Mrzuté, nespokojné, nervózne dieťa - homeopatiká?
ahojte mamicky,prosim vas ak sa najde niekto komu pomohli homeo aj pri takychto problemoch,ozvite sa.Citala som tu uz prispevky o homeo,ale to bolo skor na zubky,chripku a pod detske choroby.Ja by som vsak potrebovala vyriesit skor psych. problem.Dost som citala aj na nete a myslim ze by to mohlo pomoct,ale je velmi dolezite najst jednak aj dobreho homeopata a aj najst tu spravnu pricinu.Viem ze dostat v lekarni aj sedaliu napr alebo podobne,ale ja teraz nemam namysli tieto homeo.Pretoze to co som citala,tak som pochopila,ze sa nema liecit choroba,ale pricina.Moje dieta je od narodenia problemova,uplakana,nespokojna,neda sa snou nikde ist,neposlucha atd.Je toho strasne vela.Stale som hladala chybu v sebe,ale teraz ako som citala o homeopatikach,tak som nasla aj neake priklady podobne nam,takze teraz viem ze to je o inom.A velmi by som chcela pomoct aj dcerke,ale aj sebe lebo som velmi fyzicky aj psychicky vycerpana 😒
@lia09 ahoj. Prosim ta vies mi dat kontakt na detsku psychologicku mateovu. Mooc dakujem
Viete mi prosim dat niekto kontskt na psychologicku mateovu
@beatrica27 ahoj, bohuzial kontakt uz nemam a ani som tam potom moc nechodila
a pomohla vam? vlastne preco ste tam chodili?
@klauduska ako sa to prejavovalo u malého?