icon

Koloidné striebro - vaše rady a skúsenosti

17anit07
16. nov 2012

dávate ho detickam a s akým výsledkom

Strana
z3
sorciera24
24. sep 2017

@superholka77 v EU sa to nemoze inak prezentovat, takze preto sa to vsade na KS takto psie, ale mnohi to napr. uzivaju aj vnutorne, u nas prestrekujeme, ano halvne na nadchu, aj ked hrdlo boli klkotam alebo striekam don

marianna1971
4. jan 2018

@sorciera24 aj ja mam z tej firmy☺

viviam
14. apr 2019

Zub

uzanka16
17. okt 2020

Striekal ste si niekto koloidné striebro do hrdla? Aby ste sa napr zbavili bolesti pri prehltani, že začína angína? Mam striebro, poslala mamma a ze si mam striekat, no nejak mam strach z toho

natalschen
17. okt 2020

@uzanka16 My si ho striekame na rany aj do nosa pri nadche a zapale dutín už 10 rokov - do 3 dni je po nadche, dávala som to aj malým deťom a vždy pomohlo a nikdy žiadne vedľajšie účinky... niektorí ľudia to aj pijú ... dcérke vždy pomohlo aj zápale močových ciest 🙂 viem ale že ho nesmú používať ľudia s alergiou na kovy

uzanka16
17. okt 2020

@natalschen a do hrdla ste neskúšali?

natalschen
17. okt 2020

@uzanka16 ano, my sme si s ním aj kloktali a potom to prehlti - zjedli 🙂 a prišli sme na to, že dcérke to vyliecilo aj rotavirus 🙂 do 2 hodín jej klesla teplota , ustúpili kŕče - potom ju už len 3x prehnalo a bolo OK. Mohla to aj náhoda, ale pomohlo nám už mnohokrát pri rôznych veciach, takže za mňa určite lepšia voľba ako ATB a podobná chémia . Vždy mám fľašku doma v špajzi a berieme si ho aj na dovolenky

uzanka16
17. okt 2020

@natalschen tak to teda vyskúšam

lucinkaboz
1. máj 2023

@aliza hlupost

lubka1709
8. dec 2024

Baby prosím o pomoc ako správne aký pomer nariedit koloidne striebro pre 4 ročne dieťa do nosa.Bola som v 3 lekárňach v jednej neodporúčajú pre dieťa koloidne striebro a v 2 lekárňach o som bola všade iný pomer mi povedali

konulka20
26. máj 2025
@lubka1709

Baby prosím o pomoc ako správne aký pomer nariedit koloidne striebro pre 4 ročne dieťa do nosa.Bola som v 3 lekárňach v jednej neodporúčajú pre dieťa koloidne striebro a v 2 lekárňach o som bola všade iný pomer mi povedali

@lubka1709 prosim ako ste vtedy poriesili?

lubka1709
27. máj 2025
@konulka20

@lubka1709 prosim ako ste vtedy poriesili?

@konulka20 vôbec som to neporiešila lebo všade ináč my povedali a aj neodporúčali

Strana
z3