icon

Pauli Gálová - liečba ekzému

6. mar 2023

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať, či niektorá mamička má s touto pani skúsenosť, keďže je tam vstupný poplatok aby nám poradila ohľadom ekzému.našla som ju len na Fb, tak by som bola rada, ak by sa nejaká mamička ozvala s pozitívnou skúsenosťou.dakujem

11emmita
11. mar 2023

Zdravím, aj mňa by to zaujímalo. Tiež som pani nasla iba na Fb tam ma samé dobré recenzie. Už som pri nej registrovana tak dúfam že nám pomôže s tým ekzemom. 🙂

seepferdchen
12. mar 2023

Ja som si cestu liecenia sice presla sama ( vtedy som o pani Galovej nechyrovala), upravou stravy a vhodnou kozmetikou ( ktora nam po milion skusaniach sadla) potom, ked uz bol maly zdravy som na nu natrafila a z toho, co hovori, mi vychadza, ze vie co robi. Tiez sa zameriava na mikrobiom ale uz na “vedomej” urovni, cize vie, co robi a ma bohate skusenosti. Ja som guglila po nociach, ked maly spal a citala slovenske aj zahranicne weby. Moje stastie bolo, ze na cestu “ vhodnej stravy” a eliminacnej diety ma naviedla nasa kozna ( nedala nam kortikoidy) … mozete skusat aj sama ale pani Galova je vyborna v tom, ze ma vlastnu skusenost ( dcerka) velmi dobre vysledky a usetri Vam kopu casu. Samozrejme s investiciou treba ratat. Ja som na to dosla sama ale tiez ma kvalitna strava a kupa a skusanie vhodnej kozmetiky stala nemalo penazi. Ale, co clovek neurobi pre zdravie dietata. Kazdopadne je uzasne, ze su tu ludia, ktori sa tomuto chcu venovat, lebo to trapenie s ekzemom je strasne. Drzim palce a verte tomu, ze sa to da 🙂

fiora94
13. apr 2023

Veľmi odporúčam, som u nej aktuálne v kúre. Vie, čo robí a okrem toho je veľmi ľudská, má obrovské srdce. Okrem toho, že Vám pomôže nájdete si aj určite dobrú kamarátku. Investujte s kľudným srdcom peniaze do kúr, nikde Vám tak nepomôžu a hlavne Vám nikde nepovedia to, čo ona🙂

dettilv
13. apr 2023

Koľko stojí jedna taká kura?

autor
13. apr 2023

Ďakujem za odozvy, syn to nemá nejak veľmi zle niekedy horšie niekedy lepšie, ma to na ľavej ruke na jednom mieste no pred par dnami sa mu to objavilo na druhej rúčke taktiež na tom istom mieste, takže asi to budeme musieť riešiť a investujeme do liečby

fiora94
13. apr 2023

Nečakajte na nič určite choďte do kúry. Čím skôr začnete tým skôr budete mať po tom. Ak neurobíte potrebné opatrenia tak ekzém sa začne šíriť a bude oveľa horšie. Držím palce bude dobre ❤️

11emmita
13. apr 2023

Moja dcéra to mala tiež tak na ruke, najprv iba na jednom mieste ale pomaly sa to zhoršovalo keďže Dr. nám nepomohol, jedine čo dal kortikoidy a čau, teraz to ma na oboch rukách roznesene. Tiež sme v kúre u pani Gálovej, momentálne vo fáze čistenia čo napachali kortikoidy 😡, škoda že som ju nenasla skôr. Dúfam že sme čím skôr z toho von

11emmita
Autor odpoveď zmazal
nikoleta999
5. mar 2025

@11emmita Dobry den, chcem sa opytat, ci Vam pani Galova nakoniec pomohla ? 🙂!

fiora94
6. mar 2025

@nikoleta999 Síce nie mňa sa pýtate, ale ja som už vyliečená a som čistá. Vďaka nej 🙂

nikoleta999
6. mar 2025

@fiora94 Wau, tak to čím ďalej tým viac som asi o nej presvedčená. Prosím viete mi povedať, akou formu ste si zaplatila ? Tam je nejaká osobna konzultácia 1,5 hod a potom webinar a neviem, čo z toho si mám akože vybrať ? Budem vďačná za akúkoľvek info 🙂

fiora94
7. mar 2025

@nikoleta999 odpísala som Vám do súkromnej správy🙂

11emmita
10. mar 2025

@nikoleta999 Dobrý deň, môžem povedať že sa to zlepšilo ale úplne ekzém nezmizol
@nikoleta999
@nikoleta999

nikoleta999
10. mar 2025

@11emmita Ďakujem pekne za Vašu skúsenosť 🙂