Koloidné striebro - vaše rady a skúsenosti
dávate ho detickam a s akým výsledkom
@sorciera24 aj ja mam z tej firmy☺
Zub
Striekal ste si niekto koloidné striebro do hrdla? Aby ste sa napr zbavili bolesti pri prehltani, že začína angína? Mam striebro, poslala mamma a ze si mam striekat, no nejak mam strach z toho
@uzanka16 My si ho striekame na rany aj do nosa pri nadche a zapale dutín už 10 rokov - do 3 dni je po nadche, dávala som to aj malým deťom a vždy pomohlo a nikdy žiadne vedľajšie účinky... niektorí ľudia to aj pijú ... dcérke vždy pomohlo aj zápale močových ciest 🙂 viem ale že ho nesmú používať ľudia s alergiou na kovy
@natalschen a do hrdla ste neskúšali?
@uzanka16 ano, my sme si s ním aj kloktali a potom to prehlti - zjedli 🙂 a prišli sme na to, že dcérke to vyliecilo aj rotavirus 🙂 do 2 hodín jej klesla teplota , ustúpili kŕče - potom ju už len 3x prehnalo a bolo OK. Mohla to aj náhoda, ale pomohlo nám už mnohokrát pri rôznych veciach, takže za mňa určite lepšia voľba ako ATB a podobná chémia . Vždy mám fľašku doma v špajzi a berieme si ho aj na dovolenky
@natalschen tak to teda vyskúšam
@aliza hlupost
Baby prosím o pomoc ako správne aký pomer nariedit koloidne striebro pre 4 ročne dieťa do nosa.Bola som v 3 lekárňach v jednej neodporúčajú pre dieťa koloidne striebro a v 2 lekárňach o som bola všade iný pomer mi povedali

@superholka77 v EU sa to nemoze inak prezentovat, takze preto sa to vsade na KS takto psie, ale mnohi to napr. uzivaju aj vnutorne, u nas prestrekujeme, ano halvne na nadchu, aj ked hrdlo boli klkotam alebo striekam don