icon

Pobytový letný tabor

e_e_e
11. jan 2023

Ahojte, nemáte nejaké tipy na letný tábor pobytovy (nie denný) nie Kysak, ten bol beznádejne za hodinu vypredaný... Ďakujem 🙏

doriiis
11. jan 2023

Moje deti chodia do táborov cez bombovo.sk

terezka1947
11. jan 2023

@e_e_e Kysak už nemá nič voľné?🥺

erika5025
12. jan 2023

Kysak prvý deň prihlasovania mal problém asi po
hodine sa dalo už prihlásiť
Ale je pravda ze sa vypredal do týždňa
V apríli a v máji bude ešte dávať volne miesta

lucka0425
Autor odpoveď zmazal
mirka_sc
21. júl 2024

Mate niekto skusenost s taborom Kysak brezie? Moja dcera tam ide v auguste, pocula som aj dobre aj zle referencie. Po tom vsetkom co tu citam o taboroch mam trosku obavy. Ide prvy krat na pobytovy tabor. Bol tam niekto tento rok?

aknit22
Autor odpoveď zmazal
aknit22
5. júl 2026
@mirka_sc

Mate niekto skusenost s taborom Kysak brezie? Moja dcera tam ide v auguste, pocula som aj dobre aj zle referencie. Po tom vsetkom co tu citam o taboroch mam trosku obavy. Ide prvy krat na pobytovy tabor. Bol tam niekto tento rok?

@mirka_sc Chcela by som sa podeliť o úprimnú recenziu na tábor z pohľadu osoby, ktorá tam brigadovala a robila animatorku pre deti. Tábor sa nachádza v príjemnej lokalite, krásna príroda, veľa ihrísk a atrakcií pre deti, pokoj od všetkého..takto by som zhodnotila pozitíva, ktorých je bohužiaľ málo. Negatív je omnoho viac. Veľa vecí vám ani deti nepovedia, ale ja ako animátor s citom pre detail som si toho za jeden turnus všimla viac než dosť. Deťom sa dávajú chatky vo veľmi zlom stave. Špinavé vankuše, flakate periny, vytrčajuce struny z "madracov", vybavenie chatky v žalostnom stave... Deťom sa sľubuje veľa vecí napríklad aj odmeny za súťaže, ale koľkokrát som si ich bola pre deti pýtať, toľkokrát ma odbili, že nič nedostanu 🙂. Na deti sa kričí, hlavne na tie malé, ktoré ani poriadnej nechapu čo od nich chcete. Väčšina z veducich, zamestnancov tabora ich ignorovala, neobjala, neriešila ich problémy... samozrejme sa našli aj výnimky, ale bolo ich málo. Šéf tabora rád ušetrí tak si vola mladych brigadnikov na všetky práce na tábore, samozrejme žiadne extra školenia nečakajte. 3 dnove školenie, kde len brigadujete zadarmo🙂. Nič som sa nenaučila, žiadne tančeky, ako riešiť problémy s deťmi, ako čo presne funguje.. všetko som musela zvládať sama za pochodu.. keď som potom pozerala školenia iných táborov ostala som v šoku. Aktivity nie sú prispôsobené pre danú vekovú kategóriu. Všetky aktivity robia všetky deti, takže samozrejme sa tie staršie vždy nudili a vôbec som sa im nečudovala 🙂. Ďalej sa všetky súťaže robia po oddieloch čo je ďalší nezmysel. V každom oddieli je buď len cela skupina dievčat alebo chlapcov v tom istom veku (+- jeden rok). Samozrejme že ti najmenši špunti nemaju šancu vyhrať ak su proti nim veľké deti. Pri týchto súťažiach by deti mali byť pomixovane aby to bolo férové🙂. Tí hlavní vedúci tabora majú svojich obľúbencov samozrejme a ku ostatným si môžete domyslieť ako sa správajú. Nie raz som ja alebo niekto iní utekala do chatky s plačom 🙂.
Deťom sa v noci zakazuje ísť na wcko, doteraz som nepochopila prečo 🙂. V sprchách ak vysttihnete aspoň na 15 sekúnd teplú vodu mate vyhraté. Inak sa tešte na ľadové sprchy 🙂.
A čo viac k tomu dodať. Len toľko že si dvakrát ako rodič prehodnotte kam na tábor dáte svoje dieťa...;)