icon

Liečite si PCOS homeopatikami?

lusyc
12. sep 2018

Ahojte. Patrím k pomerne veľkej skupine žien s PCOS už 15 rokov. Teraz som síce tehu, ale toto ochorenie a hlavne jeho komplikácie do budúcnosti ma desia. Odmietam užívať HAK, a tak hľadám, čím by som si pomohla. Obézna nie som, hýbem sa. Ďakujem za tipy a postrehy.

ressankajanka
12. sep 2018

@lusyc Akurát včera mi kamarátka rozprávala ako si jej známa vyliečila cysty homeopatikami. Mne homeo pomohlo otehotnieť, keďže som vytvárala protilátky proti spermiám. Určite by som do toho šla 🙂

janinah
12. sep 2018

som zdarvotník,homeo je strata času a peňazí,v istom zmysle pôsobí ako placebo

ressankajanka
13. sep 2018

@janinah Tak vďaka Bohu za také placebo 😀🙏 Ak to má byť "len" placebo, vždy lepšie ako chémia, ktorá mi aj tak nepomohla. Zdravotníctvo je v hroznom stave, za 10 rokov mi tak zničila zdravie, že homeo malo čo robiť, aby ma dalo dokopy 😉 Malo by spolu držať ruka v ruke a nie ísť proti sebe, v iných krajinách to pekne funguje.

lusyc
autor
13. sep 2018

Musím so sebou niečo robiť, musím niečo vyskúšať a HAK ozaj nechcem, som presvedčená, ze mi viac uskodila, ako pomohla. A nic viac klasicka medicina neponúka.

berry13
22. sep 2018

Tiez mam uzasne skusenosti s homeo, neporovnatelne s chemiou a bez vedlajsich ucinkov... 🙂

lusyc
autor
22. sep 2018

@berry13 mozem sa opytat na konkrétne prípravky? Kludne SS. Ďakujem.

berry13
22. sep 2018

@lusyc musite osobne navstivit homeopata, na kazdu chorobu ma homeopatia viacero odpovedi, zavisi naozaj od konkretneho cloveka, co je prenho, nie je to ako atb...

lusyc
autor
22. sep 2018

@berry13 ďakujem

natascha05
13. okt 2018

Ahoj nechce niekto o tom popísať..alebo tak.. Ja mam asi tie najhoršie priznaky..hľadám si kamošku ktorá má toto iste...