icon

Parazity von z tela za pomocou byliniek

0403
3. jan 2020

Ahojte.. skúšala sa už niektorá z vás odparazitovat bilinkami?

Strana
z2
0403
autor
4. jan 2020

@katrin21 presne tak ako píšeš... A áno nezabije toho veľa hneď lebo každá baktéria ma svoju vlastnu frekvenciu. Takže všetko pomaly a postupne. 😀

katrin21
4. jan 2020

@0403 frekvenciu ano ale ide aj o pocet minut...cim viac, tym silnejsi ucinok. Idealne je uo vyskladat tak,aby to nemalo viac ako 20minut..

milanm_
4. jan 2020

Takym ako vy pomoze jedine frekvencia 50Hz 400V. A ano 20min by mohlo stacit.

aimee77
4. jan 2020

@katrin21 S biorezonciou som sa stretla viac krat ako Dr. A mozem povedat, ze bludy existuju a ludska hlupost nepozna hranic.Ad 1,exmanzelka ,,uspesne "biorezonanciou zdiagnostikovala manzela na toxoplasmozu,kt vraj bola najma v mozgu. Ked mi ho ako infektologicke pribuzny priniesli,musela som povedat,ze nie toxoplasmosa,kt bola serologicky negativna,ale NH lymfom je pricina jeho tazkosti...Pan zomrel o 6 tyzdnov...O kolegovi,kt biorezonancny pristroj ponukal a o jeho kvalitach vedel rozpravat hodiny.Ako mu pomaha a lieci ho.Velke sklamanie bolo,ze mu uplne nahodne bola zistena rakovina Vaterskej papily,pricom biorezonancia nic nezistila...
O pacientoch a ich fobiach z parazitov by sme na infekcnej ambulanciii napisali roman...

prevenar
4. jan 2020

@katrin21 ??? je to tu cele tvoje, kludne sa vyblbni do sytosti.

katrin21
4. jan 2020

@aimee77 z mojej skusenosti mozem napisat toto.. ano, to co pises,je mozne a naozaj moze z pristrojs vyjst aj blbost.( clovek to zle zinterpretuje). ono totiz velmi zalezi,ako kto s nim vie pracovat.. ja som mala hyperfunkciu SZ, endokrin.mi ju dobre ze nesla vyoperovat.. biorezonancia odhalila problem v hypofyze,ktora ju riadi..lieky som hned vysadila, a nikdy viac nepotrebovala, bol rok 2010..
V r.2015 som mala problemy, vysla mi tam akutna gastritida... o par dni gastro, vysledok- gastritida..cize bludy mi nikdy nevysli ale ha verim len 2 ludom,co s tym robia..jeden z nich je dokoncs lekar.. pristroje su Diacom, Bicom a Zapper plazmovy generator... a to nevravim o tom,ze som nasledne po prelieceni celeho tela/ nasli sa aj ine veci/ konecne otehotnela...
Diacom uz dobre poznam,myslim,ze ja by som s nim vedela pracovat ale on sam nevypluje,co ti je..musis s tym vediet pracovat, co tam zadat, ake veci scanovat, plus k tomu doplnkove znalosti mat z mediciny a vediet spajat spravne suvislosti. Bohuzial, 90% ludi v nom vidi iba zdroj prijmu,cit pre to maju 0bodov a vysledky su potom take,ake pises. Ver,never..

janka2273
16. jan 2020

Ja som sa cca v 2014-2015 sama otestovala na veľkom pazmovou prístroji( chvíľu som to vtedy študovala a robila s tým) a vybehol mi tam HPV vírus...nič som s tým nerobila,len mi v roku 2016 nastal problém s krčkom maternice,následne mi potvrdili rizikové kmene HPV s v 6/2017 som už bola po konizaciii v výsledkom CIS 🤔🙄😨😨takže či veríte,či nie,mne prístroj ukázal správne podľa frekvencie na vírus,čiže ho vedel odhaliť...či by ho aj odstránil následne so správne nastavenou frekvenciou na to,to neviem ,lebo som sa k
tomu už nedostala🤔

janka2273
16. jan 2020

* plazmovom prístroji/ generátore

Strana
z2