Ktorý liečiteľ vám pomohol k uzdraveniu?
Ahojte, je tu niekto kto ma osobnú skúsenosť alebo pozná niekoho, komu moderná medicína nevedela pomôcť a našiel liečiteľ ktorý pomohol k uzdraveniu?
Ďakujem za každú odpoveď.
@dancadanus uveriť v Boha, oľutovaťmodliť sa... modlitby oslobodenia... osloviť exorcistu
@kachita uveriť v Boha, oľutovať to, modliť sa modlitby oslobodenia... prípadne osloviť exorcistu
@tomas21111 čo ti pomohlo prosím?
@laskonka80 a aké máte problémy?
@laskonka80 respektíve máš 😉
@tomas21111 🤦♀️ vieš že už je 21. storočie a ľudia začali používať rozum a už neveria na šarlatánov a ani na exorcistov??? Keď ľudia veria takým hlúpostiam, čo si tu opisoval, ani sa nečudujem že to v tejto republike vyzerá tak ako to vyzerá. Ani nebudem hádať aké máš politické preferencie.
@stanulienkat máš pravdu v republike je to aké je... ani ja nie som nadšený. Nejaké roky dozadu nič z toho by som nenapísal... Žijem život normálne... vyštudoval som vysokú školu, podnikám, mám priateľov... Viem, že väčšina mi tu neuverí , ale to čo som tu napísal je kvôli tomu ,aby sa poučili ľudia z mojích chýb. Už som tu napísal, že urobil som blbosti len zo zvedavosti aj že som chcel poriešiť nejaké veci. Jednoducho zúčastnil som sa liečiteľstva atď veľa krát a stál som sa citlivý na isté veci... niektoré veci niekto iba tuší, niekto sa tomu posmieva ale ja to viem na 100 %. A nebojte sa nechlascem, nedrogujem atď
@stanulienkat hej a Fica nemusím 😀 fandím Ukrajine atď... moje politické preferencie
V skratke, mama potrebuje operáciu pľúc, má tam dieru, ale po covide ma pľúca také zničené, že nikto si netrúfa sa do toho pustiť. Udržiavajú ju na odsavani, aby pľúca dychali, ale sami doktori nevedia dokedy to takto vydrží. Verím, že posielanim energie od niekoho kto ma možno ten dar by sa to mohlo podariť. Určite už veľa ľudí o takom prípade počulo a možno aj zažilo...
@stanulienkat hej a Fica nemusím 😀 fandím Ukrajine atď... moje politické preferencie
@tomas21111 prosím vás, napíšte mi bližšie. Som lekárka a potrebujem akútne poriešiť niektoré veci. Dakujem
katka.scesnakova@gmail.com
@tomas21111 prosím vás, napíšte mi bližšie. Som lekárka a potrebujem akútne poriešiť niektoré veci. Dakujem
katka.scesnakova@gmail.com
@katarinasc čo by ste chceli vedieť?
@dancadanus uveriť v Boha, oľutovaťmodliť sa... modlitby oslobodenia... osloviť exorcistu
@tomas21111 exorcistu? A ten ake sily vyuziva?
Myslis, ze aj ti, ktorych vyliecil Jezis mali nasledne taketo zdravotne problemy?

@tomas21111 mam rovnaku skusenost ako Vy, akurat ze som v bode toho rozhodeneho traviaceho traktu, uzkosti a nespavosti....ak9 ste vysli z toho kolotoca von???