Existuje klinika na odvykanie od fajčenia?
Existuje nejaká nemocnica, klinika, liecebna na odvykanie od fajčenia? Už som skúšala všetko.
@alofinka hlavne treba silnú vôľu. A neprestávať zo dňa na deň ale znižovať počet cigariet
@alofinka Nepotrebuješ žiadnu pevnú vôľu ani znižovať počet cigariet. Prečítaj si knihu ako prestať fajčiť (ak chceš mám pdf v cz jazyku) 🙂 veľmi rýchlo pochopíš ako prestať a ani ti to chýbať nebude.
@alofinka Nepotrebuješ žiadnu pevnú vôľu ani znižovať počet cigariet. Prečítaj si knihu ako prestať fajčiť (ak chceš mám pdf v cz jazyku) 🙂 veľmi rýchlo pochopíš ako prestať a ani ti to chýbať nebude.
@denkabemommy pošleš?
Dkus aktivnu dovolenku niekde kde budes mat dany program cely den a nemoznost kupit cigy - kajak , turistika a tak . Musis mat celodenne vnemy, ciele na den , aktivity, skupinu ludi okolo seba. aby si sa co najmenej nudila
Ja mam fyzickú závislosť ale hlavne psychickú, liečim sa na depresie, v fajcim aj 50 cigariet aj keď nemám chut
@denkabemommy pošleš?
@alofinka pošli mi do SS email, tu sa nedá poslať 🙂
áno, všade kde sa liečia závislosti by ti vedeli pomôcť… dokonca by si vedela byť na PN kvôli tomu ak by si bola liečená ústavne…
ja by som však najprv skúsila ambulatnú liečbu…

@alofinka hlavne treba silnú vôľu. A neprestávať zo dňa na deň ale znižovať počet cigariet