Komu pomohol pán Fedor Kvastich?
Prosím vás všetkých,mám jednu dôležitú otázku komu pomohol pán Fedor Kvastich s akoukoľvek liečbou?
@petrasen skusit ineho doktora - moze navrhnut iny protokol liecby alebo vidiet iny sposob liecby. Pripadne by som sa pozrela co je v zahranici. Na youtube je vela prispevkov a videii na rozny druh rakoviny a je tam casto uvedena aj najnovsia mozna forma liecby.
Ale rozhodne na 100% ti s istotou mozem povedat, ze ziadnemu sarlatanovi ktory si na mojom nestasti chce namastit kapsy, by som sa do ruk nezverila. Videla som ako na konikovi tak v okoli, ako tie pribehy koncia.
@petrasen neverím mu aj moja mamina si prešla rakovinou a skúšali sme všetko aj post ako saqnhovori ze vyhladovat rakovinu aj žiadne cukri podobne veci ale naozaj v tomto verím lekárom.Drzim ti palce
ak ti nezabera chemoterapia tak hold smola . ani svaty nepomoze a tyto sarlatani uz duplom nie ...
@ukgirls hold smola? si normlana? dokazes si predstavit, ze by ti toto povedal lekar ked ti nebude zaberat chemoterapia? Dziiiizs.
@petrasen urcite skus kontaktovat ineho lekara. Mozno by bolo aj dobre zacat riesit paliativnu starostlivost. Keby to nepodarilo najst lekarom iny sposob liecby, tak aby bolo o cloveka dobre postarane - psychicky aj fyzicky (napriklad lieky/naplaste na bolest), aby sa vyriesili rodinne veci a tak. Aby odchod cloveka bol dostojny a co najviac podla jeho predstav keby nebola ina moznost.
Drz sa.

prirodna liecba rakoviny? Tak to chcem vidiet tych nadsenych vyliecenych pacientov 😂 Vidim to na nebesku internetovu linku 😂