icon

Kde zoženiem masť na sťahovanie predkožky?

aksined1983
17. okt 2017

Ahojte,

docitala som sa tu o nejakej masticke JUST na zuzenu predkozku, alebo teda ked to nasim syncekom nejde stiahnut.... vie mi tu niektora z vas poradit, ako sa k nej dostat, alebo ako sa dostat ku slezu nebadanemu? iba kvet.... nikde a nikde neviem zohnat :-/ Dakujem

Strana
z4
stulrajterova
8. júl 2021

@sonko kritickeho myslenia a skusenosti veru...aj to prinieslo poradenstvo...pri dietati s dmo predpokladam, ze to poznate, ja napr. NA VLASTNEJ KOZI uz 9 rokov...a mnozstva otazok, ktore maminky kladu...a radosti ked sa im to podari riesit neoperacne...moja filozofia...

sonko
8. júl 2021

@stulrajterova tak este raz zopakujem to, na co sa tu snazim upozornit a od coho odvadzate pozornost- a to, ze zlozenie daneho kremu Just, ktory tu predavate za 20eur kus nie je vhodne na aplikaciu na oblast predkozky babatka. Obsahuje okrem asi 30 dalsich zloziek aj alkohol, parfum a parabeny. Podla poradia v zlozeni je tam alkoholu a parfumu dokonca viac ako vytazku zo slezu. Nemusim byt pediater, aby mi bolo jasne, ze tento krem nebudem pouzivat, ak ma moje dieta problem s fimozou. Ak by mi ho nahodou na riesenie tohto problemu nejaky pediater odporucil, nebudem takemu pediatrovi doverovat ani v rieseni inych problemov. Je to krem na urovni Indulony nechtikovej len 10x drahsi a s horsim zlozenim. A hned niekolko postov vyssie pise viacero mamiciek, ze im nepomohol.

sonko
8. júl 2021

@stulrajterova
Zlozenie slezoveho kremu Just skopirovane zo stranky predajcu, viacere zlozky su alergeny:
Water (Aqua), Mineral Oil (Paraffinum Liquidum), Caprylic/Capric Triglyceride, Cetearyl Alcohol, Glycine Soja (Soybean) Oil, Tocopheryl Acetate,Glycerin, Alcohol Denat., Ceteareth-20, Fragrance (Parfum), Ethoxydiglycol, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Panthenol, Malva Sylvestris (Mallow) Flower Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Allantoin, Ruscus Aculeatus Root Extract, Echinacea Purpurea Root Extract, Tetrahydroxypropyl Ethylenediamine, Sodium Hyaluronate, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Sodium Cetearyl Sulfate, Sodium Lauryl Sulfate, Butylene Glycol, Ethoxydiglycol, Propylene Glycol, Phenoxyethanol, Lactic Acid, Methylparaben, Glucose, Sorbitol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Propylparaben, Caramel, Ethylparaben, Tocopherol, Bisabolol, Citric Acid, Amyl Cinnamal*, Benzyl Alcohol*, Eugenol*, Hydroxycitronellal*, Isoeugenol*, Benzyl Salicylate*, Coumarin*, Geraniol*, Linalool*, Benzyl Benzoate*, Citronellol*, Hexyl Cinnamal*, Limonene*, Alpha-Isomethyl Ionone*
* prirodzená zložka prírodných éterických olejov

stulrajterova
8. júl 2021

@sonko dajte aj to, ktoré sú alergény teda...a aj iné - neodvádzam pozornosť, no rešpektujem aj Váš pohľad a názor...nič viac a nič menej...na rozdiel od Vás 🙂 a nepredávam ho za 20 €, ceny sú stanovené v katalogu, ktorý je dostupný na stránke firmy...a najskôr ide poradenstvo..opakujem dookola... Pekný deň.

sonko
8. júl 2021

@stulrajterova minimalne etericke oleje a parabeny su alergeny. Ale to by ste vy ako poradkyna mala vediet. Mala by ste poznat detailne zlozenie produktov, ktore predavate, aj to, co jednotlive zlozky znamenaju a ake maju ucinky, a neodporucat produkty na ucel, na ktory nie su urceny. Ja rozumiem, ze kazdy ma nejaky nazor, ale rovnako ma kazdy pravo nerespektovat nazor, ktory je nespravny, nepodlozeny faktami, nevedecky a ak ide o zdravie, navyse zdravie deti, to plati tisicnasobne.

stulrajterova
8. júl 2021

@sonko 🙂 a toto sa mi už viac páči 🙂 diskutujeme.... a ja som pravidelne vzdelávaná a školená ako poradcovia ostatní - nikto si nedovolí odporúčať....čo nie je odkonzultované....hovorí o tom náš ETICKÝ KÓDEX a ja ako matka 2 detí, ktoré si prešli kopcom alergiíí..a vďaka JUSTu sú na tom ...klop, klop, klop...Váš názor rešpektujem a prajem Vám aj všetkým pevné zdravie...lebo nič nie je viac. Pekný deň ešte raz

sonko
8. júl 2021

@stulrajterova ja neviem, v com ste skolena, ale asi to nebude liecba fimozy🙂 opat opakujem-upozornujem, aby si mamicky najprv precitali zlozenie tohto kremu, ktory je tu vo velkom propagovany ako riesenie fimozy malych chlapcov. Predajcovia kozmetiky Just na to totiz zjavne upozornovat nebudu🙂

majka_mel
9. jan 2022

Ahojte,prišla som sem napísať recenziu na Pinďa masť,lebo som naozaj Happy ako synovi pomohla.ma 7 rokov a predkozku mal dlhu a úzku.manzel neveril,že pomôže masť,keďže sám ako malý potreboval zákrok,rovnako synovec.syn si predtým predkozku nikdy nestiahol,úplne iný pipík,ako brat,ktorý s tým nemá problém po 3 tyzdnoch pravidelného (raz do dňa,na letáku píšu 2x) jemného sťahovania a natierania si predkozku úplne a bezbolestne stiahol,takže sme sa vyhli zákroku.syn neznáša zdravotné úkony,takže som naozaj rada ako to dopadlo a masť odporúčam. len treba vydržať...

sadell
10. jan 2022

@majka_mel my mame rovnaku skusenost. Ale pozor na to, lebo ked som sem napisala moju pozitivnu skusenost, tak mi komentar zablokovali.

stulrajterova
10. jan 2022

@sadell no je viac produktov, ktoré vedia ľuďom s týmto pomôcť, je to podľa štádia prirastenia - za nás topka slezový krém z justu 🙂 obrovská pomoc, a nielen pri fimóze..pekný deň.

sadell
10. jan 2022

@stulrajterova urcite ano. Preto je dobre toho vyskusat viac. My sme skusali vela a pomohlo nam az toto. Kazdemu moze pomoct nieco ine.

stulrajterova
10. jan 2022

@sadell a čím viac hláv 🙂 a skúseností tým lepší výsledok a spokojné deti bez operačných zákrokov a traum 🙂 pokojný slnečný deň prajem všetkým mamičkám

sonko
11. jan 2022

U nas sa ukazalo ako klucove hlavne spravne s predkozkou cvicit/stahovat ju (aj po dopouzivani napriklad Triamcinolonu neprestavat!), co nam ukazala az pediatricka, ked som sa na to konkretne pytala. Na premastenie odporucila Mucogyne, ktory maju v lekarni a je urceny na tuto oblast (pouziva sa aj pri synechiach). Toto vzdy natieram a pocvicim dvakrat denne (syn ma 20mesiacov), zatial to funguje, prestalo sa to zuzovat a verim ze operacii sme sa vyhli🙏🏻

hajniks
Odpoveď bola odstránená
veryhappy
10. máj 2022

@hajniks Dobrý deň .mám ho k dispozícii, prosím Vás, napíšte mi správu odkiaľ presne ste a telefónne číslo. Dakujem 🙂

ylanee
10. máj 2022

žiadna slezová masť Vám nepomôže... sú to vyhodené peniaze, mali sme asi z troch rôznych firiem... čaká nás sťahovanie, bohužial...

stulrajterova
16. máj 2022

@ylanee ide podla stadia prirastenia...mnohym pomohla slezova, no uplne vsetkym nie...aplikovali ste pravidelne? Nestaci raz...a dietatku prajeme skore uzdravenie...je to bolestivy zakrok...

ylanee
17. máj 2022

@stulrajterova no ano minuli sme vsetko a nic... Ale zákrok odkladam, nie je to akutne a je maly...povoli to same

01matrioska
Odpoveď bola odstránená
eny79
Odpoveď bola odstránená
marecek146
Odpoveď bola odstránená
lenka2710
Odpoveď bola odstránená
veryhappy
Odpoveď bola odstránená
stulrajterova
Odpoveď bola odstránená