icon

Koloidné striebro - vaše rady a skúsenosti

17anit07
16. nov 2012

dávate ho detickam a s akým výsledkom

jasmika
7. jan 2013

na angínu, zapálené hrdlo...sme dostali od dr. 2 druhy atb..lokálne aj perorálne na použitie..nedávala som jej... iba to KS.. vyzliečila sa fajne bez atb. Už pri koncentrácii 10 ppm je KS účinnejšie ako antibiotiká s tou výhodou že na atb si baktérie vytvoria rezistenciu...na KS si nevytvoria... Som spokojná.. občas s tým malej aj zúbky umyjem..kôli dezinfekcii. Dávam to aj do krému s ktorým sa krémujeme.. Som spokojná. Počula som vraj aj na boľavé zuby je to dobré. Najúčinnejšie sa vstrebáva cez ústnu sliznicu...preto nieje potrebné veľké množstvo ale držať v ústach čo najdlhšie... 😉

sorciera24
7. jan 2013

@17anit07 v lekarnach rozhodne koloidne nekupovat!!!!...oni vobec netusia naco to je a ako to treba skaldovat a vacsinou su to gajsty....fakt, ber od niekoho, kto to vyraba a je overeny....

17anit07
autor
7. jan 2013

@sorciera24 tak ho ozaj uz mozem vyliat este aj v chladnicke ho drzim

17anit07
autor
7. jan 2013

@sorciera24 a mozte mi niekoho poradit dakujem

sorciera24
7. jan 2013

@17anit07 vyssie som davala link, ja beriem od znameho tu: http://www.altermedic.sk/product/koloidne-strie...

17anit07
autor
7. jan 2013

@sorciera24 srdecna vdaka momentalne sme v zahranici ale ked sa vratim viem kde mozem bezpecne objednat 🙂

mizu24
25. jan 2013

A kupoval už niekto cez koloidne.sk? Maju tam celkom dobre ceny,len neviem či je ako dobre?

luy
9. máj 2013

@aliza prosím ťa ,ktoré koloidne si striekala do nosa a s akým výsledkom,dakujem

peha81
10. máj 2013

mna tiez zaujima ake koloidne striebro kupujete,,a s akym ppm 10,15,20??? potrebujem hlavne na dychacie cesty,,opakovyný sopel, kasel, slzenie očiek. dakujem

alenka008
6. aug 2014

http://www.evitaminy.sk/?partner=062363507E v zalozke koloidne striebro najdete blizsi popis

jenny2009
22. nov 2014

tak ja som objednala z anglicka vraj najlepsi distributory a prislo to v modrej plastovej flase s rozprasovacom, noo tak neivem ani ziadny popis uzivania, maly ma druhy krat vybratu nosnu mandlu, zase je chory asi ma nejakeho bacila v nose uz roky................ tak teraz neviem ci mu to dat, alebo nie ma to 25. tych jednotiek

ak ma niekto skussennost s uzivanim do nosa dakujem za info

jana

janea
30. nov 2014

@jenny2009 ja objednavam uz roky cez altermedic ako je tu vyssie v debate link, a spokojnost, tmava sklenena flasa, podrobny popis, velmi dobra cena, mozete sa mejlom skontaktovat s nimi,radi odpovedia na vsetky otazky. a spokojne mu to davaj do nosa, najlepsie z malej flasticky od vincentky, hadam to pomoze a bacila zlikvidujete, drzim palce.

hurmi
2. dec 2014

ja pouzivam pre vsetky deti naplaste s KS,ci uz na hrdlo od kaslu,na sopliky,na odreninky,...jedna naplast na vsetko

nikolal
12. dec 2014

@aliza prosim ta aky nosovy sprej s koloidnym striebrom si striekala malému? dakujem

nikolal
12. dec 2014

@aliza prosim ta detom ktore kolidne davas? dakujem

veroniq133
29. jún 2015

@17anit07 ahoj,pripajam sa ze ja som tiez kupila v plastovej flasi a tiez z lekarne. 🙂 tak to potom nema ziaden ucinok?

babulka82
23. dec 2015

baby kolko mam davat kvapiek pri nadche ? do hrdla či do nosa či ako ? dakujem

veronikazadana
23. dec 2015
Používateľ veronikazadana je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od veronikazadana.

od dnes ho idem skusit na plet, uvidim ake to bude mat ucinky.. mi to odporucila moja kozmeticka zevraj to je velmi dobre

katrin21
23. dec 2015

@nikolal kludne si objednaj tu
http://www.koloidnestriebro.sk/index.php?page=m...

koloidne striebro treba skladovat mimo dosahu elektroniky , najlepsie v tme a suchu....

mamickajanka
23. dec 2015
Používateľ mamickajanka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od mamickajanka.

preco v tme??

nikolal
23. dec 2015

@katrin21 tam je toho vela, neviem ktore vybrat

katrin21
23. dec 2015

@nikolal koloidne striebro je tam LEN JEDNO... ostatne su zlato, platina atd...
ved som ti hodila priamy link... co na tom nevies 🙂
klik na objednaj ihned pod tou fotkou a mas to.

nikolal
23. dec 2015

@katrin21 a davkovanie? aj normalne pit mozem davat? neotravim ju?

katrin21
23. dec 2015

@nikolal ktorej, tej 3rocnej, ci mensej?
malu cajovu lyzicku mozes aj tej mensej uz.. 2x denne. nie neotravis, nie je sa coho bat, vobec 🙂

A do nosa normalne ako spray, do prazdneho spraya uplachnuteho das a streknes..alebo si kupis prazdne kvapkatko 🙂

hukaka
3. máj 2016

ahoj, aj my sme kúpili KS a chcem sa opýtať koľko krát denne dávať do nošteka, dávam im to kvapkatkom s nasivinu a neviem koľko kvapiek a koľko krát denne. Ešte im vytieram noštek vatovou tyčinkou.
Ozaj a koľkokrát si ho môžem kvapkať ja 🙂

magdav82
14. jún 2016

Ahojte dievčatá ,skúšali ste koloidne striebro aplikovať na tvár ?

brenky1
17. dec 2016

Ahoj je tu niekto kto dáva koloidne striebro detičkami dvoj ročným piť?ako ho dávku jete známa mi odporúča 10ml tri krát dene ďalšia 2.5 ml 2 ročne dieťa cca 10kil.
Dakujem

superholka77
18. sep 2017

@sorciera24 prosím vás aky konkretne máte na sopliky vám a detom

superholka77
23. sep 2017

@sorciera24 to je na sopliky detom ? Tam píšu len o tvary pleti