Nie je liečiteľ ako liečiteľ
Chcela by som sa s vami podelit o moju skusenost (z mojej rodiny). Na zaciatok by som chcela povedat, ze moj manzel je lekar, mame teda pohlad aj z druhej strany, a nezastavam ani "modernu" ani "tradicnu" medicinu, kazde telo je ine, a kazdemu asi zabera nieco ine.
1. moja sestra (20r) mala gynekologicke problemy, asi od 18 rokov nemala MS, lekari jej pichali vyvolavacky, davali antikoncepciu, aj napriek tomu mala hormonalny profil horsi ako 60r zena po menopauze, ked nieco zjedla - mavala krce v bruchu, stale akne, bleda, unavena - ziaden lekar neprisiel na pricinu jej problemov, len sa snazili odstranit nasledky.
2. mama s gynekologickymi problemami, traviacimi tazkostami
3. ja s cystami na vajecniku, rok sa pokusajuca otehotniet, cyklus rozhadzany, krvacala kazdu chvilu
Kolegyne (zdravsie a pochudnutejsie) mame odporucili nejaku pani v Pustych Ulanoch, vraj im pomohla od kadejakych neduhov, ze nech skusime (uz sme fakt nevedeli co s tou mojou sestrou robit). Pani segru vysetrila (takmer sa jej nedotkla), zakazala jest psenicu, kravske mlieko a este par potravin, nasadila jej asi 3 druhy homeopatik, nejake vitaminy a preparaty na pecen a oblicky. Segra po 3 tyzdnoch dostala normalnu menstruaciu, po 1,5 mesiaci vyzera o 100% lepsie, a aj na kontrole jej povedala ze sa vyrazne zlepsila.
Mamu "odkliala" (myslite si o tom co chcete, my sme to tak nazvali, robila nejake cudne veci s voskom a povedala jej ze 5,5 roka si so sebou nesie tazke bremeno - co je aj pravda, vtedy sa u nas v rodine stala strasna tragedia, o com ta pani nemohla vediet), tiez jej trochu upravila stravu, a mama je prakticky OK.
No a ja....tym ze sa o tu medicinu tak trochu zaujimam, aj kvoli manzelovi, tak som tam sla skor zo zvedavosti, jasne ze mam rozne neduhy, co ma trapia, a s ktorymi k lekarovi nejdem lebo sa bojim...ale fakt som bola zvedava, tak som sla skusit.
Najskor pani vzala take kyvadielko, a po chvili zahlasila, ze sa "do mna nedostane", lebo tiez si nesiam nejake bremeno. To kyvadielko sa proste nekyvalo.... Dala mi termin na to "odkliatie", a na druhy raz uz sa vsetko kyvalo tak ako malo 🙂
Chodila s tym kyvadielkom po vselijakych obrazkoch, napisoch, chorobach, kukla mi na tvar, na jazyk...a ja som prekvapena sledovala ako mi rozprava, co v mojom tele nefunguje. Zeny - ona sa na 100% trafila do kazdeho mojho problemu. A nielen ze trafila, ona mi aj navrhla riesenia na ich odstranenie.
Napriklad - akupunkturu na odblokovanie nejakych drah - co sposobuju problemy s pecenou a slezinou, a zmes bylin na gynekologicke problemy. Okrem ineho mi povedala ze mam cystu na vajecniku ( a ked zahlasila ze na lavom, skoro som odpadla, lebo fakt mam), ze mam nieco, co sa v cinskej medicine nazyva "chlad v maternici" a teda nie som schopna pocat a donosit dieta (momentalne) - co vieme, kedze uz rok nic :( Potom mi dala zoznam veci, ktore by som mala zo stravy vylucit (nemusim, ale odporucala mi to velmi vrele). Napr kravske mlieko - kazein, ktory v nom je - ako dospeli uz nevieme stravit a robi nam zle, takisto psenica je v dnesnej dobe najhorsia obilnina aka existuje, maso krvna skupina A vraj zle znasa....tak uvidime. Zaludok sa mi po par dnoch citi lepsie,to musim priznat.
Tou akupunkturou (ktora je normalne uznavana ako medicinsky odbor - a je z nej atestacia), stravou a bylinami, by sa mali tieto veci vyriesit, a tvrdi, ze potom mam tak 90% sancu donosit zdrave dieta. Cely ten spas ma zatial stal 60 eur (polovica za tie byliny), ale mam taky pocit, ze lekari, preparaty, chemia, IVF a podobne, by stali ovela viac.
Aky mate na to nazor? Mate niekto podobnu skusenost? Nemam na mysli sarlatanov, ktori ryzuju na ludskej blbosti,...ale niekoho, kto preukazatelne pomohol uz mnohym...
/
Dakujem 🙂
Ale telefón je 0907361043 to čislo už nema
Ok, ulozim si, dakujem,
L.
@ckatka Ahoj prosim ta, vedela by si mi poslat do ss kontakt na tuto pani liecitelku? moj muz ma dlhodobo problemy so spankom, uz vyskusal hadam vsetko, a nespi ani na tabletkach, je zufaly, rada by som mu pomohla len neviem ako
@ckatka aj ja by som poprosila kontakt na tú pani v Pustých Ulanoch?
no k tejto teme asi tolko. Ktokolvek, kto sa bude spoliehat len na pomoc liecitela - nech je akokolvek dobry, tak sa skutocnej pomoci nedocka.
Liecitel pomoze na chvilku. Pokial ale zodpovednost za svoj zivot nezoberiete do ruk tym sposobom, ze sami sa zacnete zaujimat o to ako clovek funguje. Ako na neho posobia jeho emocie, myslienky, sposob uvazovania, minulost, energie... Ako funguju byliny, ako byt v spojeni so samym sebou a svetom okolo atd atd, tak je zbytocne sa spoliehat na kohokolvek zvnoku, pretoze skutocna pomoc prichadza z vnutra...
To je ako ked sa ma kamoska pytala, ze aka bylinka jej pomoze na ukludnenie. Ze aky caj si ma vercer uvarit. Tak som jej povedala ze medovkovy.
Na druhy den prisla povedala, ze to vobec nezabralo, ze to asi nie je ta spravna bylina....
@ichtys ...Premyslala som..ako sa vyjadrit..nikoho nevystrasit..a nikoho neobrat o nadej...Napisala si vsetko...ja by som mohla uz len prax...Ale akosi citim..ze tu nie su este otvorene srdcia na vypocutie si pravdy..aj ked ta tuzba po telesnom uzdraveni je tu uprimna ...a tá pravda by bola v tejto diskusii kontraproduktivna...Tvoj prispevok podporujem bytostne..a dakujem Ti za odvahu a pokoj v slovach.
...Velmi zvlastny pocit..ked vieš..a nevies najst slova..ktore by mali silu dokazu..a zaroven riesenia a pokoja..Ostavam v mlcani..ale je mi to tak velmi luto...
@spirit16 presne tak
@zdenka1164 daj si do Google Viola Zajacova Puste Ulany
@anabella111 Pripájam sa k názoru...
@ckatka avšak aj tak musím dodať autorke, že to čo jej teraz môže pomôcť na istý čas, sa môže neskôr obrátiť proti nej...každý zásah do energetického poľa od iného človeka zaťažuje osud mnohonásobne...no ale každý nesie zodpovednosť za rozhodnutia sám...
@anabella111 , aj tieto Tvoje slova sú svedectvom🙂 Ďakujem za spätnú vazbu, Boh Ta zehnaj!
Ps: Ten Tvoj príbeh by ma zaujímal inak😉😁
@ichtys ...Ostaneme v kontakte......Nie je to jeden pribeh...Je to kus zivota...vtesnatelneho skor do malej knizky..ako do spravy..☺
@anabella111 budem sa tesit🙂
@ckatka neviete ci este funguje ? Na internete ma zrusenu zivnost od 1.1.2018
Skúste Janette Klemanovu je aj na fb tel. 0907 361 043
@lenushka_th aj mna by to zaujimalo, tie ukoncene cinnosti sa tykali skor inych cinnosti.
prosim Vas napište mi kontakt na dobreho liečitela hoc koho kto mi pomože lebo už som na pokraji bolesti a už dlhoasi nevydržim dakujem vam
@anickamaros Janette Klemanova 0907 36 10 43
Tak ja som u tejto "pani liečiteľky" bola a tak mi poškodila zdravie, že môj organizmus sa z toho doteraz nespamätal (cez 2 roky). Odporučila mi na základe merania virgulou, že na svoje problémy so šž potrebujem špeciálny tekvicový olej s jódom za púhych 50 eur 250 ml, ktorý ale úplnou náhodou predáva jej dcéra v Trnave, kde sme boli obratom poslaní ho kúpiť. Jeho úžívanie mi naštartovalo silnú autoimunitnú reakciu, doslova sa mi zrútil celý organizmus. Dovtedy som si jód doplňala z riasy kelp a protilátky som v kvi nikdy nemala. Odvtedy som kvôli autoimunite musela prejsť na bezlepkovú stravu a mám také problémy, že sa uvažuje možno o začínajúcej skleroze multiplex (vyšetrenia mám pred sebou, modlím sa, aby to bola len zaseknutá chrbtica). Asi toľko k "pani liečiteľke", pre mňa obyčajná šarlatánka hazardujúca so zdravím ľudí.
@jankabacova dobrý den získali ste ten kontakt? Viete mi ho preposlat ss ak je aktuálny ďakujem
@kikuta - nie nemám, nikto sa mi neozval
@spirit16 celkom s Vami súhlasím, ale napriek tomu, že bylinkárčim prakticky od malička a mnohé veci vnímam a cítim inak, stále som dosť verila lekárom až ma vlastná choroba dohnala k hľadaniu a k pani Zajacovej. Človek sa učí celý život a niektorým, vrátane mňa, pomôže / pomohlo aj takéto poznanie a pochopenie súvislostí. Už sú to roky čo som tam bola a myslím, že len vďaka nej som sa posunula v živote o značný kus ďalej 😉 Ako sa hovorí, náhody neexistujú a aj takéto skúsenosti sú potrebné. Niekoho posunú, niekoho nie.
Ona mi ako prvá povedala jednu úžasnú vetu - "buď sa chcete liečiť, alebo vyliečiť, ak vyliečiť, musíte sa sama rozhodnúť" a to platí. to je práve o tej zodpovednosti voči sebe samému a guľa poznania sa sama začne zväčšovať 😉
Všetkým želám veľa zdravíčka a verím, že úžasné bytosti ako p. Zajacová ešte mnohým otvoria obzory.

Dobrý deň skúste liečiteľku Janette Klemanova z Prievidze najdete ju aj na FB pod Janette Klemanova alebo tel.čislo 0915781346