icon

Máte skúsenosti s liečbou pomocou koloidného striebra?

bosssorka
7. jan 2010

Ahoj,

chcela by som sa opytat, ake mate skusenosti s liecbou prostrednictvom koloidneho striebra. Dakujem pekne

mywiel
12. jan 2010

Ja si myslim ze sa nemusite bat otravou ci predavkovanim, samozrejme staci jedna kavova lyzicka denne a kovy ako zlato, striebro, med mame v tele prirodzene zastupené aj ked len v mikrogramovych mnozstvach, je to pre telo potrebné.

helena56800
19. jan 2010

a kde sa dá kúpiť to koloidné striebro ? Môžem aj v lekárni ? Nemáti skúsenosti a účinky na psoriázu ?

kimberly1
10. mar 2010

Ahoj, tak moja skusenost s koloidnym striebrom:
Po užívaní koloidného striebra, asi po 2 týždňoch užívania, sme ja, aj môj priateľ začali pociťovať pálenie žáhy, prerástlo to až do veľmi nepríjemného pocitu, kedy neúčinkuje proti tomu ani Maalox - prípravok proti páleniu žáhy, ani domáci recept - studené mlieko. A nevieme si s tým pomôcť. Striebro sme už vysadili, pretože sa domnievame, že práve ono zapríčinilo túto reakciu. Keďže sme v minulosti s pálením žáhy nemali žiadne problémy...

divoska
10. apr 2010

tak to ja na koloidne striebro nedam dopustit, helikobaktera /a vyrazky y neho okolo ust/ zlikvidovala pocas par dni /pouzivania 1x denne vnutorne a 2x povrchovo/ aj napriek tomu ze pretdym mi nezaberala ani 2x trojkombinacia antibiotik po sebe. s uzivanim v tehotenstve som si tiez nie ista, ale rada by som, asi idem vyskusat. myslim ze to nema ako poskodit /v rozumnych davkach/, a takisto nie je vhodne pouzivat ho viac ako mesiac v kuse. avsak tolko som ho nikdy pouzivat nemusela.

saska.t
10. apr 2010

este mi povedze v akej forme sa KS predava je to prasok kvapky alebo? Kupujete to normalne v lekarnach a predava sa to aj pod nazvom koloidne striebro? bola som totiz v lekarni a pozerali na mna ako na vraha ☹ ze co to chcem tak vas poprosim o info 😀

eli27
15. júl 2010

Ahoj, vie mi niekto poradi, kde by som zohnala KS nad 30-40 ppm, som z B.B, moze byt stranka, dobierka, hociaka forma, dakujem krasne...

jazminn
15. júl 2010

Ja som ho kúpila v lekárni.

katecameron
28. aug 2010

a co deti?mozu to uzivat

eeevvvkkkaaa
18. sep 2010

aj u nas ho predavaju v lekarni.

eeevvvkkkaaa
18. sep 2010

dva krat mi pomohlo z infekciou dychacích ciest za jeden deň, odporucam... 🙂

adka12
4. nov 2010

Baby pomôže KS aj na opakujúce sa mykozy a atopický ekzém?

bonaquaba
28. nov 2010

zdravim vas vsetkych, mozete minapisat ake mate skusenosti s koloidnym striebrom pri astme? moj syn ma astmu a neznesitelne kasle a uz neviem co mam robit, dik moc

ngelik
3. jan 2011

@eli27 ahoj my mame doma kolidne striebro 250 ppm , vyrabane v Polsku. 100 % kvalitne. Partner to berie na psoriazu. Ak mas stale zaujem mozem pomoct. 😉

mariabilla
24. jan 2011

@divoska prosim ta mohla by si napisat davkovanie ako si uzivala KS na helicobaktera?
Manzel mal atb uz tri krat a stale sa ho nezbavil vyskusali by sme teraz koloidne striebro. Vopred dakujem.

divoska
24. jan 2011

@mariabilla ahoj, ja som sa nedrzala nejak toho rozpisu, zo zaciatku tusim 3x denne cajovu lyzicku, a potom som znizila na rano a vecer. stacilo paradoxne. dve trojkombinacie predtym nestacili.
teraz uz ked som videla poslednu dobu ze mam nabeh /naposledy na zaciatku tehotenstva/ tak si davam vzdy hlt sem tam, a ani sa nestihne spamatat a je po potvore. dufam ze mu tiez zaberie drzim palce. ak je vyhadzany aj na tvari, tak nech si tie miesta aj potiera namocenym vatovym tamponom okrem toho ze ho bude pit. ak som to tu nahodou nepisala.. upokojujuci ucinok skoro okamzity. aspon na mna. zatialco kozna na to da nejaku mast s kortikoidmi ktora zas pomoze len nachvilu.. o chemii nehovoriac.

mariabilla
24. jan 2011

@divoska dakujem za skoru odpoved. Si zlata. Bola si aj na dychovy test alebo ako si zistila ze je HP prec?

divoska
24. jan 2011

@mariabilla pohoda rada. hlavne nech pomoze. potom som uz na dychovom inak nebola, nechcelo sa mi za to zase platit a na gastroskopiu som uz tiez nemala ani najmensiu chut. ale u mna to bolo velmi jednoduche, zmizli mi z okoli ust tie lisaje ktore strasne boleli na dotyk, zmizol mi povlak z ust ktory tiez nemavam, travenie a pocit z brucha bol tiez lepsi, kazdemu sa to prejavuje inak co sa tyka zaludka aj pleti. myslim ze ak je muz vnimavy na to co sa mu deje s telom tak to zisti aj bez dychoveho testu. kazdopadne potom na mna este par krat liezlo, ale vzdy som si dala preventivne par hltov a nikdy uz helikobakter neprepukol do problemu. pretoze vraj patri k beznemu osidleniu zaludka

amadora
21. feb 2011

ahojte, môj malý máva časté angíny, vždy ťažký priebeh, vysoké horúčky, už sme 2x preto skončili v nemocnici. skúšam mu na imunitu všetko možné aj nemožné a teraz mi známa poradila toto koloidné striebro. myslíte že by som to mala skúsiť? trochu ma to desí či mu to neublíži. myslíte že by to mohlo pomôcť na angínu? ďakujem

tin007
21. feb 2011

@amadora urcite vyskusajte, ja si davam koloidne striebro vzdy, ked mam hlieny, nadchu, kasel a tiez ho davam malemu (aj mu s nim vytieram nos, ked ma sopliky). myslim, ze pomaha a rozhodne neskodi, jednoznacne je to lepsia volba ako atb.

amadora
21. feb 2011

@tin007 a koľko vám má malý? kupujete to normálne v lekárni?

tin007
21. feb 2011

@amadora maly ma 26 mesiacov, pripravuje nam ho znama, vystudovana laborantka

amadora
21. feb 2011

@tin007 tak my ho teda asi skúsime 🙂 nemá to žiadne kontraindikácie alebo vedľajšie účinky?

tin007
21. feb 2011

@amadora vedlajsie ucinky by nemali byt, ani kontraindikacie

amadora
21. feb 2011

@tin007 ďakujem 🙂

alca85
23. feb 2011

ahojte...nájde sa tu nejaká žienka, ktorá brala koloidné striebro počas tehotenstva? MM kúpil KS s koncentráciou 14ppm. Mám neznesiteľný dráždivý kašeľ, ktorý sa so mnou ťahá každý rok od jesene do jari a nič mi na to nezaberá. Tak by som rada vyskúšala toto, len neviem či je to vhodné počas tehu....teda čítala som skôr, že sa nesmie brať počas tehu a kojenia. 😒
☹ ☹

deina79
16. máj 2011

mozu aj 11mesacne baba koloidne striebro?

miseles
Odpoveď bola odstránená
martinba
28. mar 2012

@miseles ahoj, tak to netusim, ja som s nim bol v kontakte pred 5 rokmi...

miseles
Odpoveď bola odstránená
1982zuzka
28. sep 2012

aké máte skúsenosti pri používaní KS pri babatkach? napr. soplíky a pod