icon

Máte skúsenosti s liečbou pomocou koloidného striebra?

bosssorka
7. jan 2010

Ahoj,

chcela by som sa opytat, ake mate skusenosti s liecbou prostrednictvom koloidneho striebra. Dakujem pekne

nemethbea
9. apr 2016

Keby ma tak niekto naučil používať, aj by som to kúpila. Nemá to niekto z okolia Galanty doma,kto to vie aj obsluhovať?@rafo vy to máte doma,môžem sa spýtať? Olivia77 s biorezonanciou ti zistia, kde máš v sebe parazity, a Zapper ich zničí. Nastavíš frekvenciu na Zapper daného parazita, ktorá ho dokáže usmrtiť,a potom si len sadneš pred prístroj, a oni sa rozkmitajú a vymrú, tá frekvencia vĺn ich zničí. Neviem, či som to zrozumiteĺne vysvetlila. Je to úžasná vec podĺa mña. Len vždy cestovať za tým, platiť za to, ach, jaj...

nemethbea
9. apr 2016

A ešte som sa zabudla spýtať, že ako mám nájsť návod na obsluhu? Na akej stránke to mám hĺadať? Vďaka!!!

rafo
9. apr 2016

CO VSETKO VIE ZAPPER LIECIT, :Skuste si zadat do vyhladavaca: Celosvětový seznam ověřených léčebných frekvencí ( CAFL)

rafo
9. apr 2016

Ano, tak to funguje.

rafo
9. apr 2016

@nemethbea napr na www.goel.sk, alebo www.zappertechnology.sk ale pri kupe pristroja je navod, aj predajcovia ti poradia vdacne.

olivia77
9. apr 2016

ja som na jednej strane uz pocula vela pozitiv na Zapper, ale aj negativ, vraj vobec nepomaha... potom je tazke sa rozhodnut, ci ho kupit... takze biorezonancia iba zisti, ale dany problem teda nelieci?

nemethbea
9. apr 2016

Nie, len ukáže kde čo máš zahniezdené. Zapper určite pomáha, mne liečili lekári rok eserichiu v pošve, raz som si sadla pred Zapper, a hneď ma neštípalo. Mala by som ešte ísť...

olivia77
9. apr 2016

Lekari toho viac liecia roky, sem tam aj desatrocie 🙂 oni iba liecia, ale nevyliecia...

olivia77
9. apr 2016

@nemethbea, a kde ti robili so Zapperom?

rafo
10. apr 2016

Myslis Escherichia coli?

rafo
10. apr 2016

@nemethbea no skoda, keby si byvala v BA, alebo niekedy prisla, poliecil by som E coli svojim Zapperom. Je to na 90 min.ak sa to ma zapperovat riadne.

buckeye
10. apr 2016

@nemethbea az na to, ze to je pavedecka hlupost ;)

ludka707
18. apr 2016

@olivia77 ak sa môžem opýtať, písali ste, že kupujete od toho pána ale to KS zo stránky koloid.sk je iné nie? ktoré z nich je potom kvalitnejšie alebo ktoré doporučujete? Ja mám tiež také isté, ako je na stánke koloid.sk (s tou kvapkou vody na obrázku) ale iba 10ppm. vlastne mi dnes prišlo, začala som ho testovať, takže ešte neviem posúdiť. Ale ktoré z tých dvoch odporúčate? a je možné aj toto striekať 3 ročnému dieťaťu do nosa, ked začínajú soplíky? dakujem 🙂

nemethbea
18. apr 2016

10 ppm podľa mňa kĺudne môžete používať aj u 3 ročného, do 40 ppm je aj na vnútorné použitie, od 40 ppm je len na vonkajšie. 10 je dosť slabá koncentrácia, nič zlé s tým nespravíte, že, Olíva 77?

ludka707
18. apr 2016

@nemethbea dakujem za odpoveď. Oliva77 spomínala myslím stránku hoogle.sk a tak som sa tam pozrela a je tam uvedené práve takéto upozornenie: Vnútorne užívať maximálne do hustoty 25 ppm!!

http://www.hoogle.sk/Koloidne-striebro-Ag100-50...

Mne sa totiž jednalo o to, že som sa v tom úplne zamotala. Oliva77 odporučila pána, ktorý robí sám KS 30ppm, spomínala, že je spokojná, že zaberá, vyzerala tá stránka zaujímavo
následne som si čítala aj blog RNG (určite viete kto to je, myslím, že tu bol spomenutý) pán sa skutočne vyzná zjavne a ten zas napísal o koloidnom, že správne je úplne číre, žiadne zakalené atd. Iná používateľka tu písala, že číre je len čistá voda a žiadne striebro. Ten pán, s ktorým bola Oliva 77 spokojná vyzerá, že robí také až žltkasté, ja mám doma tiež toto úplne číre.
Neviem, či som to vôbec opísala zrozumiteľne, len z diskusie a tých dvoch stránok mám protichodné info a vlastne sa teraz neviem vysomáriť, ktoré je to dobré, kvalitné, ktoré je brečka, ktoré môžem dať malej do nosa, ktoré sa už vôbec nesmie piť, atd... no som z toho slon 😝 😝 😝 ak ste ma pochopili :D

ludka707
18. apr 2016

@nemethbea aby ste ma pochopili, po hodinách a hodinách čítania, čím viac čítam tým menej viem...dochádzam vlastne z každej strany k protichodným info a doteraz som sa nedopátrala k tomu, ktoré je vlastne to pravé orechové. či napr toto:

http://www.hoogle.sk/Koloidne-striebro-Ag100-50...

alebo toto:
http://www.argena.sk/

to prvé je úplne číre, to druhé naopak až žlté...tak ktoré je dobré a ktoré nanič? neviete náhodou prosím Vás?

olivia77
18. apr 2016

@ludka707, mozete pouzit kludne striebro zo stranky koloid a aj ho striekat do nosa, uskodit nemoze...

olivia77
18. apr 2016

@nemethbea, ano samozrejme, 10ppm je slaba koncentracia a urcite neuskodi, aj keby to bolo 20ppm, moze iba pomoct 🙂

ludka707
18. apr 2016

@olivia77 dakujem pekne 🙂

rafo
18. apr 2016

@ludka707 KS je po zamiešaní trocha mútne a šedé, keďže samotná strieborná dióda, ktorá sa na výrobu používa je cca strieborno-sivá. Ja ho vyrábam. malo by sa skladovať v tme a najlepšie v hnedej fľaši z lekárne. ak ho máte v čírej fľaši - KS je úplne ako voda, ale na dne sú usadené samotné nano častice striebra. po zamiešaní má voda jemne mútnu - šedú farbu. Tak to má byť, keď potom zase usadne- je farba úplne číra ako voda a na dne je KS.....

rafo
18. apr 2016

preto je nutné pred použitím KS fľašou dobre pretrepať, aby bola koncentrácia KS všade rovnaká. A ak má niekto vyššiu koncentráciu KS a bojí sa ho, tak nech si ho proste trochu zriedi s vodou. napr. v Amerike aj v Japonsku sa predáva a píše sa aj o vnútornom užívaní. Ja odporúčam piť max po malej čajovej lyžičke pre dospelú osobu max 2-3 krát denne. Deti podľa veku 1/4 až 1/2 lyžičky. V EU sa KS predáva a na obale píše, že je len na vonkajšie použitie.....pozrite sa, v koľkých krémoch a liekoch ho farmaceutické firmy používajú. myslíte si, že by boli radi, keby si ľudia kupovali KS a nie ich lieky ? Točia sa za tým miliardové zisky farmakopriemyslu, tak hádam nebudú robiť reklamu na predaj KS....stačí si občas kúpiť nejaký článok v týždenníku pre ženy, v TV, urobiť z KS nebezpečnú látku a sú naďalej za vodou...Alternatíva znamená možnosť a preto, nech sa každý rozhodne sám čo bude užívať, čomu verí a čomu nie....

ludka707
19. apr 2016

@rafo dakujem veľmi pekne za vyčerpávajúcu odpoved 🙂 práve som sa vrátila z mesta a bola som sa popýtať v lekárňach na KS,všade ho predávajú ale majú momentálne vypredané. Hľadala som koncentrovanejšie ako 10ppm až som prišla do jednej a hovorím, že či majú, potrebujem na výplach nosa. Tá lekárnička na mňa zdesene pozerala, čo jej to rozprávam :D že na aký výplach, to sa v žiadnom prípade nesmie, len na vonkajšie použitie a ja schválne, hovorím ved dobre, viem že je to tu predpismi zakázané uvádzať, ale KS sa aj pije a ona na mna vypleštila oči, že pre bohaaaa to nieeeee, také nemajú, piť vôbec ani do nosa :D podotýkam mladá baba, vypadala mladšia odomňa a to ja mám 30 rokov. Tak som sa zasmiala a odišla, hovorím si, ja ťa presviedčať nebudem....

olivia77
19. apr 2016

Bohuzial, tak si ich farmaceuticky priemysel vycvicil... nevedia o KS vobec nic, akurat ze je na dezinfikovanie pokozky... no smutne... ja som zazila ale ten lepsi pripad, ked som KS davnejsie kupovala v lekarni, pytala sa ma lekarnicka, ze naco ho chcem pouzit... hovorim ze na pitie... a ona to fakt? Ja ze ano, vyliecila som si nim anginu, kasel, zapalene hrdlo atd... a ona ze to moj syn je stale chory, tak mu to dam... tak som jej poradila davkovanie a este som jej povedala, nech si o KS viac toho vygoogli... cize bola to vymenena rola, ja som radila magistre v lekarni, ale na moje pocudovanie radu prijala 🙂)))))

rafo
19. apr 2016

@olivia77 verim, ze bola hotova, moja zena je tiez farmaceutka.....najlepsia reklama KS je, ked to tvoj znamy pozna a odporučí, tomu clovek veri a dozvie sa to postupne viac ludi, ze to funguje. Napr.ja vyrabam koncentracie podla objednavok, najcastejsie ppm 35, ale napr.1 kvapka do pohara vody je na denne pitie a tu kvapku odporucam raz tyzdenne dat aj zvieratam do misky s vodou psikom, macickam....potom nebudu mat problemy s cervami v crevach....moja macka bude mat 19 rokov a asi jej to nevadi- stava sa nesmrtelnou....😂

monasi
21. apr 2016

@rafo mas aj svoje striebro vytestovane v zdravotnickom ustave, ze obsahuje prave koloidy? Kolko? Ake velke castice? Sive striebro je znakom velkych nano castic, to sa pise vsade. Ciste cire prave koloidy neobsahuje, ak tak menej ako 1%. Su rozne informacie na internete a clovek sa z toho casto krat nevie poriadne zorientovat. KS na dvojbunkovce parazity vobec nezabera, je to slabe, takze na cervy uz vobec. Max ti vyzabija jednobunkovce.

monasi
21. apr 2016

@rafo stroj od zapper technology robi iontove striebro, cize menej ucinne, mala som ho doma, posunula som ho dalej.

monasi
21. apr 2016

@ludka707 Vnútorne užívať maximálne do hustoty 25 ppm!! Ano, ani netreba z dovodu, ze ak ide o vyssiu koncetraciu, tak je predpoklad zhlukovania sa a castice jednak maju viac ako 5nm cim sa nedostanu cez sliznicu do krvi, ale zbytocne zatazia imunitu a cistiaci system, aby tieto vacsie castice vylucila.

rafo
21. apr 2016

@monasi ja nemam od nich pristroj, ale dik za nazor, kazdy ma svoj.

ludka707
21. apr 2016

@monasi čiže ako mám tomu rozumieť podľa vášho názoru? že to, čo je číre, nie je účinné KS, tie, ktoré sú zafarbené sú lepšie? napr toto? http://www.argena.sk/

rafo
21. apr 2016

@ludka707 akekolvek KS je lepsie ako ziadne. cistota, zafarbenie, nanometre castic, to su take veci..... Pre laboratorne hadky profesorov o teplej vode...😃