Kde kúpim Citricidal?
Mamicky prosim Vas neviete mi poradit, kde zozeniem originalny citricidal. A ake mate skusenosti s tymto vyrobkom. Dakujem 😄
@ikonica tam je ich hrozne vela, neviem ktory je ten pravy.
@monika12486 no kedysi sa za pravy povazoval ten od nutribiotic tusim.... len oni zmenili nejaku zakladnu formulu ci co...tak neviem ako jeto s nim dnes
Ja som nasla tento: http://biozdravie.sk/obchod/toaletne-potreby/ci...
Len je dost drahy
@monika12486
ahoj original Citricidal kvapky zoženieš na stránke swanson mimibazar
Ešte dodatok k tomu Citricidalau pani Simonka ho objednáva z USA
... "pravy" je kazdy, ktory obsahuje ucinnu latku. dobre uzdavaju kolko % . cize pozries a porovnas 🙂
.
@monika12486 prosím kde ste zohnali pravy citricidal?
@bianka117 od jednej pani z minibazaru.
Co sa tyka citricidalu a GSE maximum - je tam rozdiel - sice zlozenie deklaruju rovnake, ale ma ine PH a GSE maximum je iba na externe pouzitie, original citricidal od biochem - je na vnutorne uzivanie. V tom je rozdiel. Ine PH nizsia ucinnost pri GSE maximum. Nedavno som to riesila priamo s vyrobcom.
@ikonica tento nie je povodny silny
@monika12486 mimibazar predavajuca Simona
@laskonka80 dakujem, staci mi napisat mam doma par kusov ak by niekto chcel.
@bianka117 ale da sa zohnat, pravy patentovany citricidal a nie GSE co tu niektori vynukuju. Mam doma ak treba. Staci mi napisat spravu. Su tu baby co odo mna beru - napr. aj @laskonka80 len nevie ze som to ja 🙂 Mam ho v ponuke aj na MK v inzercii.
Ahojte, poradili by ste mi kde ste kupovali citricidal v poslednom case?
@ivi85 zlepsilo sa pocasie, ubudlo soplikov, tak sme dalej neriesili. Ale urcite bude treba pozhanat do jesene.
@laskonka80 super, dakujeme za tip 🙂
@ddsim Dobrý deň, koľko stojí prosim ten citricidal?Ďakujem
@andrejka67 ja ho uz nemam v ponuke dlho dlho...
@andrejka67 ja som našla rovnako kvalitný u maďarov, len to nevolajú citricidal, ale extrakt z grapefruitových jadierok. Možno je aj kvalitnejší, lebo mne fungoval veľmi dobre, ale je aj lacnejší. Volá sa to, že Grape vital a kupujem na Slovensku, myslím, že to ma Sibirske zdravie ale aj iní. Ja to používam hneď pri prvých príznakoch choroby. Zdá sa mi, že tí Maďari majú kvalitnejšie produkty než to, čo sa tu dováža z čiech a poľska a hlavne to tak nepredražujú.
@martinago ďakujem ti za tip ❤️❤️
@andulkaulrike musí to byť z kvarternych zlúčenín, ale kde to predávajú neviem, našťastie ešte mám doma skoro celý a vydrží roky
@andulkaulrike musí to byť z kvarternych zlúčenín, ale kde to predávajú neviem, našťastie ešte mám doma skoro celý a vydrží roky
@laskonka80 ja som nasla pani co ten original objednava z ameriky
@andulkaulrike ja väčšinu doplnkov objednávam z USA
@andulkaulrike viete mi dat na nu kontakt prosim?

no tak ten mozno na iherbe objednas....