icon

Máte skúsenosti s plazmovým generátorom?

29. jan 2025

Prosim vas mate niekto s tymto nejake skusenosti? Sestra bola minuly tyzden u dr ktory sa tymto zaobera. Urobil jej nejaku diagnostiku, stanovil ze v tele ma vysoku salmonelu, virus ebstein barrovej, nejake chripkove virusy, streptokokaka a celu kopu dalsich patogenov a potom jej zapol ten stroj na 2 hodiny. Tento tyzden ma ist zase. Mne to pride strasne pritiahnute za vlasy? Boli ste niekto na niecom takom? Citili ste sa potom lepsie? Vdaka

sisa_s
29. jan 2025

Je to blbost, urcite jej nerobili kultivacie a PCR testy v laboratoriu, aby zistili tieto mikroorganizmy...

brrunetkaa
29. jan 2025

🙈

maranco
29. jan 2025

Tak parazity už nie sú in a prešli na vírusy?
Predpokladám to bolo na samoplatbu alebo Dr. má zmluvu so zdravotnou poisťovňou a poisťovňa platí "vyšetrenie a liečbu"?

autor
29. jan 2025

@sisa_s no ved prave… keby to tak fungovalo tak by sa nerobili vytery kultivacie odbery

maranco
29. jan 2025

A nech si skontroluje vo svojej zdravotnej knižke https://www.npz.sk/ čo má tam zapísané z vyšetrení a liečby. Či vôbec Dr. má prístup do zdravotnej knižky alebo je len obyčajný šarlatán.

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
oli18
29. jan 2025

Poznam jednu tiez "dr", avsak nie "Mudr" kyora na tom zbohatla. Zacinala na trhovislach, uz ma vlastny dom a venuju sa tomu uz cela rodina
Pozor na to, nie je doktor, ako doktor. Normalny Mudr.sa tym zaoberat nebude lebo stavovska cest mu to nedovoli. Je to podvod a velky biznis na hlupych ludoch.

nyusika
29. jan 2025

akoze toto je povedal ODBORNIK ??
co bola u Kotlara ?

maranco
29. jan 2025

V Žiline robí liečbu plazmovým generátorom veterinár. Len sa titulom na svojom webe nechváli. Môže svojich pacientov brať že sú to kone a kravy 🙂

autor
29. jan 2025

@oli18 prave ze je to normalny dr. Dlho mal vlastnu ordinaciu, teraz sa venuje uz iba tomu a cinskej medicine

sisa_s
29. jan 2025

Ved najlepsie sa zaraba na ludskej hluposti...je to jednoduchsie ako realne ludi liecit

gondyo
9. apr 2025

Skúsenosti s plazmovým generátorom mám cca 11 rokov,vždy mi to pomohlo..záleží podla mňa, kto s tým robí, aké má skúsenosti, ja poznám 3 ľudí čo s tým robia a každý trochu inak,aj má iné výsledky u pacientov..mnohí to považujú za niečo zvlástne, ale ak si mám vybrať medzi napchávaním sa atb 2 mesiace a plazmou, tak si vyberiem plazmový generátor

katusiatenko
10. sep 2025
@gondyo

Skúsenosti s plazmovým generátorom mám cca 11 rokov,vždy mi to pomohlo..záleží podla mňa, kto s tým robí, aké má skúsenosti, ja poznám 3 ľudí čo s tým robia a každý trochu inak,aj má iné výsledky u pacientov..mnohí to považujú za niečo zvlástne, ale ak si mám vybrať medzi napchávaním sa atb 2 mesiace a plazmou, tak si vyberiem plazmový generátor

@gondyo Prosím ťa porad mi ktorý má z nich najlepsie výsledky a rozumie sa tomu.dakujem