Osteopatia pri plačlivom bábätku a vaše skúsenosti
Ahojte maminky, chcela by som sa vas opytat, ci nemate niektora s vasim babatkom konkretne skusenosti s osteopatiou. My sme jedneho osteopata v Bratislave navstivili teraz v stredu s nasim 5mesacnym syncekom. Prve styri mesiace sme sa trapili s kolikou, v piatom mesiaci sa sice prdiky polepsili, ale byva velmi umrnkany az placlivy, casto nevydrzi dlho na jednom mieste bez mrnkania, alebo placu (ani v kociku, ani autosedacke), niekedy sa napne a prehne ako luk, ked ho polozim a pokial nezaspinka pri kojeni, tak velmi place (place aj na rukach), kym zaspi. V noci sa niekedy budi kazdu 1,2 hodiny (vtedy neplace), takze spanku si velmi neuzijem. Kedze sa nam tento stav nezda OK, velmi nas to trapi a nevieme sa zmierit s myslienkou, ze by mal z toho vyrast, navstivili sme osteopata. Osteopat mu zistil napatie v chrbtici a hlavicke, snazil sa ho odblokovat s tym, ze by mohol byt 1,2 dni este podrazdenejsi (kym sa s tym organizmus vysporiada), potom by sa to mohlo zlepsit a ze vacsinou treba dve sedenia, niekedy viac. V den, ked sme tam boli bol potom naozaj ovela podrazdenejsi a viac spinkal. Zatial vsak nevidim posun k lepsiemu :(... neriesili ste nahodou so svojim babatkom obdobne problemy s osteopatom? Aky ste mali priebeh? Pripadne, neboli ste u osteopata v Rakusku? Za opis vasich skusenosti by som vam bola velmi velmi vdacna! 🙂
@laskonka80 ahoj, kebyze najdes dobreho osteopata, ak este budes hladat, tak mi prosim napis 🙂
@anomis13 dobry den ako ste boli spolojna s panom adamcikom prosim?
Osteopatiu robi v BA aj Bauman v PhysioMedical, oplati sa vyskusat
Pisem sice neskoro, ale niekomu moze pomoct, v Bratislave nepoznam osteopata, my chodime do NMnV
urcite sa tam oplati zajst, nam pomohla. Mali sme nieco ako torticollis, ale nebol to torticollis, na Kramaroch nevedeli, ze co je dcere, cvicili sme tam Vojtu..cele zle, zla cvicitelka tam bola, neodporucam tam chodit na rehabilitacie..zhodou nahod sme sa dostali k osteopatke do NMnV + zacali sme chodit sukromne na cvicenia do afrehab, kde uplne inak cvicia Vojtu a vysledky sa dostavili velmi rychlo, od 8 mesiaca uz necvicime, iba zajdeme na terapiu k osteopatke, ked vidim, ze treba..
kontakt poslem cez internu postu, kvoli pravidlam na MK, vraj robim reklamu..
@iramka dobré rano,poprosim Vas o kontakt na osteopata v NMnV. Ďakujem krásne

@iramka medasol-Sladekovu aj ja tiež nič moc skúsenosť a sklamanie,podľa jej stránky má tam články aj fotky-podla nich mala robiť celkovú osteopaticku terapiu--aj svaly,kĺby,aj orgány,aj kranio a nakoniec keď som tam prišla robí iba kranio dotyk cez šaty a na hlave.A za tú cenu som čakala naozaj viac.