icon

Laryngitída - alternatívna liečba

dredy
1. máj 2014

Baby prosim zacinam byt skutocne zufala . Mam dve deticky, starsi ma nieco cez 4 a mladsi 19 mesiacov, Starsi syn mal prvu laringitidu asi v 10mesiacoch . najprv sa nam objavovala tak dva az tri krat do roka . a posledny rok ju mavame pravidlne . raz za dva mesiace. dvakrat ju mal aj tak ze dobral lieky a hned sa zopakovala. Plus sa starsiemu uz druhy krat objavilo zapalene usko .
Mladsi syn zacal byt chorlavy vlastne od narodenia. Najprv bol neustale chory mal uz niekolko krat laringitidu (asi 6 krat ) , ked bol malicky mal atopicky ekzem , mal niekolko krat reakciu na ockovanie . Najprv sa zistilo ze mal nedostatok zeleza , tak snad uz nemame o dva tyzdne sa urbia testy a uvidime .
Starsiemu nedavno imunologicka predpisala hormonalnu liecbu s ktorou ja nesuhlavisim . Mate niejake skusenosi s alternativnou liecbou laringitiy, alebo prosim aspon nieco poradte

cherry1981
1. máj 2014

@dredy Ahoj moj syn maval laringitidu od malicka, doma sme vzdy mali po ruke cipky rectodelt , calciovy sirup, prednison lieky a dithiaden, Bral lieky od alergologicky na imunitu, ale to vôbec nepomahalo, mesiac co mesiac mal tieto hnusne laringitidy. Bolo nam iba povedane, ze dieta z toho casom vyrastie a je to pravda, posledny krat mal laringitidu asi ako 6 rocny a teraz ma 11 uz ich nemava vôbec, viem ako ti je presli sme tym, je to velmi neprijemne, vidiet dietatko ako pri tom trpi

cherry1981
1. máj 2014

@dredy inak ja teraz davam mladsej dcerke na imunitu vitamin C .V pripade choroby aj echinaceu vo forme kvapiek, a striedam to s imunoglukanom. A probiotika. Skus ten vitamin C.

magdalenkami
2. máj 2014

v akutnom stadiu-vacsinou v noci-dithiaden, rectodelt cipok, do okna-vlhky stud.vzduch-to je nasa prva pomoc a mam to vzdy vedla postele v supliku a ostatne dni calciovy sirup,naparovat a hlavne nekurit ,mam 4 deti ,larangitidy sme si uzili dost,teraz ich v noci radsej lepsie obleciem,ale radiator je studeny-hlavne ked sa zacnu stazovat na bolest hrdla-skontrolujem ditiaden-pre mensich staci aj fenistil,rectodelt,rozvesiam mokre plienky,uteraky na susiak,nachystam svetrik,ciapku,deku-ak by sme museli do okna a na balkon a posledne 2 deti tym prechadzaju celkom v pohode a tie starsie z toho naozaj vyrastli po 6.roku