icon

Parazity von z tela za pomocou byliniek

0403
3. jan 2020

Ahojte.. skúšala sa už niektorá z vás odparazitovat bilinkami?

Strana
z2
gwendolyn
3. jan 2020

Najhoršie sú tie parazity, ktoré zarábajú na ľudskom strachu ;)

Odporúčam prečítať toto
https://www.lovcisarlatanov.sk/parazity-pani-bl...

V prípade, že nie ste na čítanie, tak pozrieť toto
https://www.televizeseznam.cz/video/adost/paraz...

prevenar
3. jan 2020

@0403

1) mas parazity ? vizualne / laboratorne potvrdene ?
2) na parazity je najlepsia chemia - ucinna latka Praziquantel , je asi najucinnejsie antiparazitikum na svete.
3) z prirodnych - oreganovy olej v tobolkach , vytazok zo supiek orecha cierneho a dalsie ..ale na chemiu sa to nechyta.

prevenar
3. jan 2020

@gwendolyn veru mas pravdu . napriklad taka vakcinacia ..v tomto pripade proti "rotavirusom" cize hnacke ^^ ..ako sa snazili vytvorit strach v ludoch a pouzili "desive" slovo - rotavirus , ako pouzivali internetovych diskuterov a pod. chvali sa tym sama autorka reklamnej kampane. (dobre zaplatenej reklamnej kampane) dobre citanie !

http://sa.uploads.ru/hFXGp.pdf

https://www.kanal22.cz/clanky/zdravi/ockovani-a...

gwendolyn
3. jan 2020

@prevenar ad1 moja sesternica, dospela žena, skončila pri rotavírusovej infekcii na infúziach v nemocnici, tak si nechcem ani predstaviť, čo to spraví s niekoľko kilogramovým dieťaťom, ktoré sa oveľa ľahšie dehydruje ako dospelý človek, ad2 bola som s deťmi niekoľkokrát hospitalizovaná na kramároch a každý jeden raz tam mali deti s rotavírusovou infekciou, takže toľko k tomu "umelo vytvorenému strachu" z rotavírusov, ad3 stačí si prečítať názvy podsekcií na stránke, ktorú mi ponúkate ako "ufologia a exopolitika" či "posvatna geometria" a už viem koľká bije, taký portál zaručene poskytuje "kvalitné" informácie 🙄

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
zenazaba
3. jan 2020

@zazvorka87 ako postupovat? predsa si umyt ruky 🙄 vajicka sa nevstrebu cez kozu, ale ich musis prehltnut.

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
prevenar
3. jan 2020

@gwendolyn a co ma byt ? ja som nepisal ,ze tato infekcia nemoze mat komplikacie. bavili sme sa predavani produktov pomocou vyvolavania strachu. priklad ktory som uviedol je presne o tom. predavaju nefunkcnu vec pomocou vyvolavania strachu.

cize ked bude ockovana , uz neskonci v nemocnici .ze ?? o tom by ti vedeli rozpravat rodicia zaockovanych deti touto vakcinou 😀

o com trepes prosim ta - to PDF napisala sama Cveckova - co je nosny dokument mojho prispevku. druha stranka sluzi len na info kto Cveckova je , ake to ma podsekcie je uplne irelevantne . sustred sa na obsah toho PDF .

prevenar
3. jan 2020

@zazvorka87 uz ti poradili 🙂 ..cize to iste, umy si ruky mydlom 🙂

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
gwendolyn
3. jan 2020

@prevenar je to relevantne, lebo ked su na stranke same bludy, tak nebudem jednu info odtial považovať ze spravnu... a ano, očkovanie proti rotavirusom sposobi, že aj keď sa nakaziš, tak choroba ma oveľa ľahší priebeh ako u nezaočkovaných, čo ti tiež môže potvrdiť xy ľudí, ktorí deti dali zaočkovať, ale dospelí neboli zaočkovaní a dieťa tú infekciu znášalo najľahšie z celej rodiny, keď to chytili.
Touto tvojou logikou sa nemusiš liečiť ani na rakovinu, lebo lieky na ňu sú len produkty, ktoré sa predávajú, lebo ľudia majú strach zo smrti. Koľko ľudí zomrie na rakovinu napriek tomu, že sa liečia? Znamená to, že je liečba nefunkčná? Čo potom tí ľudia, ktorí sa vďaka nej vyliečili?
Čo sa týka očkovania, nech každý uváži sám, či sa viac bojí následkov očkovania alebo následkov choroby, proti ktorej nie je zaočkovaný.

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
petkasaurus
3. jan 2020

Volakedy ludstvo zilo v spine a prezili sme doteraz...

0403
autor
3. jan 2020

@gwendolyn dobrý večer.. zapper prístroj máme aj mi doma a je to uzasny pristroj.. V Rusku ho veľa domácnosti pouziva.. všetci tu riešili očkovanie a rotavirus ale aj chrípka, hetpes, mikoza to všetko sú vyrusi, bakterie ktoré spôsobujú tieto choroby. Ďakujem za link.. potvrdil len to čomu verím. A áno bylinky sú od stredoveku najúčinnejšie najsetrnejsie k telu proti baktériam.. 😀

gwendolyn
3. jan 2020

@0403 k tomuto sa nebudem už ani vyjadrovať, vidím, že to nemá zmysel, pekný večer prajem

milanm_
3. jan 2020

niečo k téme od kapacity v obore

https://www.youtube.com/watch?v=EbHcV7jl2AY

+ @zazvorka87 mam pre teba možno zlú info, latentná toxoplazmoza je nevyliečitelné ochorenie ktoré budeš mať do konca života.

0403
autor
3. jan 2020

@gwendolyn každý verím niečomu inému.. je vedecky dokázané že naše telo sa skladá z energie, ma určitú frekvenciu .. A všetko okolo nás je energia, každý životoch všetko ... ja som celý život mala herpesy na ústach..herpesy je vírusovej ochorenie a žiaden lekár mi nepomohol len masticky a zachytiť hlavne správny moment ale ani to nepomohlo. Spoznala som.sa s manželom.. nastavili sme zapper na frekvenciu vírusu ktorý spôsobuje herpes a buď veríte alebo nie 5 rokov som nemala herpes..nevravím že znova nemoze prist virus na navstevuae ja uz viem ako naňho. 🙂 A takto rýchlo si doma liecime aj chrípku, nadchu a ostatné neduchy ktoré prídu. Prajem pekny večer 🌜

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
0403
autor
3. jan 2020

@zazvorka87 keď pozrieš na prvý príspevok a tam páni dala link na článok a tam sa spomina zapper.. A aj kto na Slovenku to predava. Mi sme ho dostali od známeho takže s kupou ti neviem pomôcť. Aj ked das do Googlu tak urcite najdes na to aj clanky. Amerika tento prístroj zamieta lebo tak by sa vedeli ľudia vyliečiť aj sami. A celkovo tento prístroj s nadáva do popredia ved ako by potom fungovali doktori a lekárne...

prevenar
3. jan 2020

@zazvorka87 ja som tebe nic o vyvolavani strachu nepisal 🙂 cize som to nemyslel nijako . liecba je nutna vtedy ked mas parazity medicinsky potvrdene.

@gwendolyn vsetko som uz vysvetlil v predoslej odpovedi ..precitaj si ju znovu. nemam cas tu do nemoty vypisovat to iste dokola .

eliska13
3. jan 2020

@zazvorka87 nehysterci prosím Ťa😀

katrin21
3. jan 2020

Ano, brala som balicek od Jukl...
Myslim,ze tk bolo fajn...
@gwendolyn
@prevenar
No, takto... bohuzial,parazity vam tak lahko nezistia... ak by ste realne nieco o tom vedeli, je to tak,ze mozu byt kdekolvek v tele/ nie len crevo,ale organy, pluca, mozog, oci.../ a nemusi ich nikto zistit nemysli sa na ne...a to uz nehovorim,ze mi aj jeden lekar povedal ze aby ich nasli,by ich muselo byt uz velmi vela,alebo by musel mat clovek vyslovene hnacku, aby ich to" splachlo" zo stien creva,kde sa drzia...bezna vzorks nemusi ukazat nic.. je mnoho parazitov mikroskopickych az po vacsie cervy... kto ma doma psa, macku, mal by sa preventivne 1-2x do roka odparazitovat...
Dalej to rozvadzat nejdem ale je to tak..

katrin21
3. jan 2020

@0403 Zapper je super... treba vsak po terapii dat si hned vlakninu a vela vels pit nasledujuce hodiny... a nezabijar toho az moc naraz/ uhynova reakcia, toxiny z toho/

katrin21
3. jan 2020

@zazvorka87 nemas ziadnr riziko nakazy .
Pre tvoju info, macka prekona toxo 1x za zivot, trva to asi 3t a len a len v tom case vylucuje vajicka toxoplazmy.
Cize sanca ,ze dostanes toxo od svojej macky, ak to nie je vonkajsie tulave maca, je rovns skoro 0.
Priklad: ja som mala 7 maciek za posledne roky...3 nam zrazilo auto atd... smola.. uz adi nechcem radsej ziadnu..dve sme mali aj len v dome..macaci zachod atd.😉😉 ked mi v roku 2015 robili tehotnej test na toxo, tak som bola prekvapena,ze som ju ani len neprekonala...
Vacsia sanca,ze sa nou nakazis je z neumytej mrkvy, zeleru, melona, alebo ked sa hrabes v hline bez rukavic lebo v pode to prexiva dlhsie.
A kedze si ju uz mala, uz je to pase, uz ju mas akoby dozivotne ,len ti nic nerobi...trochu spomaluje reakcie cloveka..taky cesky vedec robil seriozny vyskum,davali to tusim na CT2
.

Takze klud a nohy v teple.

prevenar
4. jan 2020

@katrin21 viem o tom zhruba 10x viac ako ty +/- ..bezne veci sa daju zistit beznymi testami, kore robia v nasich laboratoriach a kto ma z nejakeho dovodu stale obavy , moze si v zahranici dat spravit DNA test na pritomnost parazitov kdekolvek v tele. DNA testu neujde nic ..o com by si vedela, aby si o tejto problematike vobec nieco vedela .

a zapper nefunguje nijako , je to podvod ..predychaj a chod dalej na ceste zivotom 😀

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
katrin21
4. jan 2020

@prevenar 😂😂😂😂😂tvoje nazory nema vyznam komentovat, hlavne tie,kolko toho vies v porovnani s ostatnymi.... prd vies o tom,co vedia ini....mne biorezonancia uz viackrat velmi pomohla, pouzivaju ju aj vedci, koniec koncov uz sj zdr.poistovne ich pouzivaju na analyzu/ tanita vaha a ine je vlastne biorezonancia/ a ty si sir svoje nazory nadalej..

prevenar
4. jan 2020

@katrin21 tak nekomentuj , nikto sa ti neprosi 🙂

katrin21
4. jan 2020

@prevenar napodobne.😂😂 mas nejake exkluzivne pravo ze mozes prispievat iba ty?😂

Strana
z2