Odporúčania na prírodné doplnky pri anémii
Odporúčate niečo prírodné na anémiu, beriem aj lieky, ale chcem vyskúšať aj niečo prírodné , ďakujem
len taký tip: jasné, možno máš nedostatok železa v strave, ale napríklad u nás bol problém v intolerancii na laktózu, to bránilo vstrebávaniu (nielen železa). Trvalo roky, kým sme na to prišli.
@misa1308 prirodne?urcite trstinova melasa je to 😜ale ucinne ..
@misa1308 Ak ti dobre vstrebáva železo, tak napr. šťava z červenej repy, nechutí to extra dobre, ale kým som ju pila nemala som problém so železom a mala som veľmi dobrý krvný obraz až bola moja dr. prekvapená, že tak dobré hodnoty v krvi dávno u nikoho nevidela :D. Teraz mám tiež problém so železom, tak asi znova začnem, len si musím kúpiť nový odšťavovač, starý už vypovedal službu.
Peľ podporuje krvotvorbu. Ty potrebuješ mať pokryté aj spektrum vitamínov, najmä vitamín C a kyselinu listovú. Nemiešaj mlieko s mäsom a nezapíjaj jedlo čiernym čajom a kávou.
Narosan urcite
Aj ja aj moje dieta máme anémiu, brala som maltoferin lieky, ale mala som z nich bolesti brucha a tvrdu stolicu. Pediatricka mi odporučila Narosan z Justu, má s ním dlhoročné výborné skúsenosti, krásne a rýchlo dvíha železo, bez žalúdočných ťažkostí a iných nežiadúcich účinkov. Najprv som váhala, ale teraz ho nedám za nič na svete. Berieme ho obe. Je úplne prírodný s vitamínmi skupiny B, D a ďalšími vitamínmi. Ak chces, tak sa mi ozvi, rada ti poradím . Držím palce
@misa1308 Jednoznačne odporúčam čučoriedkovy Narosan napíšte mi kedykoľvek poslem vám ho hneď na druhý deň 👍

@misa1308 ferofortis B od finclub, za 2mesiace výsledok na odbere