Liečiteľ Dedík
mam psoriazu asi 12 rokov, uz som bola na koznej ambulancii asi v kazdom okolitom meste, v poslednej som sa zastavila, pomohla mi kozna lekarka, ale tiez nechcem tie kortikoidne maste a lieky brat stale, vlasy mam vypadane, uz mam asi len polovicu co som mala kedysi.. chcela by som vyskusat aj nieco ine hlavne prirodne, taktiez pre syna, nieco na imunitu, dostal lieky na jeden rok. tak poprosim Vase nazory a skusenosti, budem vdacna za kazdu odpoved 😀
@petrusa87 Ahojte, ja som liecbu tiez vzdala kedze malej to nabralo riadne grády po kvapkach a kremoch od p.Dedika...
davam dcerke ostropestrecovy sirup, a klop klop nasli sme mydla ktore nam robia dobre aj na pokozku.
pouzivam len modru indulonu, jasne kontrolujem stravu ale musim povedať, ze uz pol roka sme bez... a skusame aj potraviny co doteraz vyslovene nemohla, mozno aj trosku poviem z toho vyrastla...
@petrusa87 nepoviem, ze nam nepomohol... som vdacna, ze som tam bola...
ja som skor na prirodnu liečbu, ale nie každému a hneď všetko zapasuje...mozno prave tie pripravky nieco naštartovali aj ked to boli strasne dva mesiace zhorsenia...
my sme našli svoju cestu, a konecne veci co jej pomáhajú...
nam pomaha olivove mydlo, indulona, ostropestrec...
na vlasy jej davam sampon s arganovym olejom kedze sa strasne skrabala aj na hlave vo vlasoch
kazdy den sa sprchujeme letnou vodou...
prajem len vela síl a nevzdavat sa
@danihela dobry den,chcem sa len informovat ci vam liečba pomohla. Dakuje.
Aj ja by som rada vedela koli sebe lebo za dva dni je v jednom meste nedaleko nas a rozmyslam ist ci neist
Ci nam pomohla? ako.som pisala urychlila niektore veci ale dcerke uz pripravky od p. Dedika nedavam.
Daniela
@oli18 nerozumiem vašej otázke. Ja som do tejto témy prispela v apríli 2016, čiže pred dvoma rokmi. Napísala som skúsenosti. Ja medicínu nezatracujem. Lekári a vôbec výskum je veľmi dôležitý, bez nich by tu už kopec ľudí nebolo a choroby by sa neliečili pár dní ale pár mesiacov. Ak by sa vôbec vyliečili. Ale ako alternatíva a doplnok k liečbe, prečo nie? Veľa ľudí si kupujú vitamíny a rôzne doplnkové veci. A v týchto kvapkách vidím presne to isté. A ako vravím niekomu to pomôže a niekomu nie. Aj psychika a placebo sú mocné, netreba na to zabúdať.
@danihela Dobrý večer. Cítala som Váš príspevok ohladom pána Dedíka. Moja dcéra má tiež atopický ekzém, mám od nich tiež kvapky už po dvoch dňoch sa jej stav velmi zhoršil. Chcem sa spýtať, či aj vy ste mali pri dcérke takú rýchlu reakciu a či mala celé telo posiete takými červenými flakmi. Ďakujem za odpoveď, kludne aj do súkromnej správy.
@janaka77 pekný večer
Áno, moja dcéra mala rapídne zhoršenie po kvapkách a prášku čo sme dostali ... celé telicko aj tam kde predtým ekzem nebol, zrazu sa objavil... 😭
Ja som to potom ukončila, písala som aj pánovi Dedikovi, kde mi odpísali, že je to normálny jav keďže sa telo začalo čistiť. Ešte som potom pokračovala, ale keď sa ani po mesiaci ci dvoch stav nezlepšoval a dcéra strašne trpela svrbenim,tak som to ukončila.
Nám pomáha strašne aj more, natierala som ju dlho len modrou indulonou, kupala som ju v srvatke z kozieho mlieka a umyvala len olivovým mydlom,čo si nosime z chorvátska. A šampón vyberám vždy z arganovym olejom.
Držím vám palce, a hlavne nech sa dcérke polepši.
Dakujem za radu, my sme teraz na kvapkách od nich, má to zhoršené, hrozne ju to svrbí, hlavne v noci. Skúsime bojovať nejaký čas, uvidíme,či jej to zabere.

@pa3ka, danihela takto po roku vam to pomohlo?dik