icon

Máte skúsenosti s liečbou pomocou koloidného striebra?

bosssorka
7. jan 2010

Ahoj,

chcela by som sa opytat, ake mate skusenosti s liecbou prostrednictvom koloidneho striebra. Dakujem pekne

elisskah
14. okt 2013

@petot Mozes mi povedat, ci je to KS z LC naozaj kvalitne? Ja planujem skor potierat ako pit.

petot
14. okt 2013

@elisskah Nemam na to ziadnu vedecku metodu. Kedysi clovek, ktory projektoval to vyrobne zariadenie pre seba, tvrdil, ze je kvalitne. Ci je aj v sucasnosti, neviem, snad ano.

elisskah
14. okt 2013

@petot Diky, lebo som chcela objednat z jednej stranky 12,50E za 500ml a na FB som videla, ze kupuju z LC za 5E za 500ml. Ja tomu, co je moc lacne nikdy neverim, tak neviem neviem 🙂

petot
14. okt 2013

@elisskah Lacne je to lebo si to vyrabaju sami. Za tu cenu to urcite stoji za vyskusanie 😉

martinamartinko
16. okt 2013

Pouzivala som na atopicky ekzem a nepomohlo ☹

letadlo13
17. okt 2013

Mě pomohlo, ale měla jsem to přesně nakombinované a ještě nějaký čajík a čínskou medicínu... od odborníka

marek1960
20. dec 2013

@petot
ahoj petot ... nechcem vyzerať za blba, ale nemám s tým vôbec žiadnu skúsenosť tak prosím poraď a nesmej sa na primitívnej otázke 😅
kúpil som v lekárni koloidné striebro v spreji ... mám silne upchatý nos, totálne nepriechodný a navyše hemofila aj v krku aj v hrdle ... beriem ATB, ale chcem poriešiť ten nos, na ktorý nezaberá nič. Lekárnička sa divila, ako to chcem použiť do nosa, že to je len na lokálne rany a poranenia... Čítal som, že sa to dá bežne používať lokálne aj do nosa (len mi je divné, že lekárnici o tom nič nevedia 😅 alebo ja som zle čítal? Ako to mám použiť do nosa, teda princíp sa pýtam, pretože to je rozprašovač vo flaštičke taký ako parfémový a teda s tým si asi ťažko niečo trafím do nosa ... Díky za rady

petot
20. dec 2013

@marek1960 Ahoj, ja som to riešil tak, že som najprv používal prázdnu fľaštičku od Pamyconu - ten biely plast sa dá pri izbovej teplote oddeliť od fľaštičky. Potom sa dá nasunúť naspäť a máš KS s kvapátkom.

Ale ešte lepšie sa mi zdá použiť fľaštičku so sprejom do nosa. Napríklad Vincentka má takú so závitom, takže sa dá znovu naplniť.

Pozor, treba to naozaj dôkladne vypláchnuť, aj prestriekať čistou vodou, a potom zase odfŕkať a vystriekať naprázdno, aby tam neostali ani zvyšky čistej vody.

Ináč na nos sa mi osvedčili aj prieplachy, či už slanou vodou, alebo koloidným striebrom (dosť luxus), alebo vodou s pár kvapkami lugolu alebo jódglycerínu...

petot
20. dec 2013

@marek1960 Ešte niečo, neviem ako koho, ale môj nos je dosť citlivý na teplotu tej vody na prieplachy, musí mať telesnú teplotu, ani chladnejšia, ani teplejšia, potom je to celkom znesiteľné.

marek1960
20. dec 2013

@petot vidíš, mám prázdnu flašku od nasivinu ... je to sklo aj kvapátko je tuším sklo tak by nemal byť problém, či? alebo to kvapátko je plast? no musím ísť pozrieť ...
dakujem za radu

x_shushu_x
27. mar 2014

@petot Prajem pekný deň, mohla by som tiež poprosiť o radu? Alebo kohokoľvek kto má skusenosti, budem nesmierne vdacna.
2,5 ročnej dcérke neskutočne slzia vonku oči- trošku zafúka a liečime to aj 3 dni- prechádza to do dutín a má taký nejaký spojený zápal a hneď sme chorí- našla som info o zapálenom slznom kanáliku, na ktorý velmi dobre zaberá koloidné striebro- takisto aj na tú nosnú dutinu, ako ste už písali. Ďalej by som chcela dcérke potierať aj ekzémy, na ktoré už nič nezaberá a kortikoidy na ňu odmietam namazať.

Kúpila som Koloidné striebro v lekárni od: BLUE LINE ? Výrobca je Petr Rulc. Po novom je vraj zakázané konzumovať a dávať do očí. lekárnička si na mne na 5 minút zgustla, že či som normálna, že to chcem kvapkať do oka- nie je to sterilné a ešte si vyvolám nejaký zápal a pri odchode- vraj nie že to budem konzumovať.
Je iba táto konkrétna "flaštička" nevhodná do oka? Alebo to bolo len strašenie?....
Na tejto internetovej stránke:http://www.koloidne-striebro.sk/# som našla, vraj je vhodné aj do oka....vyrába sa nejako inak? Nechápem...a som vdacna naozaj za kazdu radu, lebo vecne sme chori 3 tyzdne :o/...
Dakujem 🙂

petot
27. mar 2014

@x_shushu_x Toto je pre mna novinka. Ja som mal informaciu, ze sa koloidne striebro pouzivalo aj na prieplachy oci a slznych kanalikov u novorodencov.

Mozno by bolo namieste, opytat sa priamo vyrobcu, preco to tam pise.

x_shushu_x
28. mar 2014

@petot no tiez som sa stretla s tym nazorom, pani lekarnicka mi ho razantne vyvratila 🙂 ale dakujem 🙂..

adikacorporation
7. apr 2014

@letadlo13 myslim že pomohol len ten čajík a medicína

sandy5
29. apr 2014

@x_shushu_x ahoj, chcem sa spytat, ci si dcerke dala to KS a ci pomohlo. Moja ma stale zapalene oko, ani preplachovanie ani antibiotika nepomohli. Tak so rozmyslala, ze to vyskusam a hladam niekoho kto s tym ma skusenost. Dakujem

x_shushu_x
29. apr 2014

@sandy5 ahoj skusila som...na ekzémy to bola katastrofa- zhorsili sa jej z toho....ale skusila som aj to oko- a tam jej to zle neurobilo, myslim, ze aj trochu pomohlo...aj do nosa som dala- tam sa jej zlepsil soplik....ale ked som videla, co jej to porobilo s ekzémom, tak som s tym nepokracovala :o/....nasli sme si ine alternativy....ale pocula som na to dobre phlasy, len asi aj zalezi na tom, ake KS si zadovazis...aj ked pisu niektori, ze je to jedno.. Moc som asi nepomohla 🙂..

sandy5
29. apr 2014

@x_shushu_x a ktore si mala ty? Nasla som aj nejake kvapky s koloidnym striebrom speci na oci tak neviem... A co vam nakoniec pomohlo?

x_shushu_x
30. apr 2014

@sandy5 my sme mali take v modrej flaske- aj som tu o nom pisala.....ale ak mate take, ktore je vhodne do oci uz odporucanim od vyrobcu, tak by som to skusila....na ekzem nam pomohli schiusslerove soli na imunitu- zelezo... 🙂

sandy5
30. apr 2014

@x_shushu_x dakujem

karinca
2. jún 2014

@giorgino ahoj mohla by som aj ja porosit kontakt na vyrobu KS. dakujem

pusikh
4. jún 2014

Zdravim ludi ktori riesia KS. Dovolim si podelit sa o skusenosti. Aplikujem KS detom ked maju nadchu alebo ochorenie nosovych dutin - nadavkovala som ho do prazdnych flasticiek "Vincentka sprej". Ked kaslu tak KS inhaluju.
Z manzelom sme tieto posledne dni kloktali KS ked nas zacali trapit neprijemne bolesti hrdla a velmi nam to pomohlo.
Pouzivame ho aj pri reznych ranach a velmi dobre mi zabralo pri postipnuti od komara.
Vnutorne neuzivame zatial. Raz som kupila KS v specializovanej lekarni ale potom som dostala odporucanie na LUCENEC. Takze pouzivali sme potom z LUCENCA. Zrovna dnes rano som pisala do Lucenca mailom objednavku dalsiu. Pred polrokom som za 1liter KS platila 8euro.

neferttiti20
6. jún 2014

@pusikh mozu ho aj maličke deti? 3 mesačne? dakujem za odpoved

pusikh
8. jún 2014

@neferttiti20 nie som kvalifikovana odpovedat vam - ale ja osobne by som davala aj malemu dietatku ale iba na vonkajsie pouzitie.

sisinka88888
11. sep 2014

My pouzivane koloidne striebro.davajte si pozor su na trhu aj neprave a vobec neucinne!!!!predavaju ich na nete.prave koloidne striebro neiej bezfarebne ale jantarove az zlto hnede!my pouzivame mezosilver prave koliodne striebro.je drahsie ale ucinné.

poctavka
26. sep 2014

@giorgino Mohla by som poprosit kontakt na tu rodinu ktory vyraba domace koloidne striebro?Uz dlhsie hladam domaci zdroj.Dakujem,

lulal
4. dec 2014

@martinamartinko ako dlho mas ten ekzem? co vsetko si uz skusala?

svetlanat
10. dec 2014

@pusikh ahoj mozes dat kontakt na koloidne striebro do Lucenca? Kludne napis aj do spravy. Dakujem velmi pekne.

barbi1250
18. dec 2014

ja mám osobnú skúsenosť s užívaním koloidného striebra aj u malého dieťaťa. Dcérka má od 1,5 r. stále angínu a už som jej nechcela dávať stále ATB, tak som hladala alternatívu. S koloidným striebrom je za 2 dni v poriadku. Osvedčilo sa nám to aj nádchu, zarobené vo flaške z rozprašovačom (Vincentka) spolu s 3 kv. čajovníkového oleja. Tiež výborné na bolesti hrdla, užívať vnútorne dospelí 1 polievkovú lyžicu, deti podla veku čajovú alebo kávovú lyžičku. To sú v skratke moje skúsenosti 🙂

zabavka
9. feb 2015

@pusikh mohla by som aj ja poprosit kontakt ☺

lubical
13. mar 2015

@x_shushu_x
@sandy5
@marek1960 ahojte, neviem ci je to pre vas este akutalne, ale napisem svoju skusenost s KS, aj pre ostatnych.
Moj maly (prvy syncek) dostal cca v 1-2 mesiacoch zapal ocka, najskor sme liecili materskym mlieckom, kvapkami ocuflash, repikom, kamilkami.... nakoniec zistila ocna ze tam ma zlateho stafylokoka,nasadili mu ATB, vybral 3 rozne, na ktore mal byt stafylokok citlivy a stafylokok si fungoval dalej. Takto to trvalo do 8 mesiaca (ale uz sme nic nebrali). Ja som ho dostala do nosa, ale ATB som odmietla (kojim). Zacala som chodit na akupunkturu a tam som sa dostala ku KS a predvcerom som volala o vysledky sterov a ja aj maly mame konecne vytery ciste!!! Kvapkala som malemu 1 kvapku do kazdeho ocka cca 1,5mesiaca (nie uplne kazdy den) a ja som si striekala KS do nosa, urcite aj 2 mesiace (pouzila som flasticku z vincentk.spreja). Takze ja odporuuucam! Pediatricka aj moj dr mi tvrdili, ze sa ho nezbavime, ze aj na ATB je rezistentny! A moj brat si s KS vyliecil hemofila v hrdle na ktoreho zbytocne vybral dvoje ATB. Ja a brat sme ho uzivali aj vnutorne (jednu flasku, rano a vecer polievkovu lyzicu), syncekovi som len kvapkala do ociek. Teraz ma bolelo ucho a mandla, kloktala som si 2 dni a do ucha dala kusok gazy a kvapkala KS a za 2 dni ok.
ODPORUCAM!
@pusikh mozem poprosit aj ja kontakt do IP? dakujem