icon

Odporúčania na účinný Bromelain

21. feb 2025

Ahojte, prosím ktorý bromelain máte ešte odskúšaný, a bol úspešný? MedPharma je beznádejne vypredaný, poprípade nemáte prosím niekto na predaj? 🙏

cubos
21. feb 2025

Ja som užívala GymBeam bromelain 🙂

autor
21. feb 2025

@cubos https://gymbeam.sk/bromelain-gymbeam.html tento? Lebo akurát ho študujem 😀

cubos
21. feb 2025

Hej, presne ten 😁

autor
21. feb 2025

Tak objednám 😀 A brali ste 2 či 3 tabletky ?

cubos
21. feb 2025

Brala som 2 do vkladu a po vklade jednu a ananas som jedla na kilá 😁

autor
21. feb 2025

😀 objednané, ďakujem! 🙏❤

cubos
21. feb 2025

Držím palce nech sa Vam to podarí 🥰

autor
21. feb 2025

@cubos ďakujem veľmi pekne ❤️❤️

paty82
25. feb 2025

@cubos ahoj...môžem sa opýtať aj deň vkladu si užila 2 tabletky? A koľko dní pred vkladom si začala s užívaním? Ďakujem za odpoveď.

cubos
25. feb 2025

@paty82 ahoj, 5 dní pred vkladom a 3 dni po vklade som brala dve tabl. denne 😊
Resp. Po vklade už jednu

kiwi3
25. feb 2025

ja som prave citala studie, ze to nema ziaden preukazatelny vplyv, tiez som nad tym rozmyslala.

paty82
25. feb 2025

@cubos takže keď mám ja vklad v pondelok môžem začať zajtra t.j. od stredy do nedeľe je 5 dní, v pondelok v deň vkladu vynechám a od utorka zasa 5 dní???

paty82
25. feb 2025

@kiwi3 sú to vitamíny, ublížiť nemôžu a za vyskúšanie nedám nič. Veľa žien, ktoré to užívali, alebo pili ananásové džúsy a jedli ananás majú pozitívne testy 😊

kiwi3
25. feb 2025

@paty82 len tie by mali pravdepodobne aj bez toho. vela zien ma negativne aj ananasom a bromelainom.

autor
25. feb 2025

@kiwi3 V tomto si dovolím možno trošku oponovať na základe našej skúsenosti. My sa snažíme pol roka prirodzene, ovuláciu som sledovala ovu testami, MS prišla vždy na deň presne, na testoch nebol ani náznak druhej čiarky. Minulý cyklus sme prvý krát skúsili folikulometriu a plánovaný styk. Nič sme nemenili, len som pridala na odporučanie známej bromelain, a hneď to aj vyšlo, žiaľ to skončilo biochemickým, ale otehotnela som. Tak možno na tom predsa len niečo je 🙏

cubos
25. feb 2025

@paty82 jasne a kľudne aj v deň vkladu, aj ja som ho brala tiež v ten deň.
Možno som sa len zle vyjadrila 🙂

paty82
25. feb 2025

@cubos ďakujem pekne za radu 😉