icon

Kineziológia. Vaše názory, skúsenosti

emma_932
16. jan 2010

Ahojte,
otvaram novu temu s nazvom kineziologia. Boli ste uz niekto u kineziologa?? Cakam na vase nazory,skusenosti...

scarlett1410
17. júl 2016

@sorciera24 ahojky, vedela by si mi poradit niekoho na konstelaciu?

lindalinda7
19. aug 2016

@bejka14 ahoj, mozem ta poprosit o kontakt na kineziologicku ku ktorej chodis aodkial je? vdaka =))

zvieratko31
19. aug 2016

@sorciera24 Ahoj no jeden kamoš mi napísal, že pozná dosť ludí, ktorým rod. konštelácie ublížili. ono je to vlastne robenie s dušou a teda preto. takže si treba nájsť vhodného, ale ako mám zistiť, či tá Mirka Resslerová z Uherského Hradiště je tá pravá a či mi to absolvovanie u nej neublíži ☹ čo som si zisťovala, tak fakt je to tak, "zavariť" mi to môže. Ani recenzie nejaké neviem nájsť, no skúsim založiť na jednej webke diskusiu na ňu a zistiť skúsenosti. Tieto v auguste čo boli, som u nej prešvihla, tak ďalšie sú dakedy v septembri. Času ešte trochu mám, tak si pohnem a uvidím. Ale ešte jedna pani jestvuje, očarila ma už dávno. Na fb je ako Katarina Živoslava Soleil a s ňou mám stretko v pondelok, bude v BA, tak tam zájdem. Ona robí (kopírujem) "harmonizujeme cez energetickúp konšteláciu Rod a matku a otca v tvojom Poli. nie je to rodinná konštelácia ako je známa, je to frekvenčné zarovnanie v tvojom vlastnom Poli, zápisov energie mamy a otca..áno, presne toto sa teraz rieši, otec-vzťahy-hmota-život vo svete cez otca." Takže sa s ňou v ten pondelok určite stretnem, strašne to chcem vyriešiť, ale čo mám zistené, tak ten blok vo vzťahoch nemám len z toho vzťahu s otcom, ale aj rôzne energie sa mi údajne prebíjajú. Tak ja vobec neviem, ako to vyriešiť, aby mi to pomohlo a hlavne aj neublížilo. Bola som u dobrek kineziologyčky, pojdem ešte raz, lebo som nerobila podstivo to, čo mi ona určila. Musím pracovať aj sama so sebou...

zvieratko31
19. aug 2016

@12olga ahoj prosím Ťa ten odkaz, artbrain.eu, tak kde sídli tá pani a je dobrá na tú vec - odblokovanie vzťahov? A neublížil by mi ten 7. stupeň, nejak duchovne? Písala som vyššie príspevok, som z toho už docela zúfalá a neviem, ako ďalej ☹

sorciera24
20. aug 2016

@zvieratko31 a ako im konk. konstelacie ublizili?...jedine, ak to robil fakt amater a nechal na tych ludoch cudzie energie, tk. im nepatria.....same o sebe ublizit nemozu, ono ked sa to na zaciatku rozvrta, vacsinou sa cosi deje, moze to trvat dlho a moze byt aj zle....kym sa to ocisti, preto vacsinou enstaci 1 konstelacia....ale ublizit vyslovene?......neviem si to predstavit....tak ale chodim k pani, kt. ma licenice a robi to uz roky a ludia su s nou spokojni....

lindalinda7
20. aug 2016

@zvieratko31 prosim mozes mi dat kontakt ba tu dobru kineziologicku? Dakujem.

zvieratko31
24. aug 2016

@lindalinda7 ale tá je v Hodoníne, no ak to nemáš ďaleko, tá návšteva stojí zato 😉 volá sa Březovičová 00420 604 783 129, nech sa páči

zvieratko31
24. aug 2016

@sorciera24 neviem, ako im ublížili, musí to byť proste profík (ten, ktorý ich vedie). ale napísali mi to dvaja kamoši, ktorí sa vyznajú, na podrobnosti som sa ich nepýtala. je to pohyb s dušou a ja tomu verím, Ty si mala alebo teda máš asi šťastie, že máš takého dobrého človeka nato, mimochodom môžeš mi prosím prezradiť, v ktorom meste to robí? Ďakujem 🙂

sorciera24
24. aug 2016

@zvieratko31 ja viem, ze je to rpaca s dusou...tu sa riesisa problemy prave na tej najhlbsej urovni teda na urovni duse.....a ano, mam dobre sksuensoti s pani, co to teda robi dlho, certifikovane a ej fakt profik...je z MT

zvieratko31
24. aug 2016

@sorciera24 jejda škoda, to je odo mňa ďaleko ☹ ja bývam na Morave, kúsok od Hodonína. Ja si skúsim na tú pani z Uherského Hradišťa zistiť nejaké referencie na diskusii, potom sa rozhodnem. Budú teraz tie konštelácie, niekedy v septembri. Som jej písala mail, že kedy presne, ešte neodpísala. Tak možno jej zavolám zajtra, určite má aj číslo uvedené. Ďakujem 😉

lindalinda7
27. aug 2016

@zvieratko31 dakujem pekne, budem este hladat ale skocila bysom aj tam, ved som uz sl aj dalej :D.. @sorciera24 mas prosim nejaky kontakt na tu pani z mt co robi konstelacie? bola by som vdacna =)

dedikatessa
27. aug 2016

nechod tam...iba ti to prihorší je to duchárina, diablove remeslo žiadne pozitívum to do tvojho života neprinesie. Na to aby si žila pozitívne potrebuješ zmenit svoje srdce nikto a nič to neurobí za teba..možno na oko a na chvílu, potom sa vsetko vracia spät v negativnej forme...uvidis

sorciera24
27. aug 2016

@lindalinda7 pisem IP

zvieratko31
27. aug 2016

@dedikatessa to píšeš tej lindalinda7 prosím Ťa, ohladom tých konštelácií? ja chcem tiež ísť, ale niekomu skúsenému, pretože aby mi to neublížilo

ipi2007
23. okt 2016

Ahojte dievcata. Ohladne temy kineziologia-mate prosim niekto skusenosti s Petrom Bartovicom z Piestan? Dakujem moc za odpoved.

sally08
3. nov 2016

@bejka14 viem je to už dávno, ale ako sa na Vás syncek a navštevujete ešte nejakého kineziologa ?

jaaknaj
10. feb 2017

@monasi Elenka Krčulová 0905 318 723

novell11
2. mar 2017

@bejka14 ahoj Bei velmi pekne by som ta chcela poprosit o kontakt a kde ju navstevujete?napis mi pls dakujem

possitive
5. mar 2017

@sorciera24 mozes mi prosim ta poslat kontakt do spravy? Dakujem

novell11
5. mar 2017

@zlato ahoj, podarilo sa Ti najst nejakeho dobreho kineziologa v BA?Ak ano budem velmi povdacna za kontakt, vopred dakujem

zlato
6. mar 2017

@novell11 Ahoj novell11, ano boli sme u kineziologa v BA, vlastná skúsenosť je to klamstvo a šarlatánstvo, boli sme tam 2x, bola som ľahšia o 100€ a už nikdy viac. Skrátka je to blbosť.

sardinka336
6. mar 2017

@zlato mas uplnu pravdu, nijako to nepomoze je to len tahanie penazi z ludi a u nevyrovnaných ludi, depresivnych uzkostných to moze poškodit toto vrtanie sa (aj) v podvedomí.

novell11
6. mar 2017

@zlato ahoj dakujem za odpoved. To je naozaj neskutocne drze a smutne, ked niekto sa obohacuje na nestasti a problemoch inych. Ked clovek nevie najst pomoc u lekarov, bohuzial uz hlada ine riesenia. Ja osobne som tiez uz investovala nemalo penazi a stale mam problem s dcerkou a jej zablokovanim s vyprazdnovanim. Dostala som radu, aby som skusila kizenologiu, preto som sa obratila o pomoc medzi mamicky pokial maju nejake skusenosti uvitam pomoc. Vopred dakujem za pomoc.

zvieratko31
7. mar 2017

@novell11 ahoj neviem, o čo ide konkrétne. Ale neskutočne, neuveritelne pomáhajú Bachove esencie. Ja si teda objednávam od Pražačky, ona je úžasný Anjel 🙂 treba nájsť ale niekoho, kto ich opravdu miešať vie. Skúsenosť u mojej dcerky je neuveritelná, naozaj...

novell11
7. mar 2017

@zvieratko31 ahoj dakujem, vies mi napisat pls do posty kontakt?M.

beabe
20. mar 2017

@sorciera24 Dobry den prajem, mozem poprosit kontakt na pani z MT, pripadne radu, mate osobnu skusenost? Dakujem.

jana_007
25. júl 2017

@alfomilka dobry den, hledam kineziologa na sk, to co pisete mi dava smysl, odkud jste dala by jste mi prosim kontakt ?

lanada
16. aug 2017

@sorciera24 prosim ta ak myslíš pani kulichovu nevieš či ešte robí?Nemohla som sa jej nejaký čas dovolat

jadranka40
30. aug 2017

Dievčatá, zaujímavá téma. Viete o nejakej kinezilogičke aj v Michalovciach ? Poprosím prípadne do IP info. Vďaka

gomezds
11. okt 2017

Ahojte damy. Ja vam mozem robit velmi rad kinezologa. 😉