Máte skúsenosti s liečbou pomocou koloidného striebra?
Ahoj,
chcela by som sa opytat, ake mate skusenosti s liecbou prostrednictvom koloidneho striebra. Dakujem pekne
@barbi1250 môj 5r. syn ma upchatný nos. Nos má opuchnutý, sople bud číre, raz za den možno hustý hlien. Chcela by som použiť KS. Ale on nemá rád striekanie do nosa. Použila som raz na vytretie nostných dierok tea tree olej zriedený s vodou ale to ho veľmi štípalo. Používa 3kv. propolisu do vody. Ako často striekate do nosa?
Viete mi odporucit niekoho kto vyraba striebro doma?
Ked objednavate KS z roznych zdrojov, pytajte aj test KS zo zdravotnickeho ustavu, ci je to len iontove striebro alebo obsahuje aj koloidy striebra a ked obsahuje v akej hodnote nm!!?? Lebo striebro dnes vyrobi uz kdokolvek.... Ale kvalitne a ucinne striebro malokto! A ten kto sa tomu venuje a vyraba ho doma by ho mal mat aj vytestovane kvalitativne a mal by k tomu vediet poskytnut aj doklad.
Ahojte mozu KS aj tehotne? Mala som anginu , ale hrdlo ostalo zacrvenane s neviem, ci ho mozem kloktat s KS. Co vy nato?
@majrab, ja som kedysi brala stafal, to ma kvapkadlo a flasticky som si odlozila a su super. Minulyu pondelok som mala okrem nadchy aj hnisave oci. Jednu flasku mam na oci, jednu do nosa. A do nosa si kvapkaj 5x denne. Ja som nakoniec brala aj celkove ATB, lebo som mala uz 4 tyzdne hotove priedusky. Oci mam ok, nadchu este mam, ale je to lepsie. A idealne je naparovanie striebrom, len my nemame este naparovac doma, tak len kvapkam.
@katka1981 ano viem,ze naparovanie alebo inhalovanie ( neviem, ci myslime to iste 🙂 ) je naj, ale ze stoji dost vela inhalator ( aspon co mi spominal vyrobca mojho KS) ale,ze veeelmi pomaha na alergie, co ja mavam, tak ja som s liecbou zacala na zaciatku choroby ( viem podla postupu choroby u manzela, ktory ma nakazil) on uz bohuzial berie 2 atb...
@katka1981 @majrab Co sa tyka koloidneho striebra - telo dokaze denne vylucit 2mg z koloidneho striebra, t.z. ak sa denne uzije 1 dcl striebra pri potencii 20PPM, tak sa do 24 hod vyluci bez zbytku. Informacie na internete su rozne a treba ich triedit. Nie kazdy sleduje portaly ktore sa venuju vyrobe a zbieraniu relevantnych informacii k KS. Testy ohladom vylucovania sa robili uz davnejsie v US a vysledok bol prave 2mg denne. Co mam osobnu skusenost, tak 6 mesacne uzivanie KS v davke 1,5dcl denne - 20PPM u cca 80kg cloveka sposobila iba to, ze sa precistila krv, lymfa, stiahli sa z tela ciastocne tazke kovy a aj parazity v hrubom creve, detto mikrozapaly a virusy, plesne a prvy krat pocas tejto doby nebol hospitalizovany z dovodu akutnej infekcie koze "RUZA". .....Ze vraj v DE existuje klinika, kde liečia rakovinu s 100PPM koloidom.
@monasi ohladom vyskumov okolo koloidneho striebra uzivaneho per os sa nikdy ziadne testy nerobili ....preto sa nema uzivat vnutorne .kedze nikto z odbornej vedy nevie urcit bezpecne davky .plus co to robi z organizmom ...ak mas podlozene svoje tvrdenia ohladom testov .poprosim ta dolozit ...inak striebro akurat len baktericidny ucinnok .urcite nie antiparazitalny .antikovovy .antivirusovy ...ved tu maju virusove sople a striekaju si ho a soplia stale ...
Ja mam s koloidnym striebrom tie najlepsie skusenosti. Ked bol syn chory, nezabrali ani sirupy na kasel, ani atb, ktore som uz po mesiaci choroby s velkou nevolou nasadila, tak nakoniec pomohlo striebro. Behom tyzdna uplne vsetko preslo - nadcha, kasel, bolave hrdlo. Odvtedy ked vidim, ze nieco nanho lezie, dam mu striebro a do dvoch dni je to prec.
@majrab ak môžem informáciu, mne bolo doporučené si na prenášanie KS, resp. aby som nemusela nosiť celú 0,5 l fľašu sebou, v lekárni dostať vincentku v takej malej fľaštičke v spreji, bohužiaľ teraz už ju predávajú len s jedným sosákom, ale je aj tak super, ja to nosím stále sebou v kabelke, a keď sa syn nedajbože na ihrisku poraní, poškriabe, tak mu to nastriekam a je v pohode, alebo to používam, keď potrebujem si zvlčiť nos, hlavne v lete alebo keď chodíme po nákupných centrách, alebo aj keď si syn niečo dá do úst špinavými rukami, tak mu nastriekam KS do úst a pohodička, aspoň nemám obavy, že sa vysype a inak súhlasím s @svetkaadamko, presne tak to riešim aj ja, resp. ja pridávam deťom ešte v tejto dobe v čaji rozrobený vitamín C, ktorý dostať v DM v podobe prášku a pohodička 😉 🙂
@svetkaadamko a ake pouzivas koloidne striebro prosim ta?
@caterine myslíš značku alebo koncentráciu? Čo sa týka značky, tak to ani neviem aká je 🙂 kupovala som v lekárni v našom meste, kde bolo za najlepšiu cenu, ale minule som kúpila v bio obchode, kde mi aj vysvetlila aká má byť správna koncentrácia, ale momentálne som v práci a neviem presne to číslo, tak ak potrebuješ toto vedieť, napíšem, keď prídem domov 🙂
@monasi, ja som mala info od kamaratky, kt. strasne studuje taketo veci a ona to konzultovala z US profesorom kt. sa koloidnym striebrom zaobera vyse 25 rokov, dala mi tuto info. priznam sa aj som si presnu davku nepamatala, nebolo mi treba, nakolko ja ho vobec nepijem. Ale viem ze sa s nim neskutocne dala dokopy. A tvoja info mi to len potvrdila 🙂 Ja mam chore dutiny, lebo mam zelene sople uz 4. tyzden, vytery negativne, ani ATB nepomohli, striebro sa mi tam zjavne nevie dostat, uz ma to stve. Ale nemozem teraz nic brat. A pit ho zacnem tiez neskor, teraz nechcem, lebo som tehotna a ktovie kolko by som ho musela popit aby ma vycistilo. Ale vycisti od parazitov od zapalov, je to dobra vec.
@svetkaadamko, ono je to o imunite, su oludia kt. su vdaka striebru za 2 dni fit. Ja ho beriem na zlateho stafilokoka do nosa uz mesiace, zatial bez uspechu a dcera ma zelene sople a tiez uz mesiace jej ho davam. predtym zabral po tyzdni a teraz nic. Ale nezhorsuje sa tak kaslem na to. Je to skolacka klasika.