icon

Máte skúsenosti s liečbou pomocou koloidného striebra?

bosssorka
7. jan 2010

Ahoj,

chcela by som sa opytat, ake mate skusenosti s liecbou prostrednictvom koloidneho striebra. Dakujem pekne

monasi
28. jún 2016

@tamburetka ahoj, v plastovej flaske - ak je plast znaceny ako HDPE je to este obstojne, a vsak v pripade skladovania, transporut sa vseobecne odporuca tmave sklo - liekovka - je na idealna flasa.
7,5PPM je dost slaba koncentracia, ale lepsie ako nic. Ten standard je od 10-20PPM. Niektori vyrabaju aj vyssie koncentracie, podla mna su absolutne zbytocne, ak je velkost nano castic od 2-5nm. To vsak dokaze preukazat iba test v zdravotnickom ustave, ktorym tu maloktory domaci vyrobca disponuje.

hanney
28. jún 2016

Prosím o radu..Máme 2 dcérky ( 3roky a 17 mesiacov) sú často choré, a už do nich nechceme pchať lieky.Prečítala som si pár vecí o koloidnom striebre, a radi by sme ho vyskúšali.Nemám tušenie aké kúpiť..Ďakujem

rafo
29. jún 2016

@hanney ahoj, v podstate akekolvek, ale co im je? Najprv by potrebovali zdiagnostikovat...

hanney
29. jún 2016

@rafo Veľmi často majú solpe, kašeľ, zapálené hrdlo.. Staršia dcérka Sára prinesie so škôlky, a mladšia Mia si to odnesie..Má slabšiu imunitu, narodila sa nám s rázštepom pery a podnebia, už v pôrodnici mama 2 antibiotiká, lebo dostala infekciu, a doteraz chytala vsetko čo sa okolo nej mihlo.Každých 5-6 týždňou antibiotiká, a už ich nechcem do nej pchať .

hanney
29. jún 2016

A aj ja mám problémy s pleťou, tak by som ks rada vyskúšala..

rafo
29. jún 2016

@hanney ahoj, napis mi na tuto moju adresu a poradim ti: rafopivo@gmail.com

ludka707
29. jún 2016

@hanney ahoj,ja mam podobny problem,odkedy mala zacala chodit do skolky,tak sa stale tocime v blidnom kruhu soplov a z toho nesledne aj kasla.aj teraz ame v tom, ze sopel uz skoncil ale nie a nie sa vymotat z toho vykasliavania. pravdaze ja to chytim od nej tak si spolu svorne chrchleme. co vam pomaha?

hanney
29. jún 2016

@ludka707 Ahoj 🙂.Tak sme na tom podobne, ako máš staré detičky?Naposledy som Mii robila zábal na hrudník s bravčovou masťou, a celkom sa mi to pozdávalo.. A urobila som im sirup so smrekových výhonkov, tak ten im teraz dávam..

ludka707
30. jún 2016

@hanney no ja mám jednu trojročnú, ktorá v januári začala chodiť do škôlky. Odtial donesie všetko. A môžem ju darmo stále liečiť doma, ked príde späť a to mám niekedy pocit, akoby som vošla na infekčné, kopu deti soplí, kašle a ešte aj pijú z jedného pohára občas, prievany. Vačšinou je to nádcha a z toho kašel, ktorého sa nevieme zbaviť, naposledy to bola moraxella. Ja už som v štádiu, že zvažujem, že ju z tej škôlky stiahnem a nechám doma, lebo toto ma už skutočne nebaví :(

hanney
30. jún 2016

@ludka707 To by som nerobila, raz sa tam určite vráti, a potom by sa to za odznovu..

ludka707
30. jún 2016

@hanney ano to mi hovorili viaceri,len uz mam toho dost :( akurat som navarila cesnakovy a tymianovy sirup a skusim KS do nosa. viem,ze ak by som si sla pre atb,tak by to hned preslo,ale nechcem to s nimi stale riesit,hlavne ked jej ich netreba. akurat nemoze stale doodkasliavat po soploch.na tie sme mali pamycon

rafo
30. jún 2016

@ludka707 ak viete, ze je to napr.Moraxela, vyhladajte v svojom okoli liecitela, ktory ma pristroj Zapper, ten si na 2-4 krat s moraxelou rychlo poradi....ak je presne diagnostikovany parazit, v podstate pri akejkolvek chorobe, potom ludia so Zapperom vedia rychlo pomoct

ludka707
30. jún 2016

@rafo moraxella to bola tak pred mesiacom. Paradoxne práve teraz má rovnaké príznaky ako vtedy, ale ked sme boli na kontrolných výteroch pred asi mesiacom, tak už tam nebola. Aj ked to je asi diskutabilne, kedže tie výtery som jej musela urobiť ja, dr jej nevedela, lebo sa hmýrila. Pred tým jej dr tiež robila výter a neukázal nič, až kým som nepoprosila sestričku, aby jej urobila opakovaný a až ten ukázal moraxellu. Na smiech... Ale skúsim si to vyhľadať, dakujem za tip

hanney
30. jún 2016

@ludka707
Skús jej urobiť ten zábal s masťou, 2-3 noci, je to na odhlienenie..

ludka707
1. júl 2016

@hanney s bravcovou mastou? skusim dakujem

hanney
1. júl 2016

@ludka707 Môže v byť husacia, kačacia..my sme na domácu bravčovú, tak som dala tú..🙂

rafo
1. júl 2016

@ludka707 nas syn to mal tiez, Zapper mu zabral uz za dva dni, potom aj striebro

tamburetka
1. júl 2016

@rafo prosim ta a ake by si mi odporucil davkovanie striebra,aktualne pri zahlieneni,opakovanych infektoch aj na zvysenu podporu imunity.chcem striekat do nosa aj hrdla+vnutorne na tu imunitu.dakujem

olivia77
1. júl 2016

@rafo, ja by som chcela kupit Zapper, len absolutne netusim, ci s nim budem vediet pracovat... naozaj nici postupne parazity?

rafo
1. júl 2016

@tamburetka pre kolko rocne dieta?

tamburetka
1. júl 2016

@rafo pre seba - dospelú 🙂. ja potrebujem nakopnut imunitu a prečistit si organizmus, lebo bojujem so samými bakteriálnymi infektmi.

rafo
1. júl 2016

@tamburetka tri krat denne len cajovu lyzicku po tri tyzdne ale popri tom napr vecer si davat aj probiotika....

tamburetka
1. júl 2016

@rafo dakujem.lebo predajca KS mi povedal ze 3x denne stamperlik mesiac potom pauza.ale ide iba o 7,5ppmm.

beucika77
19. júl 2016

A kde sa dá kúpiť koloidné striebro na vnútorné užitie? Ja všade čítam, že je to zakázané v EU, tak neviem.
Vdaka

olivia77
19. júl 2016

@beucika77, koloidne striebro do 20-25ppm je na vnutorne uzivanie, no ked ho kupis v lekarni, je tam pisane, iba na vonkajsie pouzitie... naschval to nedovolili, aby sme si nim nahodou nepomohli pri problemoch... pit ho mozes, ale nie viac ako spominala koncentracia... aj ked ja som pila aj viac 😉

beucika77
19. júl 2016

Ako sa ma KS spravne pit? Diky

jarhal
7. okt 2016

@tamburetka chcem sa opytat..pomohlo? mn edoslo objednane z netu v palstovej flasticke 300ml a 30ppm..len mna to teiz prekvapilo ze v plastovej nie je znehodnotene? dik
@petot

novana
7. okt 2016

@olivia77 Na pitie je okrem KS dobrý aj vývar z pazúrov ľavej nohy trojročného kohúta.

jarhal
7. okt 2016

@novana 😀

petot
7. okt 2016

Pochybujem že by pitie koloidného striebra malo nejaký výrazný účinok. V prostredí žalúdka pokiaľ viem rýchlo dôjde k narušeniu koloidných častíc.