Máte skúsenosti s liečbou pomocou koloidného striebra?
Ahoj,
chcela by som sa opytat, ake mate skusenosti s liecbou prostrednictvom koloidneho striebra. Dakujem pekne
@nemethbea u kazdeho zabera ina davka toho oregana, pozor, rng vychadza z klinickych testov, kde sa to odvija od vahy cca 70kg cloveka, ak mas bolesti zaludka, tak sa moze stat, ze mas aj malo kyselin a vtedy sa ti oregano rozpusti v zaludku a moze narobit este vacsiu paseku. Odporucam skor KS, pripadne citricidal. Ak sa berie striebro, tak sa berie aspon 2x50ml denne, a to idealne na lacno, pripadne na noc, nech sa neznehodnoti so stravou v zaludku. Je vela ludi, co ani nevie, ze ma problem s kyselinami v zaludku, a ukaze sa to, ked sa entericky obalena latka v zaludku rozpusti a zacne sa z neho grgat, pripadne zacnu zaludocne krce. Co oregano sposobuje.
Doteraz som brala asi týždeñ 2-krát 2 capsule od firmy NOW, no nezistila som, že by ma viac bolel žalúdok. Ale candidu už mám negat, v stolici. Brala som len oregánový, probiotiká a diétu. Pozajtra idem na hadičku, potom Vám napíšem ako stojím. Ale ste ma vyĺakali teraz, tak som vedela, že oregánovy capsule sa rozpúšťajú iba v tenkom čreve. Teraz mi poraďte. . Olíva???
Doteraz som brala asi týždeñ 3-krát 2 capsule od firmy NOW, no nezistila som, že by ma viac bolel žalúdok. Ale candidu už mám negat, v stolici. Brala som len oregánový, probiotiká a diétu. Pozajtra idem na hadičku, potom Vám napíšem ako stojím. Ale ste ma vyĺakali teraz, tak som vedela, že oregánové capsule sa rozpúšťajú iba v tenkom čreve. Teraz mi poraďte. . Olíva???
Takže nemala by som mať z toho vred? Ale asi helikobactera mi nezničí, že? Síce aj on je bacil... možno že z tých ťažkých atb ma bolí sviña žalúdok...
Značka NOW, neviem už. od akej firmy...že vraj obsahuje 55% carvacrolu. Nutrimedix?Idem pozrieť... Ale ty máš asi norm.olej,že, nie capsule?
@olivia77 ale kapsula oregana entericky obalovaneho sa nesmie v bruchu rozpustit, preto ma obal ktory je odolny HCl. Ked len stipalo, to je ten najmensi priznak, ze je malo kyselin, su ludia, co ich to doslova picha - ako vredy a boli ich zaludok cely den. Velmi neprijemne stavy su z toho oregana.
@nemethbea na helikobaktera bud citricidal, alebo koloidne striebro - ale prave koloidne - jantarove a nie tie blede vody z internetu a lekarne. Jedine kvalitne striebro co poznam z internetu je messo silver, robia prave koloidne. To da helikobaktera dole za 3 tyzdne, odporucana davka - 2x50ml denne.
Vđaka monasi!!! 💕 Idem na to!!! Posielam pusu!!!
Zienky neviete mi poradit? Odkedy malej davam koloidne, asi 3 tyzdne s tyzdnovou prestavkou, vysypala sa jej polka chrbatika. Ked som na ten tyzden prestala, zdalo sa, ze to pomalicky ustupuje. Pred par dnami som zacala znova a odvtedy sa to akoby rozsiruje. Teraz som sa na dopracovala k info, ze pri liecbe koloidnym striebrom by sa malo vynechat mlieko a mliecne vyrobkky. Mate s tym schusenost? Za vsetky rady dakujem. Som z toho trochu smutna, lebo jej krasne zabralo na zelene sopliky a kasel.
@bullinka, vies co, moze mat alergiu na striebro, asi keby si jej dala strieborne nausnicky tiez zbadas problem s uskami. To je moje laicke vysvetlenie. Nikde som necitala, ze by sa pri koloid. striebre malo vynechat mlieko, nerobim tak ani u malej a ja si davam striebro vkuse bez prestavky uz minimalne pol roka aj viac, lebo mam v nose zlateho stafilokoka, a sice mlieko nepijem, ale jem natierkove maslo, syry, jogurty a pudingy a nic mi nie je. Skus este sledovat co papala atd., ci to nahodou nebude alergia na nieco ine. No skoda by to bola.
@lubical, ja mam kvapatko a davala som si 5x denne, ako je to ovela lepsie ale este sa mi obcas pluzgiier urobi ale casom to zabijem, teraz si davam 2x denne, lebo nejak na to zabudam, ale ked dcerke doliecim kioahne tak zas zacnem bojovat. Ja ho mam od porodu, cize skoro 7 rokov, nepomahalo mi nic, ani vakciina na zlataka, ale kamoska co mi vyraba striebro tak toto od nej prinasa ovocie, takze uz tomu verim. Predtym som mala pluzgier a nie jeden denno denne, rekord 2-3 dni pauza a taaaa bolest. Dcerka mala zlataka len raz a po tyzdni bola fit. Ale ona nemala pluzgiere len sopel zeleny a podla vyterov zlataka. Mne toho zlataka velakrat ani labak nezisti, ale pluzgier sa vyhodi. Pumpicku s vincentky nechcem, mne sa ich uz viacero pokazilo pocas uzivania vincentky, ja mam kvapatko zo Stafalu (vakciina na zlataka) a ked dosluzi v zdrav. potrebach si kupim taku flasticku z rozprasovacom nech sa to striebro dostane co najdalej. Ozaj je to super vec. A super, ze sa moze v tehu.
@katka1981 ano, ja som mala taky s rozprasovacom z tej vincentky, ako normalne muconasal alebo ine spreje, len ta vincentka sa da otvorit a vyliat, takze super na opakovane pouzitie. Lepsie sa ti to po celom nose rozprasi ako s kvapkatkom. Ja tiez z porodnice a maly mal v ockach, tak jemu som kvapkala po 1 kvapke, mal asi 3 mesiace. Ja som mala v nose strasne chrasty, az do krvi take ranky, zelene sople a chrasty a strasne ma bolel nos. Dufam, ze teraz to v porodnici neschytam! drzim palce 🙂
@katka1981 ani ja som to nikde nenasla spomenuté, len tu v jednom momente.
http://najmama.aktuality.sk/forum/zdravie/5313/...
Poradim sa dnes v lekárni.
@lubical, kiahne treba susit a striebro susi a dezinfikuje, ja som jej to s tym potierala prvy mozno aj druhy den, lebo ine mi dcerka nedovolila. Potm som jej davala taky priesvitny chladivy gel ale z toho mala normalne potom nocnu moru, lebo musela byt vyzlecena cakat kym to uschne a strasne jej bolo zima, tak sme s tym skoncili a robim uz len repikovy caj a vykurim izbu, a celu s tym natriem, na tvar jej dam na niekolko minut vatove tampony namocene v cajiku a toto jej nevadi, lebo je to teple, netrasie sa od zimy, vysusuje, lieci, skoda, ze som to hned nerobila. Keby to striebro bolo teple, tak je super. Ale urcite pomohlo, ved je protivirusove, a susi. Tu na koni som citala ze repik je este lepsi ako hypermangan, takze sme hypermanagan vobec nedavali.
@katka1981 no, nevedeli nic, ze s takym niecim nemaju skusenost. Mlieko jej nerobi problemy. To mame uz dlho.
Vsak to vynecham, kupila som gel, nieco ako Fenistil, tak snad sa to da do poriadku.
Ak este mozem mat otazku, ja som to striebro kupovala z netu, nemohol byt to problem, ze to mozno tak pofiderne vyrobili? Myslis, ze by som o polroka mohla vyskusat take v lekarni kupovane? Ja viem, tazke otazky a musim sa rozhodnut sama. Nechcem jej ublizit, no zaroven jej chcem pomoct a nie ju stale dopovat liekmi a ATB
@bullinka, ako z netu, od nejakeho domaceho vyrobcu? Neviem, mozne to je, ten proces vyroby si treba poriadne nastudovat, preto beriem od pani, kt. sa vyzna a doverujem jej, na predava aj doplnky vyzivy a proste ma to v malicku. Dava to do sterilnych skleneych flias zabalene su v hrubom alobale. Ak ma alergiu na striebro, tak skus o pol roka, mozno mat nebude ale mozno ostane. Hovorim v lekarni prd vedia o takychto veciach, o by muselimat osobne skusenosti, ja mam sesternicu tiez magistru a myslim si sovje
@bullinka striebro ked sa uziva viac ako tyzden, dva, spusta detox, je to silny detoxikator, a taha na seba tazke kovy, takze to nebude alergia na striebro. V podstate alergia na striebro je velmi ojedinely jav, ak ma niekto alergiu na strieborne sperky, nie je to alergia na striebro, ale nejaka zmes - kedze nasi sperkari nepouzivaju 100% rydze striebro, su tam zmesi ako nikel a dalsie. Cize to su potencialne alergeny. So striebrom sa robi aj detoxikacna kura, takze dieta zareagovalo dobre, ak sa vysypalo, toxiny isli von kozou. Takto sa prejavuje aj detox pri atopickom ekzeme, ak sa robi cistenie, ide to von kozou.

@olivia77 brala si niekedy davku 3x2 kapsule denne toho oregana? Uz po dvoch tabletach vznika herxheimerova reakcia a ak je malo kyselin v zaludku, tak velke bolesti zaludka z toho oregana. Vobec by som neodporucala, ak nemam otestovane na sebe. Hlavne ak sa v zaludku drzi Helikobakter, moze byt s oreganom problem.