icon

Hľadám homeopata

julka828
24. mar 2025

Je tu prosim niekto kto sa tomu venuje ?

vorkola
24. mar 2025

Homeopatia nie je bylinkarstvo, mam taky dojem ,ze to patri do okultisky, Okultizmus je nebespecna praktika na psyciku..radcej by som sa dala na fytoterapiu,to je liecba bylinkami,dobre vydanie je od Marie Trebenovej,to je liecba samymi bylinkami,,Mozno este su dostat od nej vydania..Zdravie z bozej lekarne .

julka828
autor
25. mar 2025

@vorkola aha dakujem pozriem si to

rozculena
25. mar 2025

@vorkola "radčej" si precvič gramatiku,ty okultizmus

endzi83
25. mar 2025

@julka828 ak nevadí Prešov tak MUDr. Stašova je certifikovaná homeopatka, má stránku www.alteregida.com

lucylka25
30. apr 2025

Ja pracujem ako homeopat. Pokojne sa mi ozvite do správy.

odoludor
1. máj 2025

Dobrý deň,

ak hľadáte niekoho, kto vie riediť látky až do bodu, že tam už nič nie je – teda okrem viery – tak áno, hľadáte homeopata.
Osobne by som však odporúčal niekoho, kto namiesto obyčajnej vody pracuje s dôkazmi, a namiesto viery v pamäť vody dôveruje vede. Ale uznávam – placebo efekt je silná vec, najmä ak stojí dosť peňazí.
Držím palce, nech stretnete niekoho, kto vám naozaj pomôže – ideálne aj s diplomom, nielen so skúmavkou plnou ničoho.

Prajem pekný deň a skóre uzdravenie.

endzi83
2. máj 2025
@odoludor

Dobrý deň,

ak hľadáte niekoho, kto vie riediť látky až do bodu, že tam už nič nie je – teda okrem viery – tak áno, hľadáte homeopata.
Osobne by som však odporúčal niekoho, kto namiesto obyčajnej vody pracuje s dôkazmi, a namiesto viery v pamäť vody dôveruje vede. Ale uznávam – placebo efekt je silná vec, najmä ak stojí dosť peňazí.
Držím palce, nech stretnete niekoho, kto vám naozaj pomôže – ideálne aj s diplomom, nielen so skúmavkou plnou ničoho.

Prajem pekný deň a skóre uzdravenie.

@odoludor asi "máte" osobnú skúsenosť. Alebo skôr to znie ako číra závisť. Ak máte čo ponúknuť rovno napíšte a neosočujte zbytočne. Ako viete, že nemajú dôkazy?