaterizmu a hulvástva!
@katka1981 hlúposť.
@yoxinka z toho čo píšete usudzujem len to že mi naschvál robíte zle. Klamete a zavádzate ľudí aby ma nenavštevovali. Vymýšľate si nepravdy, klamstvá. Je vás tu takých viac. Zo skupiny fyzioterapeutov. Ktorým asi leziem do kšeftu. Veď sa zdokonaľujte aj vy. Som úspešný preto že viem pomôcť ľudom. Vaše tvrdenia nie sú overené sú zavádzajúce pre publikum. Zas ja môžem povedať, že 70% mojich klientov je od fyzio lego im vôbec nevedia pomôcť. A toto je realita ktorú zažívam denne z mojimi klientmi. Len o tom nehovorím ako vy. Ale môžem začať. Hm
@katka1981 normálny chlap sa postavý za to čo robí čo ho baví a čo robí z radosťou. A to je pomáhať ľudom. Ja viem že systém/Matrix ide proti mne. Lebo ja neuznávam fyzio postupy pomocí ľudom v bolestiach. Mám efektívnejšie alternatívne liečby. V ste riadený systémom. A systém chce fungovať a zarábať. Tak ako farmacia. Celé zle. Vaše postupy nikdy nebudú efektívne. Každý koho poznám sa na fyzio len sťažuje. Čudujete sa. Systém. Tak vás učili. Ako ovečky.
Osobní zkusenost, kdybych neměl bolesti v kříži tak je tak na facku .. už nikdy více. Chování rozmazlenýho bratislavskýho fracka.. A tento odkaz mluví za vše...
https://www.cas.sk/clanok/2776681/monika-chcela...
@romanfarkasba Vazeny pan Farkas. Vasim problemom nie je ani tak kauza so zaslanym penisom, za ktoru ste sa mimochodom dodnes verejne neospravedlnili, lebo nie ste poriadny a slusny chlap, ale Vasa neskutocna urazlivost, arogancia a pycha. Uz ked k Vam chodil Boraros a neviem kto, tak ste sa k obycajnym ludom zacali spravat ako k odpadu. Mozem tu naskenovat desiatky, desiatky rovnakych recenzii, ktore vy na Vasej stranke mazete a nechavate tam iba pozitivne. Nech Vam uz spadne ten pomyselny kohutik z hlavy a spadnite na zem. Zacnite sa k ludom spravat slusne a prestante ohovarat fyzioterapeutov, ktori roky studovali, vzdelavali sa, su slusni, maju adekvatne sumy za svoje sluzby, zatial co vy ste upratovali izby v UK. Od ludi pytate nehorazne sumy a za par minut ich vyhodite alebo sa k nim spravate arogantne. Navyse je Vasim problemom aj alkohol, co potvrdili aj Vase byvale partnerky. Vy sa hlavne dajte dokopy, prestante urazat fyzio, ktorym nesiahate ani po clenky, prestante pit, byt agresivny, dovzdelavajte sa v oblasti anatomie tela a hlavne si nastudujte, vo to je ludskost a pokora!!!

@zdenusa4
No, to je taký faganko, ktorý je automechanik, spravil si víkendový masérsky kurz a zopár rokov sa hral na chiropraktika. Nemal na to vzdelanie, nemal na to žiadnu školu, nič. Mal na FB tisíce sledovateľov, kde z neho ľudia odmlievali. Fyzioterapeutov išlo z neho poraziť, lebo všetko čo robil, robil zle. Môj fyzioterapeut mal pár dokatovaných ľudí na stole, ktorým Farkaš ublížil. Zachytila som recenziu, kde nejakej staršej pani zlomil stavec. Všetky negatívne komentáre mazal, všetkých fyzio, ktorí sa vyjadrovali k jeho praktikám, blokoval. Opakovane ho riešila komora slovenských fyzioterapeutov a upozorňovala na to, že on nie je žiadny fyzioterapeut, nie to ešte chiropraktik. No, ale kariéru mu zrejme ukončil jeho penis, ktorý poslal potenciálnej klientke 🤷♀️, lebo ako sme sa dozvedeli na FB, chlap pravidelne slope.