Chiropraktik Roman Farkaš
Boli ste niektora pri chiropraktikovi Romanovi Farkasovi?Pomohol Vam?Mam neskutocne bolesti kostrce a lekari kedze nic nenasli,tak to so mnou po dvoch rokoch vzdali.😞Dakujem
Dnes som bol u neho, chcem napísať svoju skúsenosť pre ostatných, napraviť ma napravil, cítil som sa lepšie, ľahšie sa mi dýchalo, ale už by som k nemu nešiel. Bol som v Banskej Bystrici, strávil som tam asi 5 minút, 3 minúty mi venoval s naprávaním, 2 minúty asistentka, správanie chladné, naprávanie a celý proces dosť surový, ani sa ma riadne nespýtal, či sa na niečo liečim, vošiel som dnu, hneď na lehátko a naprávať, jediné čo som mu povedal, že sa mi ťažko dýcha, ani sa nepredstavil, ani sa ma nespytali na meno, ako keby prišiel nejaký bezdomovec z ulice, idem ťa napraviť a choď hneď preč, ja určite neodporúčam, za 5 minút zaplatiť 70 eur a správanie nulové, to si nájdem lepších, ktorý sa mi budú aj venovať a vysvetlia mi veci, čo chcem vedieť, mám vraj cvičiť a ísť na masáž , takú radu si nájdem aj na internete a to viem aj bez neho.
@redbull92 mam podobnu skusenost🤔
@redbull92 ja som tam bola 9 min.Asistentka tam ani nebola.Papiere od lekarov ani nevzal do ruky(aj tak by im nerozumel).Cely cas pozeral cez okno a asi cakal nech tych 9 min.prejde.Mne vobec nepomohol.Inak spravanie presne tak ako pri Vas.
@yoxinka mozem sa opytat ze na aku kliniku chodite a kde to je? Mne nic nepomaha na bolesti, vyskusala som uz vsetky dostupne cvicebne metody u nas ale vsetko mi sposobuje bolesti..
Len k nemj nie..dajte si pozor.
Ak chcete zostat cela len k nemu nechodte. Cele zlé. Hlavne ak vam nieco spraví tak je to na vasu zodpovednost a nepomoze nik.
@aksal100
Mne môj fyzio vravel, že už mal pár ľudí na stole, ktorých Farkaš dokatoval. Inak, chalan je vraj vyučený AUTOMECHANIK!!!! Porobil si nejaký kurz masérsky, to naprávanie sa učil asi len cez youtube, ale tvári sa ako majster sveta a ľudia sa za ním idú potrhať … lebo ich popuká 🤦♀️. Už som niekde v recenziách zachytila, že nejakej pani zlomil stavec. Mne fyzio hovoril, že si pozrel tie jeho videá a laik to síce nevidí, ale že on v 90% prípadov netuší, čo robí a už vôbec nevie, čo môže svojim zásahom spôsobiť klientovi.
@yoxinka tiez sa mi zda, chvalabohu som ku nemu nedosla, jednoducho nereagoval na sms tak som aj rada teraz. Co chodim ku dobrym maserom, tiez ma vedia “popukat” ale plynulym a setrnym sposobom nie take, ze teraz si lahnite a prask, teraz na bok a prask a hlavu vytrhne pomaly…ludia si myslia, ze ked ich “pukne” , ze to uz je vybavena vec…ale tak proti gustu….
Tento pan chiropraktik nie je, nema navto skoly. Neviem ci viete, ze v zahranici sa chropraktika studuje niekoľko rokov a naozaj, kym sibrozmyslite ci vobec je nutne ist k chororosovi, zistite si na internete, ci a ake skoly ma, skusenosti,cprax.
@adam2010 mne fyziotrapeut vyslovene zakázal napravanie.Som hypermobilna a mohlo by mi to uškodiť.Farkasa sledujem na FB videá pútavé, ale neuznávam to.Ked som mala blok chodila som na infúzie a povolilo a puklo to aj samé.Ked niekto necvici, nerehabilituje o chvíľu bude zase seknuty
On už podľa fotiek nevyzerá úplne príjemne, ale nechal som sa tiež hlúpo dobehnúť reklamami, tým, že robí v Bratislave, Košiciach, že veľa o ňom ľudí písalo, tak som si myslel, že sa vyzná, keď je všade po Slovensku.
@moni_88
Tam si hlavne treba uvedomiť, že on nie je žiadny chiropraktik. On je automechanik s masérskym kurzom, ktorý robí ľuďom šialené veci. Na FB stránke Priatelia Fyzioterapie z neho pravidelne dostávajú infarkt všetci prítomní fyzioterapeuti, lebo jeho terapie môžu pokojne človeka posadiť na invalidný vozík. Je šialené, že takýto človek si spravil reklamu, ktorou ohlúpil neskutočne množstvo ľudí. Môj fyzioterapeut mi hovoril, že ten chlap netuší, čo robí. Naša topka je video, kde si položil človeka na zem a uvoľňoval mu sval kopaním do zadku … 🤦♀️
@moni_88 Som rada, ze ste o tom informovali a upozornili zeny. Toto je len otazka casu, kym niekomu vazne neposkodi zdravie a bude o tom vsade v mediach. Potom sa budu vsetci pytat, ako je mozne, ze posobil takyto sarlatan- automechanik. A posielat svoj obnazeny penis v sprave, ved toto je hrozne. Kde su investigativni novinari?
@yoxinka, ja som pozerala videa a nechapala som ze najprv nerozmasiruje a hned naprava, chodim k maserovi uz roky, moj maser pracuje na poliklinike, takze nemusim sa bat a vie co robi, neskutocne mi pomohol. Ked som videla hentoho, mala by som strach k nemu ist. A teraz vidim, ze som citila spravne.
Toto akože čo je preboha

Odkial ste prosim? Pre nas top chiropraktik je z Domanize..a to sme vselijakych uz pobehali ale najviac mojmu manzelovi na chrbat a rameno pomohol iba chiropraktik z domanize..mam jedneho znameho co bol u farkasa ale zial nebol spokojny 🙄