Ľudoví liečitelia
Zdraviim,
Mal by niekto odporucanie na naozaj dobreho ludoveho liecitela (neo-ebavaca)?..Rad by som skusli ale zistit ze ti ludia neklamu je niekedy najvacsi problem..Vygooglil som hned Juraja z Bratislavy ale po dnesnom telefonate, kde mi za 3min 6x spomenul ze 50E je nic za jeho sluzby, ma to celkom preslo🙂..Dakujeem
@sasulka228 neviem teda ale odo mňa gloria janka nepomohla škoda peňazí
@124biely Myslim, ze sa neda vzdy pomoct. Zalezi asi aj od toho o o co sa jedna. Mne Gloria Jarka osobne pomohla viackrat. A aj vtedy, ked som myslela, ze to nepojde. Je paradna aj ako clovek. Je fajn vediet, ze taki ludia su medzi nami.
@silvika2011
@silvika2011 gloria janka ozaj nie slušná a ochotná bola pokiaľ nemala peniaze a tak rýchlo zarobiť 7o eur vraj teraz vás budem liečiť a nič potom sa mala ozvať ešte raz ale už to neurobila takže škoda ju oslovovať
@124biely mne pomohla parkrat, ze som nemusela platit, ale to som uz viac veci s nou riesila predtym. Vychadzam z vlastnych skusenosti. Ak sa vam nedalo pomoct, tak ma to mrzi. Ja som napriklad k nej nesla s tym, ze mi urcite pomoze, tak nejak som len dufala. Ved predsa ani liecitelia nemaju tak moc vzdy vyliecit..
@124biely ze nie ochotná ? Ona je stále ochotná, je oveľa ochotnejšia ako tzv. dnešní lekári. Ja osobne s ňou mám veľmi dobré skúsenosti. To ze sa neozvala, to neznamená že na Vás kašle, ale treba sa vedieť aj pripomenuť a ak je niečo nejasné. Uvedomte si, že vy nieste jej jediný klient. Má viacerych klientov , ktorí sú s ňou spokojní, dokonca jeden lekar je jej veľmi vďačný pretože zachránila život jeho žene. Samozrejme každý má iný názor. Ak sa Vam nepáčilo, v poriadku skúste iného liečiteľa.Ja na základe dlhodobých skúsenosti s jej liečenim ju vrelo odporúcam.
@sasulka228 odkiaľ je Gloria?
@kaca1313 býva v okolí Bratislavy, ale diaľka nieje problém. Ja som na východe a dokáže liečiť aj na diaľku prostredníctvom fotky. Ak sa jej pošle fotka, tak hneď vidí problém, ktorí aj lekári potvrdili.
@sasulka228 dobrú reklamu robiš, kde ťa školili?????
@magnumkompozitum To čo je za primitívny komentár ??!!! Aká reklama?. Dotycna sa ma pyta, tak odpovedam. Mám tu ospevovať našich dnešnych odborných lekárov, ktorí sa ťa boja dotknúť a vyšetriť? Dnešni lekári, nestoja za nič . Mne raz lekár predpisal antibiotika, ktore mi sposobili zapal hrubeho čreva. Nieje to sranda, vysoké horucky, zvracanie, zapcha, prehananie…. nebolo mi najlepsie. Cize lekar, kedz zapal tak dalsie antibiotika. Ano trochu zabrali, ale zas crevne problemy . Samozrejme lekar predpisal dalsie lieky, ktore mi narusili crevnu mikrofloru a sposobili v crevach dalsi bordel. Este lekar ti povie asi sme s tymi liekmi zatazili creva a potom ti povie ze, predpisam Vam lieky, ktore Vam bud polepsia , alebo uskodia, lebo neviem, co Vam uz mam dat. Takze takto. Ano, tiez som bola taka, ze liecitel nepomoze,ale bola som zufala a nemala som na vyber. Tak som zavolala Gloria Jarke . Poslala som jej fotku, liecila ma na dialku a hned mi volala ze co za bordel mam v crevach, ze pocas liecenia ju strasne bolelo brucho. Rovno mi povedala ci chcem skoncit na vyvode? Taky stav som mala. Poradila mi presne co mozem a co nemozem jest. Rok som sa dostavala z toho, co lekari domrvili a to hlavne stravou, ktoru mi Gloria poradila. Rok som ak cakala na gastro vysetrenie. Po roku som na to vysetrenie prisla a povedali mi ze vsetko je v poriadku. A to nie vsaka liekom, ktore opakujem ma doslova dorazili, ale vdaka Glorii. Tak mi tu nerozpravaj ze kde ma skolili!!!.Ak potrebujes odpoved, skolili ma moje skusenosti. Mnohokrat mi pomohla.Ano su ludia , ktorym nesadne, ale to neznamena, ze nemozem napisat svoj nazor na nu. Ze reklama… ano budem robit tzv. reklamu lebo vie a hlavne je ochotna pomoct.
@sasulka228 reklama pre gloriu ako vyšita
@124biely Mýliš sa, pýta 60 eur. Áno je to dosť, ale sú aj liečitelia, ktorí berú viac. Ak sa TI niečo nepáči, kľudne zavolajte Glorii a svoje osobné nesympatie si vybavte s ňou. Mňa do toho prosím neťahaj. Ja som vyjadrila svoju skúsenosť a takéto komentáre nemám záujem čítať.
@124biely Ale už ma to štve. Toto je fórum ĽUDOVÍ liečitelia. Tak ak niekto nejakého pozná, tak to sem napíše. Neviem, čo máš s tou reklamou, ale je to fakt trápne a skončila som dovi.
@sasulka228 Tu nema vyznam reagovat na ludi, ktori nie su prinosom pre tuto temu, ale ich snahou je hladat negativa, alebo zosmiesnit inych. Snahou kazdeho liecitela je pomoc ludom byt zdravi a v rovnovahe… Preto nereaguj na niekoho kto nema v sebe zaklady slusneho spravania ci nie je prinos ore tuto temu 🍀🦋
@gigie24 Aleco? Mozno niektori fakt veria ze dokaze niekomu pomoct tocenim kolovratku podla farieb na fotke ale vacsina sa len rehoce ako lahko prisli k peniazom od naivnych ludi. Tak ci tak ani jeden nijako nepomoze, ked ma talent na premudrele reci tak mu na to skoci hromada ludi. Hlavne my Slovaci sme majstri vo viere klamarom - staci sa pozriet kolko je dnes pripadov (od podvodnych telefonatov na vklad penazi do bitcoinmatu, lekarov/vojakov/kozmonautov v Jemene, po vyhadzovanie penazi z balkona). Ludia su oklamani pridu o kopec penazi ale este aj sami seba presvedcia ze spravili spravne a este im to aj pomohlo...
Dobra liecitelka je gloria jarka. Vie diagnostikovat cloveka, aj z fotky, vidi problem vo forme flakov. Lieci rukami, a zaroven dava aj rady. Je to clovek ktory sa aj v zdelava, ma certifikaty aj na ocisty bytov, a ludi, tiez si robi skolenia ohladom liecivych bylin. Ja k nej chodim uz 5rokov ak mam problem zdravotný alebo sa chcem poradit v dolezitych rozhodnutiach v živote. Kontakt na nu je 0902 853 549
prosim va,,pozna tu alebo ma niekto skusenosti s liecitelom-homeopatom Dusanom Matejcekom z Handlovej?nikde na neho nenachadzam recenzie na internete.
@modryykvet odkiaľ je prosím

Velmi dobrá liečiteľka je gloria Jarka. Ma zlate ruky, a vždy vie odhadnúť diagnózu a pomôcť. Mne pomohla tam kde lekári pohoreli. Kontakt:0902853549