icon

Máte skúsenosti s Colibacillinum homeopatikom?

veronika_vero04
4. jan 2024

Ahojte, máte niektorá skúsentosti s týmto homeopatikum?

vorkola
4. jan 2024

Nepises s akym homeopatikom,.Ale raz som citala, a pochopila ,ze je to len ako zacitana alebo zarieknuta cista voda, Ale nie voda, ale to slovo homeopatia ,ze nerobi na psychiku dobre,Je tu aj blog ,jednej Mudr.ktora na to naletela, a este viac jej ochoreli deti,Neviem to tak presne napisat ako to ona napisala, (mal ten jej blog este byt, ale meno uz neviem) ale, pochopila,ze homeo, celkovo, je od zlych sil, aj ked je to cista voda,ale tam robi sarapatu ,ze to nie je alternativna medecina napr. s bylinkami,ale je to neico s nejakym prirodzenym klamstvom,lebo je to len cista voda, akoby zakliata od zleho ducha.Postatu som pochopila, ale ci som to spravne odborne napisala ,necham na odbornikov, ktori su odporcovia ,moznej nemoznej homeo. Mozem cestne prehlasit,ze a mne sa po homeo hrozne asi tak cca 23 rokov pohorsilo, a musela som sa toho definitivne zrieknut,Najskor treba vyuzivat oficialnu medecinu Mudr.,,,Kupele, bylinky cvicenia nepatria do medeciny,hoci to je tiez alternativa a niekedy potrebna.

vorkola
4. jan 2024

@veronika_vero04 doplnam otazku...Teda v prvej vete nepises, kto to vyraba produkuje,ci je to extrakt, tabletky atd

dominikamacakova
4. jan 2024

@vorkola prekliata voda? Akože počula som už všeličo, ale toto nie 🙈

vorkola
4. jan 2024

@dominikamacakova nie prekliata,nieco take ,ved to neviem presne definovat,voda nie je prekliata ten ukon na daneho cloveka s

tou vodou,podstatne je len to nech je to cokolvek spojene s homeo, su to ritualy spojene s duchovno ale zlym.Ak najdem tu stranku tej Pani Mudr,tak napisem ,tam to ona uplne odborne do detailu popisuje, Skratka homeo nikdy viac.Aj ja som sa poucila.,