Máte skúsenosti s plazmovým generátorom?
Prosim vas mate niekto s tymto nejake skusenosti? Sestra bola minuly tyzden u dr ktory sa tymto zaobera. Urobil jej nejaku diagnostiku, stanovil ze v tele ma vysoku salmonelu, virus ebstein barrovej, nejake chripkove virusy, streptokokaka a celu kopu dalsich patogenov a potom jej zapol ten stroj na 2 hodiny. Tento tyzden ma ist zase. Mne to pride strasne pritiahnute za vlasy? Boli ste niekto na niecom takom? Citili ste sa potom lepsie? Vdaka
🙈
Tak parazity už nie sú in a prešli na vírusy?
Predpokladám to bolo na samoplatbu alebo Dr. má zmluvu so zdravotnou poisťovňou a poisťovňa platí "vyšetrenie a liečbu"?
@sisa_s no ved prave… keby to tak fungovalo tak by sa nerobili vytery kultivacie odbery
A nech si skontroluje vo svojej zdravotnej knižke https://www.npz.sk/ čo má tam zapísané z vyšetrení a liečby. Či vôbec Dr. má prístup do zdravotnej knižky alebo je len obyčajný šarlatán.
Poznam jednu tiez "dr", avsak nie "Mudr" kyora na tom zbohatla. Zacinala na trhovislach, uz ma vlastny dom a venuju sa tomu uz cela rodina
Pozor na to, nie je doktor, ako doktor. Normalny Mudr.sa tym zaoberat nebude lebo stavovska cest mu to nedovoli. Je to podvod a velky biznis na hlupych ludoch.
akoze toto je povedal ODBORNIK ??
co bola u Kotlara ?
@oli18 prave ze je to normalny dr. Dlho mal vlastnu ordinaciu, teraz sa venuje uz iba tomu a cinskej medicine
Ved najlepsie sa zaraba na ludskej hluposti...je to jednoduchsie ako realne ludi liecit
Skúsenosti s plazmovým generátorom mám cca 11 rokov,vždy mi to pomohlo..záleží podla mňa, kto s tým robí, aké má skúsenosti, ja poznám 3 ľudí čo s tým robia a každý trochu inak,aj má iné výsledky u pacientov..mnohí to považujú za niečo zvlástne, ale ak si mám vybrať medzi napchávaním sa atb 2 mesiace a plazmou, tak si vyberiem plazmový generátor
Skúsenosti s plazmovým generátorom mám cca 11 rokov,vždy mi to pomohlo..záleží podla mňa, kto s tým robí, aké má skúsenosti, ja poznám 3 ľudí čo s tým robia a každý trochu inak,aj má iné výsledky u pacientov..mnohí to považujú za niečo zvlástne, ale ak si mám vybrať medzi napchávaním sa atb 2 mesiace a plazmou, tak si vyberiem plazmový generátor
@gondyo Prosím ťa porad mi ktorý má z nich najlepsie výsledky a rozumie sa tomu.dakujem

Je to blbost, urcite jej nerobili kultivacie a PCR testy v laboratoriu, aby zistili tieto mikroorganizmy...