icon

Máte skúsenosti s liečbou pomocou koloidného striebra?

bosssorka
7. jan 2010

Ahoj,

chcela by som sa opytat, ake mate skusenosti s liecbou prostrednictvom koloidneho striebra. Dakujem pekne

monasi
8. apr 2016

@bullinka este k tym mliecnym vyrobkom, vyrazne zahlienuju a koloidne striebro je prirodny odhlienovac, takze tu moze byt rozkol...

tanika
8. apr 2016

toto ma zaujíma mám zadnú nádchu zatekanie hlienov, poprosím mám s tým nikto skúsenoost dík Táňa

rafo
8. apr 2016
rafo
8. apr 2016

Ano, skus, odporucam do kazdej nosnej dierky z kvapatka dat 1cm kol.striebra neriedeneho 5 x denne. Bezne nadcha behom 1-2 dni uplne zmizne

rafo
8. apr 2016
rafo
8. apr 2016

Striebro skus, ale ked si chora, nepi a nejedz ZIADNE mliecne vyrobky, tie zahlienuju telo...

rafo
8. apr 2016
rafo
8. apr 2016

Ahoj, s koloidnym striebrom je to tak, ze ked sa uziva, tak je nejaky zdravotny vnutorny problem. Nemyslim odreniny, modriny a pod.preto by som na cas vysadil mliecne vyrobky, ale zaroven s dlhsim pouzivanim striebra aj uzival probiotika, napr. Biogaia

rafo
8. apr 2016
rafo
8. apr 2016

Na candidu je najlepsi pristroj Ravo Zapper, po 2-3 sedeniach jej da tak zabrat, ze by si potom s nou telo malo poradit. A KS 3x denne pi cajovej lyzicke tri tyzdne s pribiotikami...

nemethbea
8. apr 2016

Rafo kde sa dá taký Zapper na doma kúpiť?Taký maličký. Som z Galanty,raz som bola na tom v Trnave. Teraz by som chcela ísť zas.Mala som gynekologické problémy, eserichiu stále,rok. Po jednej liečbe ma neštípalo, no neni to ešte 100%Neviem si predstaviť, koĺko môže taký prístroj stáť. Takto vždy sa dohadovať, časovo náročné ale aj finančne. Hneđ by som išla na to... veď človek má toĺko humusu v sebe... bacily,parazity...ale asi ťažká je obsluha, že???

olivia77
8. apr 2016

@rafo, na co vsetko este Zapper zabera?

olivia77
8. apr 2016

@nemethbea, predavaju ho viacere stranky, co som nasla, ale ceny rozne a pekne vysoke 🙂 viem o Zapperi dlho, ale preto sa pytam, na co vsetko zabera, ci maju ludia konkretne skusenosti, lebo dnes uz musi byt clovek opatrny... vlastne biorezonancia je ten isty princip ako Zapper alebo nie?

rafo
9. apr 2016
rafo
9. apr 2016

Ano, radim ak kupit Zapper tak na Slovensku, mne sa stale vybijal a blbol a servisak mi ho vymenil na uplne novy.....no mam ho doma stvrty rok a liecim nasu rodinu aj cudzich klientov a ak sa da sa tym vieme vyhnut nemocnici a liekom. Zapper sa da naprogramovat a liecit asi 1500 znamych parazitov, ktori sa nam javia ako nase choroby.

rafo
9. apr 2016

Ano, radim ak kupit Zapper tak na Slovensku, mne sa stale vybijal a blbol a servisak mi ho vymenil na uplne novy.....no mam ho doma stvrty rok a liecim nasu rodinu aj cudzich klientov a ak sa da sa tym vieme vyhnut nemocnici a liekom. Zapper sa da naprogramovat a liecit asi 1500 znamych parazitov, ktori sa nam javia ako nase choroby.
@olivia77

rafo
9. apr 2016

Funguje asi takto: vsetko zive v prirode ma svoje frekvencie, strom, jeho list, clovek, trava, cerviky, virusy, bakterie, teda aj jednotlivy paraziti nasho tela. Ak vieme ktora choroba-ktory parazit aku ma frekvenciu, Zapper ju vysiela a parazita to zabije skoro hned.

rafo
9. apr 2016

Funguje asi takto: vsetko zive v prirode ma svoje frekvencie, strom, jeho list, clovek, trava, cerviky, virusy, bakterie, teda aj jednotlivy paraziti nasho tela. Ak vieme ktora choroba-ktory parazit aku ma frekvenciu, Zapper ju vysiela a parazita to zabije skoro hned.
@olivia77

tanika
9. apr 2016

@rafo Poprosim pomohlo by to aj na zápaly dutín, mam s ty uz dlhšie problémy ....oslabena imunita...pomohlo to niekomu?

rafo
9. apr 2016

Tuto a podobne masinky vymysleli uz davno pre kozmonautov vo vesmire, ktori su hore kedysi na MIRe a teraz ISS mesiace a liecia sa tam takto sami....

rafo
9. apr 2016

Tuto a podobne masinky vymysleli uz davno pre kozmonautov vo vesmire, ktori su hore kedysi na MIRe a teraz ISS mesiace a liecia sa tam takto sami....
@tanika

rafo
9. apr 2016

Urcite ano, ale pred tym radim sa dat vysetrit na diagnostickom pristroji napr. na Diacome, ktory ukaze, ktore presne parazity vam robia problemy, potom sa Zapperom presne odstrania. Aj koloidne striebro moze pomoct.

edus01
9. apr 2016

@rafo a moze sa pouzivat aj ked kojim?

rafo
9. apr 2016
rafo
9. apr 2016

zapper stoji cca 500 eur, obsluha je lahka, ma 4 gombiky, da sa kupit v BA, aj v Sturove,....potom sa naucit si stahovat z internetu vam potrebne frekvencie proti parazitom ktore mate v tele, to je zlozitejsie

rafo
9. apr 2016
rafo
9. apr 2016

Pise sa, ze ho nemaju pouzivat ludia s kardiostimulatorom, tehotne zeny a velmu male deti, o kojeni sa v navode nic nepise. Ale osobne by som to riesil tak, ze jeden den si nakojit ak sa da viac mlieka, potom napr.rano napojit Zapper ale ten den priamo este nekojit, preto, aby sa usmrtene patogeny mali cas sa z tela dostat von.

edus01
9. apr 2016

@rafo dakujem 🙂

olivia77
9. apr 2016

@rafo, moze pomoct Zapper napr na uzkost? ci to nie? je sice mozne, ze tu uzkost sposobuju ale aj parazity velakrat...

rafo
9. apr 2016

Ano videl som v zozname, ze je aj na uzkost, stresy, ukludnenie....