Pestrec mariansky - účinky
Ahojte, uziva niektora pestrec mariansky?Ucinky ma ake?Oplati sa?
@anonym_autor vraj dobry na pečeň. regeneračné a antioxidačné účinky.
pijem z neho niekedy čaj a tak. chutí fajn. či zaberá neviem, mne neškodí.
@anonym_autor vraj dobry na pečeň. regeneračné a antioxidačné účinky.
pijem z neho niekedy čaj a tak. chutí fajn. či zaberá neviem, mne neškodí.
@anonym_e6e5e8 samotný čaj nerobí nič, obzvlášť ak sa pestrec zaleje horúcou vodou. Chodím na hepatológiu a lekár mi vysvetľoval ako je to s čajmi a s pestrecom.
@anonym_autor Ja som užívala pestrec drevený po lyžičkách denne.
@anonym_e6e5e8 samotný čaj nerobí nič, obzvlášť ak sa pestrec zaleje horúcou vodou. Chodím na hepatológiu a lekár mi vysvetľoval ako je to s čajmi a s pestrecom.
@anonym_1e5851 a akomsi teda má užívať?
@anonym_autor ahoj, je to na regenarciu pecene a cez to sa poriesia aj dalsie problemy. Ja som vdaka pestrecu schudla a manzel si dal do poriadku stukovatenu pecen. Zistili mu to, napriek tomu, ze na pohlad je stihly. Uzivaju ho aj moji rodicia, poriesilo im to cholesterol, upravu hmotnosti, dodalo energiu. Idealne je uzivat ako kuru minimalne raz do roka. Lepsie ako jest potom tabletky, na to este mame cas (snad).
My objednavame na pečeň drveny pestrec (najlepsia forma) od vasbylinkar.sk. Uzivame to ako 3-mesacnu kuru a kury si davame 2-3x do roka. Vzdy 2-4 tyzdne pauza medzi kurami. Ine formy sa neodporucaju, na ich stranke o tom najdes aj clanky, kde sa pise, ze preco je naj prave drveny (skratene = je najucinnejsi, ak chces teda prirodnu formu). Pripadne im napis, poradia ti.
@anonym_autor Pestrec komplex z Justu ste neskúšala? 🙂 mozno uzivat aj ako kúru 2-3mesacnu alebo aj dlhodobejsie preventivne na podporu zdravia pečene 🙂 pre viac info mi kľudne napiste 🙂

@anonym_autor moj muz uzival take tabletky s tym niekolko mesiacov lebo mal horsie pecenove testy a pomohlo mu to, upravili sa mu vysledky. Ale vseobecne pestrec cisti pecen. Vies si to vygooglit